.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    blaa

Kакво мислите?

za jenite nqkoga podmokrqli li ste se samo ot dumi i ako da kakwi bqha dumite

a za mujete - nqkoga karali li ste 1 jena da se podmokri samo ot dumi (ako ste ste basi protata ) ako da - kajete gi

shoto as nogo iskam e taka sqdame nqkude s podxodqshto momiche i zapochvam da i gowora nekwi neshta ama ne nogo mrusni ami prosto nqkvi nameci i bi bilo super qko sled tfa tamun i skacham i i vikam "chao"
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Супер фен Аватара на bEbsI
    Амии...когато любимия човек ми прошепне в ушето някоя негова фантазия свързана с мен или направо "Искам те!" просто е невероятно....
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Ами случвало ми се е като си говорим с гаджето такива работи... А какви са били...не смятам ад споделям

и на мен ми е интересно какак ще е отговора
    яка темица

Град
    varna
    ne e vajno kakvi to4no sa dumite. vajno e koi 6te ti gi kaje. ako mi gi kaje nqkoi koito mn jelaq i iskam estestveno 6te mi stane hubavo, no ako e nqkoi koito ne haresvam ili p1k me otvra6tava, kvoto i da mi govori prosto nqma 6ans.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ооооо, това е най-лесния и бърз начин да ме възбуди дори на обществено място сред много хора А думите, са различни, но те са нещо твърде лично

slu4valo mi se e kato mi e do6la muzata a i priatelq mi mi kaje ne6to sexy, no ne mislq da spodelqm za6toto namerenieto ti da zareje6 momi4e sled kato si mu kazal ne6to takova ne mi haresva ne se pravi taka

Мега фен Аватара на sasha_90
    Чак да се подмокря не.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Ооооо, това е най-лесния и бърз начин да ме възбуди дори на обществено място сред много хора А думите, са различни, но те са нещо твърде лично
    Аха...

Мега фен Аватара на koalka
    Да, случвало се е.

Град
    някъде там...
    колко тъпа тема

Град
    LuNaTa
    mi da sluchvalo mi se e.kato sme legnali v legloto mi kazva na ushe mnogo hubavi neshta,no i az kato drugite ne mislq da gi spodelq zashtoto sa si samo mejdu nas
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Възбуждам се. Каже ли ми думата с ч и съм мокра!

Мммм едно сладко момце ми говореше много страстни думи и алее направо ...........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си