- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- PfFF EmoO SHoOPЕ
Емо Шоп ВъВ ВааРнаА
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Абе ти къф си да ми кааж да спра ??? няя спраПървоначално написано от TheNightRider
Ще спреш..рано или късноПървоначално написано от M!taka
![]()
What you give is what you get!
Какъв емо шоп ви гони всички![]()
значки има в На тъмно и на много други места предполагам, гуменки можеш да си намериш навсякъде, а тесни женски дънки има колкото искаш...
Първоначално написано от M!taka
Другата тема да не ти е , че си търсиш приятел... А за дрехите , еми излез по магазините и все ще има нещо "емовско".
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Аха е аз съм ходил там ама само на долниа етаж гледах обицитеПървоначално написано от zloto
все пак мерси
ела да се видим и те уверявам че ще млъкнеш![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
FUCK EMO
ЕМО - Егати миризливия обитак
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си мислиш,4е ме интерсува мнението на един идиот...жестоко се лъжежПървоначално написано от Lapin
![]()
![]()
![]()
добре де, мамка му, преди 2 дена модератор (machoka) беше пуснал тема за иймото и каза, че всички други ще се заключват и трият, закво не писа там, а правиш нова...не ти ли писна да те псуват или си толкова късопаметен, че да не се сетиш![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
УУ емо във Варна от толкова време търся за да го малтретирам.Иначе дано за бога да не направят такъв магазин има достатъчно боклуци навсякъде
чеки малко аз не пуснах ли тука мнениекакто и да е пак ще попитам ти не си ли момче?
пффф пък преди тва "ракавели" искаше сега напрао такъф магазин , е чакай малко - цял магазин да има за тия емота
ай стига ве
![]()
![]()
ми той напрай ама там никой не пише и кфо...и хи4 не ме инт дали ма псувате![]()
![]()
Ами то не ми казах те де си купа ракави4ка таказПървоначално написано от miminia
по добре напрау магазин
abe kfa e taq moga naposledak si4ki da stavat emo ? nima na vsi4ki vi haresva ? e nz no spored men tfa ne sa xora s normalni razs1daci ... edna fr mi obqsnqvashe kfo e emo , kfa muzika slusha , kfo zna4e emo .. no v1obshte ne me vpechatli , nqkfo t1po e![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Eми нЕма напраУ магазин, трЕа итИдИш У НА ТАмНо или в ОЗ щот на ДругУ место Нема дЪ намериш такиз рАкави4ки.Първоначално написано от M!taka
РЪзбра Ли ся?![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аман от тес емота еееее....пФф толкова да ги мразя не е истина... искам да им кажа само MRETE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си емо....Заповядай !!!!
...//___//
..//___//
Мачока направи тема за такива лигльовци като теб - ПИШИ ТАМ!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
abe kfa e taq moga naposledak si4ki da stavat emo ? nima na vsi4ki vi haresva ? e nz no spored men tfa ne sa xora s normalni razs1daci ... edna fr mi obqsnqvashe kfo e emo , kfa muzika slusha , kfo zna4e emo .. no v1obshte ne me vpechatli , nqkfo t1po e
Няма кфо да ти обеснява всеки 3-ти са праи на емо пак е паляк!!Емо стил било форевер![]()
смяяятаи кви злетаци има в тая даржава!!Хората отиват на кафе или на разходка..те са заети да си режат вените
.Били отчаяни от живота ... имам идея за вас
Просто мрете
![]()
![]()
Ако си емо....Заповядай !!!!
...//___//
..//___//
Първоначално написано от v1p3r
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хех ама ме караше да влизам във форума който копираше от тук нали...Първоначално написано от ^Sam90^
1-во не съм казал 4е съм емо..може и да съм може и да не съм...В 4ата всеки е силен налиПървоначално написано от ^_SL_^
![]()
еми аз ти предлагах среща ти каза че си путка в лозофко и не искаш..Първоначално написано от M!taka
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тук ми мирише на.........охооо някой май ще става емо гейче?!
![]()
Браво миличък,поздравления......гл дай само да не съм ти насреща,че...може да си изпапкаш ръкавелите и емо шопа за закуска : )![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еее, ай стига с тия емовски идиотщини, че до гуша ми дойде от вас!
пиши си в оная тема, която мачока направи и не ни занимавай с глупости
боли ме х*я за тебе..
бааа, то бива позьорщина, ама то тва ваш'то всякакви граници мина!![]()
Собственост на Canis_Dirus