- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя дата чакате с нетърпение и защо?
7 Декември (само в случай, че успея да се прибера до България...) - правим годинка...
22 Декември - започва ми Коледната ваканция и си идвам вкъщи...
3 Юни 2008 - момчето ми става на 21 (Да се надяваме, че ще успея да си дойда...)
Края на юни...ще се прибера за лятото...
4акам края на октомври. Тогава ще взема заплата и с парите ще купя нещо с много оби4 за най-специалния 4овек на света, когото оби4ам, въпреки 4е той мен - не. Надявам се да го зарадвам, надявам се да го накарам да разбере какво озна4ава за мен и се надявам да се върне.
Знам, 4е остава само месец, но в момента всеки ден ми е някаква агония и този месец ще мине невероятно бавно. И най-лошото е 4е нищо не е сигурно
![]()
Робинята на Quench
30 Септември -->
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
27.10
pravim 2 godini s mom4eto mi i niamam turpenie da my podaria podaruka i da vidia dali 6te my haresa
![]()
Kolednata vakancia
6te hodim dvamata do Germania na gosti na na6te \
/
Август догодина-да завърша бакалавърската степен, да почна работа, да се изнеса от дома и да зцаживея с приятеля си. Цели 10 месеца, ама ще стискам зъби да издържа, въпреки че вече е нетърпимо!
веднъж да дойде март...22ри: ))
Женя се ,друго какво да чакам![]()
...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
01.11.2007 - концерт на Пърпъл
30.06.2008 - завършвам поредната учебна година![]()
18.11.2008 - ставам на 16 \/
06.10.7007
Надявам се скоро да дойде. [-o<
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
27 октомври-имам рожден ден,а това е и датата, на която отбелязвам 1 година тормоз над приятеля ми ..хъхъхъ...готино ^.^
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
жениш се?Първоначално написано от tuka6na
ии сетих се кво друго чакам...петък![]()
Първоначално написано от find_m3
а дано!
![]()
а преди това е декември.Имам рожден ден;/Депресирам се;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
И аз като Fake чакам 20-27,защото някъде тогава ще ми е бала ,а съм замислила една супер рокля и вечер.
Чакам си 9.08.08 понеже имам чрд![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Датата на сватбата ми.
Която естествено не е определена, но много искам да бъда булка.![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
На колко си?
На 19. Почти 20. Нее. Определено не бързам да направя тази стъпка. Просто мечтая за този ден.![]()
[b]Ам доста са например-30 юни ,24 юни ,1 юли,22 декември и 1 април.Първото ,че кой не го иска завършваме даскало як кеф и купон до другата година.Просто търпение за тоя ден освен това тогава се пребират и тати и мама .Другото няма да пояснявам тогава е рд-то ми ,1юли обикновенно ходим на море.22 Декември пф първа от ваканците и сред любимите ми зимната ваканция.И последно няма нищо особено просто 1 Април ден на лъжата тогава яко бъзикам хората.
[23:27:26] *** - Монтана каза: mai trea da izqsnime 1vo gostite za da ne se polu4awat nedorazumeniqПървоначално написано от fаke
[23:28:37] *** - Монтана каза: wizirah taq twoita
[23:29:30] *** - Монтана каза: s twoita priqtelka neam namerenie da seda na 1 masa
Искаммм да е 3 Януарииии [-o< Тогава излиза дългоочаквания от мен 5 сезон на ОТХ![]()
И азПървоначално написано от white_chik
![]()
Everything happens for a reason..
С нетърпение очаквам 25-ти декември(Коледа),ще се видя с един много скъп и специален за мен човек![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone