- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отговорете ми!
Za6to se vlubvame? kakvo ni kara da izpitvame 4uvstva kam nqkogo?
Ами не съм убедена, но мисля, че чувствата, възприятията, емоциите ни се формират в сивото вещество, което е част от мозъчната кора![]()
moje bi nujdata da badem obichani... nujdata da znaem che vyv seki edin moment mojem da razchitame ot nechiq podprepa.... ako shtesh i nujdata ot sex...
+1Първоначално написано от sasha_90
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
nqkoi den 6te razbere6!ne moga da ti obqsnq![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
AMi ti nqkoga bil li si vluben? imal li si 4uvstva kam momi4e? Izpitval li si trapkata i trepeta v o4akvane da vidi6 lubimiq 4ovek?
mi to nema dymi za tva edno ot nai-priqtnite 4yvstva e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от Rossi46
хах..животинското.нуждата за размножаване. желанието да не сме сами..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ice_Queen_ i az s1m na tyi mneniee
май щот животинското и нас наддялява и само с това можям да си обесним необеснимото си поведение![]()
+1![]()
аз вярвам в Бог и не мисля че всичко може да се обясни
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
любовта е може би най святото чувство което може човек да изпита има една старогръцка притча която гласи "Човек преди е бил с 2 глави 4 крака и 4 ръце но бог Зевс го разделил на две и разпръснал като ги разпръснал в различни посоки и от тогава човек цял живот търси своята полувинка докато не я намери" сами си правете изводите
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Щях да кажа ,че незная ,но като прочетох този пост...може би наистина е така.Първоначално написано от ivakavlad
Може би наистина е така.Според мен се влюбваме поради това,че имаме нуждата да не сме сами,нуждата от това да бъдем обичани и от това ние самите да обичаме.Първоначално написано от ivakavlad
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Това абсолютно не е вярно. Инстинкт за размножаване имат и животните, но те не се влюбват. Те не притежават разум, мисълта им е свързана със задоволяване на инстинктите? А влюбването не е инстинкт.Първоначално написано от Ice_Queen_
Защото ни харесва, харесва ни характера му, външността му, ако щеш, начина, по който говори...
4ovek parvo se vlubva s o4ite i posle sas sarceto. a ako stane obratnoto posle mn boli. zapo4va6 da use6ta6 4oveka do teb kato nqkakva tvoq ne delima 4ast. ne moga da ti obqsnq za6to e taka, no ako 4uvstvoto e spodeleno, trapkata e nai-hubavoto izjivqvane, koeto moje6 da po4uvstva6