И аз съм лъвчеПървоначално написано от slun4ice
![]()
Ери...един приятел ми викаше така, на галено
иии това има винаги ми напомня за него
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
[b]аз си падам леко лигла и ми харесват по сладникавите и захарни никове .Дедазнам кефят ме защото показват истинската ми същност не съм някоя кучка макарче мога да бъда просто обичам да им е гадно на хората който мразя.А да лигла съм но не ми пука.Та най-често използвам никът с който съм тук и почти всичко от даскало ме знаят като CaRamelO_cHicA(или по точно карамелено момиче_.Също използвам и Barbie_giRl,dUlse_92,zahar4eto,lolY_p0p.shokolad4E .Използвам и имната на любими песни или най-често Tru Calling любимата ми геройня от любимия ми сериал.Това е
Най-лесните начини да ти дойде музата са да се напиеш и/или напушиш.![]()
hahami lesno :} toi toz nick mi e ot 2 godini veche , navsqkade se pishat taka ili neshto podobno
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ммм аз по принцип се пиша gLeZLiChKa_{P},понеже обичам да ме глезят![]()
Обаче пък freedom си ми хареса,сигурно защото сега съм свободна и така..![]()
От една песничка.
Be mine, be mine little rock 'n' roll queen...![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Тоя моя ник е на 546354684 год...
Иначе обикновено съм m00n или Violenza(любимият ми..) ии мнооого рядко EnsuLLiaN.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
[b]Аз съм си с този ник почти навсякъде, още когато бях на 14 си го измислих![]()
Сега ако ме питате, е малко глупав, ама тогава ми харесваше. Идва от транскрипцията на името ми на английски език - Valentine[i][
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Просто ей така ми хрумна, от нямане какво друго да измисля.
Попринцип навсякъде се пиша flowerlina или flower.lina/много си го харесвам,защото се получава името ми Цветелина/ и попринцип и тук се бях написала така но неможах да си активирам акаунта/не знам защо/ и при липса на друго измислих тва тъпото/много го мразя/
Любимия ми филмов герой![]()
Тоя ми дойде, защото ми казаха, че съм гадна твар![]()