.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Никове

Никове

Хора как си измислихте никовете?
    От колко време се опитвам да си измисля някакъв ник и нищо не ми идва на акъла..трябва ми някво вдъхновение ама...
    а измисля един ,то после не ми харесва..или въобще думите не се връзват една за друга..абе какво да ви разправям...все ми се иска нещо такова...чисто и в същото време величествено да звучи
    от разни песни мислих от текстовете и пак нищо не ми хрумна..само едно gated`sky ама много тъпо звучи...

Защо не измислиш нещо с името си?
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Искам да е нещо на английски..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз понякога ползвам имена на любими мои песни, стига да не са прекалено дълги или шашави.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Какво значение има какъв е ника ти?
    - Всички авто-части на едно място!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Моят ник е от име на песен. Ето ти идея!

Супер фен Аватара на Barbie
    Тоз ужасен ник се роди в детската ми тиква, когато бях на 15 и се зазяпах в куклите на етажерката в стаята ми. До ден днешен имам кукли (и всякакви други играчки) из стаята...

Иначе принципно си слагам имена на богини от митологиите на различни народи. Интересувам се от митология, а пък имената са крайно интересни и необичайни.

Мега фен
    Град
    SF
    Хех, моят ник е ужасен. Бих го сменила веднага, но за съжаление не ми се губят вси4ките ми постове досега. Ина4е е от Mortal Kombat 3-ката. Там имаше една много яка мацка с дълга бяла коса, с която бях дъ бест. Къртех вси4ки

Робинята на Quench

Оф, аз съм имала 100 ника...редовно ги сменям...всичко тръгна от Вивисекшън...после стана Вивилетка...а после и Вивилеткакакака, защото мъжът /тогавашният/ ми казваше "кака"...каква ли не съм била...Лимонка, сега съм Мъничеа, по едно време бях и Курвата на дявола и на аватара ми беше дяволът от един филм, но го махнах, защото разни малоумници ми се включваха...сегашният също ми е много любим...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ами измисли си бе човек...ни ли да ти мислим....ха,неа стане!

Моя ник се роди от....хъх spoon+frok=spork

Иначе имам никовее ехехе...секфи....гледам да си се регистрирвам с едни и същи...шото да не ги забравя,ама пусто като е заето поякога....(рядко се случва...,доста рядко)..и проам с друг ник...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    моя ник беше името на любимия ми барабанист Shannon Larkin обаче изядох един банан и сега стана _SL_
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Едно време и аз бях така
    Ама след неуморни вечери, тънеща в размисли за тва как да си кръстя другото аз, и реших да е черинка.
    Няяяяяя нищо, не са отчайвай, все някога ще намериш подходящия ник за теб.

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз имам около 3 ника май. Единият го измислих след като гледах един филм. Вторият е този - Anti-fashion team (рекламирах един форум тук ). Третият е от две думи - първата я видях след като отворих на случайна страница в любимата книга на майка ми, а втората - пак така, но отворих моята любима книга.

Мега фен Аватара на Blab
    Амии...
    принципно се пиша felicity.Навремето имаше такъв сериал, но значенията на думата ми харесват ужасно много.И до ден днешен си го чета [фЕлисити]
    be_true - Правех си тестче в tickle.com, "which candy heart are you"...и ми се падна "be true" и взе, че ми допадна....и се регнах с него.
    daydreamer(4e) - ами, мечтателче съм си..., а и песента на Monkees("Daydream believer") ми е сред любимите....

Този който в момента пиша е глупав неми харесва но неми се занимава да го сменям.Имал съм доста никове Ferro,FerroFrost,Frost,Tiziano_Ferro,
    Dos,Dоsko като той остана от детските ми години до сега
    Доволен съм от него много готин ник.
    Рялно излезна от една песен Джоре Дос, от там Дос и накрая Доско остана

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Guest
    в мрежата ползвам два ника. не съм си измисляла "специално" никове, но с времето се оказа, че ползвам приритетно тях, защото ме радват.

единия е Morose, с него съм свикнала от няколко години, дорие част от подписа ми. Думата я има и на френски, и на английси - значи мрачен. В началото ника беше Gillian Morose, с времето спрях да пиша първата част.. Макар че няколко приятелки все още ми казват Джил.

Другия - Deus ex machina, ми се заби в главата от 8ми клас насам, когато учех Гръцките трагедии.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Алис освен всички други неща (групи, геройня от книга и тн) ми викаше един бивш...и когато се логвах все още мислех за него...и така...другите буквички са ми първите от името, защото почти навсякъде Алис е заето...и ся някои приятели си ми викат така
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    Трябваше ми име... измислих име
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami az kato po4nah da vlizam po 4atove i forymi se pi6eh slun4evo_momi4e purvo za6toto planetata na zodiata mi e Slunceto i vtoro za6toto sum mnogo ysmihnata i lu4ezarna.Tyk oba4e mai be6e zaet tozi nick i re6ih da e ne6to blizo do tova ta stana "slun4ice"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    za6toto planetata na zodiata mi e Slunceto
    лйгхгххйгдхгфхгсхсхсхсхсх ахахахахфхаджхаджхадхахах жахахахахатратхрсйрсахаха ха
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    za6toto planetata na zodiata mi e Slunceto
    лйгхгххйгдхгфхгсхсхсхсхсх ахахахахфхаджхаджхадхахах жахахахахатратхрсйрсахаха ха
    Ne vijdam koe my e 4ak tolkova sme6noto i strannoto no ok

Град
    Варна
    Слънцето планета ли е?!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    У нас Си (=
    За първи път се регнах с ника, с който съм в момента тук. След това започнах навсякъде да се пиша с него. Само не и в скайп, защото там най-често е чисто и просто името ми. Този ник не знам точно как го измислих..тъй де, свързано беше с момче отчасти..добре де, изцяло

В началото ме кефеше супер много, но с времето вече ми е доста..странен. И все пак сякаш вече той и името ми са моята същност.

prosto,za6toto otgovarq na sa6nostta mi ....kak mi hrumna...moje bi za6toto sam si kadrevky
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Слънцето планета ли е?!
    В такъв смисъл го казах:

Елемент: огън
    Планета: Слънце
    Цветове: жълто, оранжево
    Камъни: рубин, диамант
    Щастливо число: 1