- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет!!!!
ot 1 sedmica si 4atq s 1 mom4e i re6ixme da se vidim!as sam na 17 toi na 22 god.be6e subota ve4erta i toi doide da se vidim.as bqx s edna priqtelka a toi doide sam.po skupe kak li ne se ligavaxme i kakvo li ne si govorixme oba4e kat otidoxme na kafe po4ti ni6to ne si kajaxme ne 4e ne6to se pritesnqvaxme! sleed 1-2 4asa si trugnaxme ot kafeto i trugnaxme da se razhodime malko.kum 1 4asa se pribrax.sega tiq dni as my se obajdam e pi6em si na skupe i go pitam da li iska da se vidim i toi mi kajava 4e iska ama as ne sam mn mn sig i si mislq 4e ne6to me luje !!! kvo da pravq???kak da postupq?? a mom4eto e mn pe4eno i mn dobri4ko i si go isakm za mene ????
skupe: ivens_f
vijte se! problema e re6en \/ 6tom iska izlezta, puk aKO te luje 6te razbere6 ako ne doide
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
kfo gubi6 ako se vidite?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
awe vijte se ni6to ne gybi6 ae sa ako te l1je lo6o ama ako ne te ko se kosi6 ?????![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
може би пича се е държал така защото не си била сама. сега защо момичетата толкова често идват на срещи с приятелка? да сте видели момче да си доведе приятел като се среща с момиче?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
да мн пътиПървоначално написано от Phoenixheart
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
нз аз нито веднъж не съм виждал
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
mn pe4eno mn dobri4ko i si go iskam za mene - xaxa ti ne si v 1-vi klas? toi da ne ti e ve6t ta da si go iska6 za sebe si? na 17 si se pak? predpolagam vse nqkakav opit s amjete ima6. Posni malko 4ar, malko intriga i e tvoi. ne mu se davai o6te ot parvata sre6ta- kurvensko e
ham mi kwo da ti kaja bih kazala da ne barza6 tolkwoa za6oto da ti kaja moje da e bil i pritesnen no moje i da ne mu e stanalo priqtno kato si dovelq svoq priqtelka .Drugo si e toi da e znael 4e 6te ima i grug s vas.Saveta mi e dane nastoqva6 tolkwoa a ako toi ima interes kam teb sam 6te poiska po skoro6na sre6ta.UsPeh!!!!!
Tu es un r
+1Първоначално написано от sasha_90
Животът е адът описан в Библията!