- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да измисля подходя6то заглавие за темата!
с едно бив6е гадже бяхме заедно по4ти 4 месеца(най-дългата ми връзка)не съм го оби4ала,но бях привързана доста към него,накрая скъсахме...и аз 4ак тогава осъзнах 4е съм изпитвала някакви 4увства към него (не ЛюБОВ)но и аз незнам какво,било е пове4е от привързаност...просто по4нах да рева за него,като се се6тах за миговете ни заедно,не6то трепва6е вътре в мен,просто изведнъж осъзнах колко ми липсва,но ве4е бе6е късно,докъто бях с него,не съм 4увствала тези не6та,или поне не толкова силно,от момента когато се разделихме.и до ден дне6ен сме си фр,но не се виждаме,само си пи6ем...тука не става въпрос за него...просто ми е 4удно едно не6то..имам много приятелки които като си хванат гадже на 2рия ден заявяват 4е са влюбени в негомного ми е интересно,какво е за тях любовта след като о6те дори не познават 4овека до себе си,а твардят 4е са влюбени..аз съм то4но обратния слу4ай..като тръгна с някой,например мом4ето с което ви дадох пример,бях с него 3 месеца и не можах да разбера дали го оби4ам,т.е аз не го оби4ах,но не осъзнах докъто сме заедно въпреки вси4ко 4е изпитвам не6то към него..зна4и странно ми е едно не6то,ако примерно се влюба в някой,да кажем за пример сега6ния ми приятел (влюбвала съм се досега,но любовта ми бе6е несподелена,колкото и да не ви се вярва)аз какъвто съм инат на тема "любов" се 4уда,ами ако стане така 4е аз се влюба в него и не го осъзная
,а го осъзная след време отново като скъсаме.просто искам да разбера кога е до6ъл момента,в който аз се влюбвам в него.да аз си мисля за него по4ти непрекъснато,искам да го видя,копнея за него,ако това не6то продължи 1,2 месеца дали мога да кажа 4е съм се влюбила?
или отново 6те е само привързаност,или пък любов,но аз няма да съм сигурна 4е е любов,и няма да смея да му заявя 4е съм влюбена.. незнам.. съжалявам за безкрайно тъпата тема,и сри 4е си изгубихте времето,за тези които про4етоха безсмислените ми редове,но просто това ми е странно,и ре6их да споделя,незнам и аз какъв съвет да ми дадете,преди кога съм се влюбвала аз знаех 4е СЪМ,за6тото любовта ми бе6е несподелена,но сега тя е споделена,аз имам вси4ко за което ме4тая,как да разбера така кога съм се влюбила.. незнам разли4но е.. както казах приятелките ми си въобразяват 4е са влюбени,някой даже не са се виждали с конкретния 4овек... а аз,когато се влюба се страхувам 4е няма да разбера 4е съм се влюбила,и 4е е просто хлътване до у6и... ако някой има не6то да каже по темата ми.нека пи6е,но плс без ебавки и т.н...просто съм объркана..
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ohhhoo mi ne si go obi4ala ko tolko nali za nqkoi ot vas tav bi bilo prosto ...................... poredniq![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Za6to os1zna 4e si priv1rzana k1m nego 4ak kogato se razdelixte ....... ta nali tiva e bila nai-d1lgata ti vr1zka - ni6to ne e zna4elo tva za teb ??
не,не си ме разбрала,аз държах на него,бях привързана към него,но осъзнах 4е 4увствам не6то към него,когато се разделихме..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
И какъв е проблемът ти? Я напиши тирадата в 3 изречения.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
mi 4yvstvam ne6to k1m nego
4 meseca zaedno i ti na kraq si go razbralaa .......................... neam komentar za tva
имам много приятелки които като си хванат гадже на 2рия ден заявяват 4е са влюбени в него много ми е интересно,какво е за тях любовта след като о6те дори не познават 4овека до себе си,а твардят 4е са влюбенивлюбвала съм се досега,но любовта ми бе6е несподелена,![]()
ами ако стане така 4е аз се влюба в него и не го осъзная![]()
![]()
Влюбването или става от раз или не. То не е постепенно. То е като пролетта.просто искам да разбера кога е до6ъл момента,в който аз се влюбвам в него.
Любовта не е да мислиш, да копнееш за някого и прочие. Любовта си е чисто и просто да приемаш половинката си с всичките му негативи.да аз си мисля за него по4ти непрекъснато,искам да го видя,копнея за него,ако това не6то продължи 1,2 месеца дали мога да кажа 4е съм се влюбила? или отново 6те е само привързаност,или пък любов,но аз няма да съм сигурна 4е е любов,и няма да смея да му заявя 4е съм влюбена.. незнам..
Приятелките ти може наистина да се влюбят на 1-2-3тия ден, но колкото по-бързо се влюбят, толкова по-бързо биха могли да разлюбят.
Хем не знаеш кое как е и що е, ама иначе твърдиш, че знаеш.преди кога съм се влюбвала аз знаех 4е СЪМ,за6тото любовта ми бе6е несподелена,но сега тя е споделена,аз имам вси4ко за което ме4тая,как да разбера така кога съм се влюбила![]()
Абе, едва когато разграничиш влюбването от любовта, чак тогава ще разбереш какво ти се върти в главата.
