.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Пак акне...

Пак акне...

Извинявам се предварително ако вече има такава тема ,но съм нов и незнам кое къде се намира..
    И така...Какво ще ми препоръчате за акнето защото много ме излага и стои адски грозно ..А и с момичетата знаете как е като го видят такъв обринат и не мерси.Какви продукти използвате и как отстранявате акнето вие

ето и снимка за да видите за какво става дума...
    www.impulse.bg/Fatalen
    Да го духа парата,на думи всеки е богат , аз съм сам и сам оставам да го духа скапания свят!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ima mn i razli4ni prodykti kat za na4alo za da gi pramaxne6 si zemi ne6to ot aptekata i sled tva za da podd1rja6 kojata v dobro s1stoqnie ima edin losion s granyli clean&clear ne6to takava e ..
    ae yspexxx
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    някъде там...
    ми да ти кажа то не може да се премахне на пълно,може само да изчезне за няколко дни,но не мога да ти кажа точно кво 6те ти помогне,за6тото всяка кожа е различна!и не всичко помага!ми попитай в аптеките!трябва да пробва6 за да разбере6!

Град
    някъде там...
    сега чак видях снимката!не е чак толкова фатално!кво се оплаква6?

ами аз бих те посъветвала да идеш на дерматолог,защото там ще ти предпишат нещо според типа на кожата ти и ще ти е от полза...другият вариант е да чакаш да мине пубертета и те от само себе си ще минат...ама тва малко ме съмнява да ти се хареса като идея

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ima mn i razli4ni prodykti kat za na4alo za da gi pramaxne6 si zemi ne6to ot aptekata i sled tva za da podd1rja6 kojata v dobro s1stoqnie ima edin losion s granyli clean&clear ne6to takava e ..
    ae yspexxx
    ми...точно за това питам кои са тези много и различни продукти защото пробвах със "Skin Corector na Oriflame" но е без резултат ако може точно име на продукта и производителя за да мога да разпитам и да търся ...благодаря все пак
    Да го духа парата,на думи всеки е богат , аз съм сам и сам оставам да го духа скапания свят!

Ходи на козметик да ти ги изчисти пъпките...вярно,че 1-2 дни ще ходиш със зачервено лице,но после ще видиш какъв е ефекта Мазилата едва ли ще ти помогнат
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    6te pomoognat mazilataa spoxx

a ina4e za tva det ti govorex s granylkite mi to se kazva Clean&Clear i e na Johnson i Johnson men mi pomogna v smisal ne 4e imax mnogo
    malko bqxa ama ot kakto go izpolzvam izob6to nqmam

Град
    awe pi4 gledam ti snimkata i se 4ydq k1de go vidq tva akve ... az li s1m ne6to ne dobre s o4ite ili....

На мен преди няколко години, когато имах акне ми помогна "Скинорен" и затова въпреки, че вече нямам проблеми с акнето продължавам да го използвам. Затова и ти го препоръчвам.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъ...абе нищо ти няма :/Поддържай се с Гарниер Пюр или там кото си харесаш от предложените...ама аз нищо не виждам :/

ами ,най-добре отиди на дерматолог,ако не, пробвай със специалната серия на "clinique'',за премахване на акне...ако не ти изчисти напълно лицето,то поне ще помогне доста..а ако цената ти се стори висока,по-добре си вземи нещо ,от продуктите ,които ти казаха останалите..
    айде успех!
    а,иначе аз не мога да отворя снимката..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си