.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Лина
    Guest

Четвърти ден

Хай значи да ви питам може ли да се прави секс в четвъртия ден от цикъла и дали ще стане някой гаф... всмисъм даима кръв и такива меко казано неприятни неща.

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Ами когато си в цикъл не е мноо удачно да правиш секс.Може да възникне няква инфекция.Но щом искаш приготви няколко хавлиени кърпи и действай

Момиче съм ! ! !

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хммм по принцип по време на секс не ми е потичало. Омазване има, но то винаги е било лекичко по главичката, но то това си е от кръвтта останала по стените на влагалището, но се е случвало да има и върху корема му. Е, той ако знае, че си с менструация и е съгласен да го направите, няма да се погнуси от кръвта. Ама ако не знае, по-добре недей

Иначе даже преди седмица го направихме и в първия ми ден. Хах въобще не беше планувано. Просто много ме болеше коремът и си легнаха и си спахме 2-3 часа и като се събудихме ни дойде музата

emi malkoe gnusni4ko..

moje ako toi nqma ni6to protiv.i dori nqma nujda da si oslojnqva6 jivota s kurpi i tekiva raboti prosto go napravete pod du6a a ako te i boli korema ot tva 4e tie do6lo sexa pomaga

Град
    Inside the temple
    Зависи от продължителността на цикъла ти. Аз не рискувам преди да е дошъл петия ден.
    И, да, ако момчето знае - на някои не им пука, че си лекинко към края на цикъла, ама не съвсем, и че лекичко ще се оцапат - все пак има презервативи и баня за тази работа
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Можеш да го правиш и в първия ден.Зависи дали го искаш и дали момчето го иска.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, ще има малко кръв.Определено, нали още си в цикъл?Пък и вие се подгответе предварително и го правете с презерватив.

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Хммм по принцип по време на секс не ми е абсолютно същата ситуация.Само че ние го правихе с тампон
    АХахах паднах от смях... и как по-точно го правихте с тампон...

По темата - той знае и няма нищо против и ако твоя цикъл не е болезнен тогава какво още чакате...
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Хммм по принцип по време на секс не ми е абсолютно същата ситуация.Само че ние го правихе с тампон
    АХахах паднах от смях... и как по-точно го правихте с тампон...
    Лесно.

Град
    LuNaTa
    mi kato ste reshili preite go..ama naistina ima risk ot nqkakva infekciq..az lichno vednaj probvah dokato bqh v cikal i chesno kazano ne mi haresva.chuvstvah se nqkak si..otblaskvasha
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Хммм по принцип по време на секс не ми е потичало. Омазване има, но то винаги е било лекичко по главичката, но то това си е от кръвтта останала по стените на влагалището, но се е случвало да има и върху корема му. Е, той ако знае, че си с менструация и е съгласен да го направите, няма да се погнуси от кръвта. Ама ако не знае, по-добре недей

Иначе даже преди седмица го направихме и в първия ми ден. Хах въобще не беше планувано. Просто много ме болеше коремът и си легнаха и си спахме 2-3 часа и като се събудихме ни дойде музата
    Аз първия ден не мога да говоря и да мърдам изобщо-боли ме кръст, корем, глава, очите..всичко, върви ми като река и сменям превръзки през час. До секс не ми е грам!

Ако той знае и няма против, няма проблеми. Ако решите да го правите, използвайте задължително презерватив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ами попринцип не е хубаво,защото може да се получи някоя инфекция,но то да ти кажа почти всичко е вредно тай че...
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    3 часа и като се събудихме ни дойде музата
    Аз първия ден не мога да говоря и да мърдам изобщо-боли ме кръст, корем, глава, очите..всичко, върви ми като река и сменям превръзки през час. До секс не ми е грам![/quote]

И аз съм така по принцип, то си ме болеше много, пих хапче, заспахме и после вече като се събудих не ми беше зле, а като си тръгна, айде всичко наново... Поне успяхме да се възползваме и съм доволна, но за 2 години за пърив път ми се случи да съм в състояние и с нагласа за секс

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз нагласа имам, ма просто болката е повече от търпимото. За това първите 2 дена не го виждам. Възбуждам се много, искам секс, но няма терен и стоя много раздразнена.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си