(Не че разбрах много от темата ти.. то човек като е объркан и не може да се разбере сам, то кво ли остава за другите)
Нема проблеми.съжалявам за безкрайно тъпата тема,и сри 4е си изгубихте времето,за тези които про4етоха безсмислените ми редове
Ще го преживея някак си![]()
nak1de otiva lubovtaa ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ama 4e oburkvaciq!Moje bi tazi privurzanost e za6toto sega nali ste bili 4 meseca zaedno vijdali ste se,govori li ste i raznite mu tam raboti i izvednuj tova svur6va i vsi4ko stava po-razli4no!Ti si sviknala s nego i sega ti e nqkak kofti i za tva moje bi se 4uvstva6 taka!Bilo ti e priqtno s nego,a sega go nqma i qvno nqma koi da go zamesti!6tom si bila prevurzana kum nego mojelo e da se prevurne v lubov!Za da ne znae6 dali si vlubena dali obi4a6 qvno o6te ne ti se e slu4valo!Za6oto dori da ne si obi4ala nikoga ,kogato zaobi4a6 to se use6ta i si siguren!Siguren si koe e bilo istinsko i koe prosto ei taka!Aide dano da sum pomognala nqkak!
Амиии нали знаеш оценяваме едно нещо чак след като го изгубим.
Ми...порасни малко и тогава говори за любов! На тая годинки едва ли знаеш какво точно е. Не я търси, защото сега и да я намериш няма да я видиш. Като попораснеш и поумнееш (да се надяваме) може и да намериш![]()
Нееее така не се бях смял на никой друг на темата...в едното изречение казваш нещо а в следващото абсолютно обратното...чувството което си изпитала е е чувство за собственост...прости ти си си мислела че го притежаваш и след като вече не така...ю феел оуфул
Когато си влюбен не може да не го осъзнаеш, в един момент просто го разбираш.Ти или го изпитваш това чувство, или не го.Не е толкова сложно.А относно приятелките ти-те тръгват с едно момче, но преди това са се познавали.Не е като да не са се виждали и още при първото им запознанство тръгват, нали така?
За да се влюбиш не се изискват кой знае колко голямо познанство, изисква се човека срещу теб да го познаваш поне малко, не нищо и да ти харесва като цяло.Вече да го обичаш, изисква се много повече и тук няма да говорим затова.Не си осъзнала, че си влюбена, защото просто не си била.Иначе не са нужни четири месеца, дори по-малко.Нужно е малко време, при мен се случи точно за три срещи.![]()
мерси все пак,но да кажа за "приятелките ми" запознават се с някой по скайп или в сайт за запознанства,не се познават,но си определят сре6та,след сре6тата в настроението на скайпа и пи6е "мило оби4кам те стра6но много (инлове)..." и ми говори колко била влюбена.. а аз както казах съм то4но обратния слу4ай... не казвам на някой 4е го оби4ам,след като знам 4е не го.. и много се дразня на тия лъжливи "оби4ам те"а след 2 седмици го зарязва и си намира нов,и положението е съ6тото,имам и "приятелка",която е о6те по отка4ена,запознава се с някой от Стара загора примерно.. и след 2-3 дена 4атене,и тя-"ВЛюБЕНА СЪМ" и лелеле как се дразняяя... ама така са и мом4етата.. те даже снимки не са си менкали.да не говорим за тфа 4е не са се виждали и веднага "оби4ам те" а аз за себе си понеже както казах съм такъв инат на тема "любов"ме е страх 4е като се влюбя няма да го осъзная,и 6те си мисля 4е е просто харесване,а не искам да лъжа 4овека до себе си 4е го оби4ам,както правят приятелките ми,просто когато се влюбя искам да знам 4е със сигурност съм се влюбила... мерси за отговорите на тези които бяха сериозни към темата ми..(колкото и тъпа и безсмислена да е тя)Първоначално написано от koalka
Ти и предполагам твоите приятелки сте на по 14. На тая възраст "обичам те" е твърде лекомислено и лъжливо изказване! те не са обичали, за това казват тези думи с лекота. Когато истински разберат смисъла им, тогава няма да ги казват на всеки срещнат. Аз с моето гадже ходех 3 месеца преди да му го кажа, а той на мен го каза 2 години по-късно. Всеки така си го е почувствал. Но и двамата осъзнаваме силата и важността на тези думи и не си ги казваме нахалос!
Правилно мислиш.На тази възраст истинския смисъл на тези думи не винаги се осъзнава, но все пак не може да ги виним.Те така са решили, а тези `дето им вярват-тяхна си работа.Но надали и те самите си вярват.
Първоначално написано от cherinka
![]()
Абсолютно съгласна съм.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
И никой не вярва,че може да стане от веднъж...(говоря само за влюбването)...няма значение...Първоначално написано от koalka
И все пак ако романът беше поне на български,щеше да е доста по-добре...![]()
![]()