- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да измисля подходя6то заглавие за темата!
с едно бив6е гадже бяхме заедно по4ти 4 месеца(най-дългата ми връзка)не съм го оби4ала,но бях привързана доста към него,накрая скъсахме...и аз 4ак тогава осъзнах 4е съм изпитвала някакви 4увства към него (не ЛюБОВ)но и аз незнам какво,било е пове4е от привързаност...просто по4нах да рева за него,като се се6тах за миговете ни заедно,не6то трепва6е вътре в мен,просто изведнъж осъзнах колко ми липсва,но ве4е бе6е късно,докъто бях с него,не съм 4увствала тези не6та,или поне не толкова силно,от момента когато се разделихме.и до ден дне6ен сме си фр,но не се виждаме,само си пи6ем...тука не става въпрос за него...просто ми е 4удно едно не6то..имам много приятелки които като си хванат гадже на 2рия ден заявяват 4е са влюбени в негомного ми е интересно,какво е за тях любовта след като о6те дори не познават 4овека до себе си,а твардят 4е са влюбени..аз съм то4но обратния слу4ай..като тръгна с някой,например мом4ето с което ви дадох пример,бях с него 3 месеца и не можах да разбера дали го оби4ам,т.е аз не го оби4ах,но не осъзнах докъто сме заедно въпреки вси4ко 4е изпитвам не6то към него..зна4и странно ми е едно не6то,ако примерно се влюба в някой,да кажем за пример сега6ния ми приятел (влюбвала съм се досега,но любовта ми бе6е несподелена,колкото и да не ви се вярва)аз какъвто съм инат на тема "любов" се 4уда,ами ако стане така 4е аз се влюба в него и не го осъзная
,а го осъзная след време отново като скъсаме.просто искам да разбера кога е до6ъл момента,в който аз се влюбвам в него.да аз си мисля за него по4ти непрекъснато,искам да го видя,копнея за него,ако това не6то продължи 1,2 месеца дали мога да кажа 4е съм се влюбила?
или отново 6те е само привързаност,или пък любов,но аз няма да съм сигурна 4е е любов,и няма да смея да му заявя 4е съм влюбена.. незнам.. съжалявам за безкрайно тъпата тема,и сри 4е си изгубихте времето,за тези които про4етоха безсмислените ми редове,но просто това ми е странно,и ре6их да споделя,незнам и аз какъв съвет да ми дадете,преди кога съм се влюбвала аз знаех 4е СЪМ,за6тото любовта ми бе6е несподелена,но сега тя е споделена,аз имам вси4ко за което ме4тая,как да разбера така кога съм се влюбила.. незнам разли4но е.. както казах приятелките ми си въобразяват 4е са влюбени,някой даже не са се виждали с конкретния 4овек... а аз,когато се влюба се страхувам 4е няма да разбера 4е съм се влюбила,и 4е е просто хлътване до у6и... ако някой има не6то да каже по темата ми.нека пи6е,но плс без ебавки и т.н...просто съм объркана..
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.