.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Обичам я

Обичам я

Не пиша темата,за да подчертая нещастното си душевно състояние.Просто искам да кажа това,което си мисля.Безумно много обичам момичето,с което бях допреди 3-4 месеца.Искам да сме отново заедно,макар да не съм сигурен,че тя иска.Знам,че съм наговорил много и пълни глупости,но не съм го направил,защото съм бил ядосан или нещо подобно.Не,просто ми е безкрайно мъчно.Може би не съм за нея това,което бях,но искам да бъда отново.А тя винаги ще си остане моето мило слънчице,което единствено обичам толкова много .Това е.Темата не е нищо особено,но това,за което говоря,е всичко за мен.Просто споделям.
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

#CARE
    !

Модерирано от aB-uSeR
    точка 11 от правилника

С цялото си сърце ти благодаря, че сподели с нас!
    Мълчи уа критйен !!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    разбирам те напълно..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Не че те опреквам,нямам такова намерение,ама вместо да споделяш тук,кажи го на нея и я накарай да го разбереУспех

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Обичам я

Цитирай Първоначално написано от Dissenter
    Не пиша темата,за да подчертая нещастното си душевно състояние.Просто искам да кажа това,което си мисля.Безумно много обичам момичето,с което бях допреди 3-4 месеца.Искам да сме отново заедно,макар да не съм сигурен,че тя иска.Знам,че съм наговорил много и пълни глупости,но не съм го направил,защото съм бил ядосан или нещо подобно.Не,просто ми е безкрайно мъчно.Може би не съм за нея това,което бях,но искам да бъда отново.А тя винаги ще си остане моето мило слънчице,което единствено обичам толкова много .Това е.Темата не е нищо особено,но това,за което говоря,е всичко за мен.Просто споделям.
    не разбрахте ли че когато някой скъса с теб той не иска да е с теб ако го обичаш ще го оставиш и ще продалжиш напред .... нищо не може да промени чуждото мнение дори господ

Цитирай Първоначално написано от kael
    не разбрахте ли че когато някой скъса с теб той не иска да е с теб ако го обичаш ще го оставиш и ще продалжиш напред .... нищо не може да промени чуждото мнение дори господ
    Да,така е.Ама знаеш ли какъв е проблема..НЕ съм късал изобщо
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Абе вие хора трябва да се научите да спрете да дебилствате като скъсате или се скарате щото има голяма възможност после да се влюбите в същия човек обаче да сте си загубили шанса щото сте го/я напсували..

Радвам се, че все още съществуват момчета като теб, щото 99% не знаят кво значи любов. Евала ти

Мега фен Аватара на koalka
    Гадно е, и на мен ми е гадно.И аз искам да съм с бившия ми приятел, но той не иска.В момента не изпитва нищо към мен, сигурно и никога няма да изпитва...

Защо не опиташ да оправиш нещата щом я обичаш толкова?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

awe tfa ne seki pyt e vqrno az li4no skysah s mom4e koeto obi4am i sega iskam da byda s nego ama nestaa!

Град
    Търново.... Велико Търново

Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    awe tfa ne seki pyt e vqrno az li4no skysah s mom4e koeto obi4am i sega iskam da byda s nego ama nestaa!
    кое не е вярно - вярно до последната думичка ако някой те обича той ще се върне при теб ..... вземи себе си kaто пример

Ако толкова го искаш,поговори с нея.
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Пич кажи й какво мислиш.Не стоой пред компа а й сподели.Аз знам 1 правило-когато харесваш много едно момиче,признай му чувствата си

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Защо не опиташ да оправиш нещата щом я обичаш толкова?
    +1
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Радвам се, че все още съществуват момчета като теб, щото 99% не знаят кво значи любов. Евала ти
    Благодаря ти
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    само мога да се радвам като знам,че все още съществува момче като теб
    няма любов

neiskam da prozvuchi tbpo i studeno no...ako naistina tq e vsichko za teb zashto podqvolite si gubish vremeto da pishesh v razni forumi vmesto da otidesh pri neq i da i kajesh vsichko v oshite.samo taka shte budesh shtasliv.yspeh
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

A za6to se razdelihte?

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    A za6to se razdelihte?
    Не е дълга история.Просто поиска да се разделим докато учеше за изпити.Опитах се да и кажа,че това далеч не би попречило на връзката ни,понеже не съм такъв,който се хвърля веднага на следващата срещната.Е,от тогава не сме се събрали...
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    A za6to se razdelihte?
    Не е дълга история.Просто поиска да се разделим докато учеше за изпити.Опитах се да и кажа,че това далеч не би попречило на връзката ни,понеже не съм такъв,който се хвърля веднага на следващата срещната.Е,от тогава не сме се събрали...
    Ее,един мой познат 1:1 като твоята история... С разликата, че при него момичето е една долна лъжкиня, която му слага рога едва ли не с целия град, ама той не - "обичам си я", та "обичам си я"... Както и да се опиташ да му отвориш очите, не става майна... И накрая си казах "Абе да си ходи на майната кат е толкова тъп" (нищо, че ми беше много добър приятел) и така... Не казвам, че при теб момичето е лъжкиня, ама според мен въпросните изпити са просто извинение... Когато обичаш някого нищо не може да те спре да бъдеш с него освен ако не е взаимно или пък има 3-ти човек... И аз имах изпити тази година, но това не ми попречи да намирам време за гаджето ми... Нито пък връзката ми попречи и имах много добри резултати... Но кво да ти кажа - ако толкова много я обичаш, бори се за нея и тва е... Айде,успех!
    The reasons of love... <3

Да,изпитите оже би са някакво извинение,но,както казах,това по никакъв начин не би ми попречило или би ме накарало да я обичам по-малко,защото това са глупости.НАправих го заради нея,колкото и да не исках да е така.
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Търсила е оправдание как да те разкара

Супер фен Аватара на rakiQ
    пробвай да си я върнеш

така до преди 2 месеца със сегашното ми гадже ...скъсахме (искарахме 2 месеца и скъсахме)

той ми каза да не го търся повече да не го знаимавам и аз се сагласих и му казах "ок нп" но отвътре ми беше толкова гадно и разбито.....че даже писах тук теми и хората мн ми помогнаха (благодаря закоето)....идвамата видяхме че сме направили грешкакато скъсахме...искахме да сем заедно...но аз споделих с майка ми и тя "тоя наркоман..... и тн"
    и ето макар и с голям страх поговорих с нея казах и че си го обичам тя ме разбра и ми вика "в крайна сметка живота си е твой пробвайте пак " супер мн се зарадвах....видяхме се случайно....и в корема сичко ми се преобързна.След това той ми написа смс че не може да бъдем само фр иска отново да сме заедно...и аз кат го прочеох тва щях да припадна ....видяхме с ена др ден...четохму конско 30 мин инакрая тои ми се нахвърли .................

простихме си един на др и сегаа толко мн си се обичкаме че няколко часа не можем да бъдем разделени .....

тъй че пробвай се...тя може да има още чувста към теб...все пак не сте били заедно 1-2 седмици ...

уиспех!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си