.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Avtobronzant за лице?

Abe da vi pitam nqkoi polzval li e avtobronzant za lice i kvo mu e mnenieto? Ako moje da spodelite i marka nqkakva. Gledam sega reklamirat nqkav na Dove po tv-to ma dali e dobar I dr da pitam znaete li kak to4no deistvat v smisal da ne sa ne6to kato malko po traen fon dio ten i da zeme da se oliu6ti nakraq 6toto mi se e slu4valo s takav za tqlo... Za kva koja ne e podhodq6t i t.n. Abe izob6to ako moje malko pove4e menniq i informaciq.

vzeh si edin ot avon...s edna duma stoi mn qko,unikalnio,no samo purvite nqkolko puti,sled tova..zapo4va da pada i stava6 na petna...suvet ot men-vsi4ko,koeto ne e estestveno,ne e i hubavo ili pone efektut mi e kratkotraen i posle stava6 mn zle
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Оле тва е отвратително. Някви мацки със тъмни лица и бели ръце, бати смехорията здето става,честно. По-добре недей
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Marge
    Оле тва е отвратително. Някви мацки със тъмни лица и бели ръце, бати смехорията здето става,честно. По-добре недей
    НЕДЕЙ!!!
    ако не искаш да станеш оранжева/на петна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си