- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Срамежливост
Срамежливи ли сте?Ако да успявате ли по някакъв начин да го преодолеете в даден момент?Защото аз съм адски срамежлива и си нямам и на идея как да се отворя повече .. да не стоя стисната в черупката си .. Хелп миАко има таква тема трийте я таз ..
Аз също в дадени моменти съм доста срамежлива,зависи от обстановката и т.н., но като се замисля преди бях доста по-срамежлива.Смятам, че всичко е въпрос на време.![]()
mi ne e hubavo da si sramejliv 6ot jivota e edin i ako ne go jiveem sega koga drug pat ?!Prosto nqma kvo da gubite we macki! ae uspeh![]()
Аз съм оперирана от това чувство.. даже може би съм прекалено нахална на моменти.
Собственост на Canis_Dirus
И аз съм срамежлива, но не се опитвам да го преодолея. Някакси за мен сладко да си срамежлив..![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
И аз преди бях по-срамежлив, но в момента ни бих казал, че ме е срам особено.
Иначе ако искаш да не си срамежлива и по-отворена, според мен, ако няколко пъти се самонадъхаш и направиш нещо, от което принципно би те било срам и катовидиш добрия резултат (примерно) ще ти "олекне".
Срамежлива съм в границите на нормалното.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Всъщност едно гадже ме отрака. Пълен непукист...бяхме заедно 3 месеца и аз бързо-бързо се отървах от сдуха си особено по отношение на мъжете.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Че то срамежливостта не е нещо от което трябва дастрани човек. Аз много се радвам че съм...или поне бях срамежливСрамежливите девойки май са по апетитни
![]()
С времето преодолях прекалената си стеснителност, опитвайки се да общувам с повече хора. Но пак не съм иизлекувана напълно...
И аз като повечето с времето успях да преудолея донякъде срамежливостта си. Е, има си я, но в дадени моменти... Едно време бях трагичен случай..Иначе и това като всяко друго нещо, си има и положителни и отрицателни страни.
Срамежлово съм си.
Изчервявам се, кагато някой ми каже, че имам много готина рокля, ебаси!
Или пък ако трябва да говоря с непознат на улицата не дай си Боже..
Но пък е смешно.
Аз съм на настроения. В един ден мога да седя и да говоря мега глупостите и всички да се червят покрай мен, а в друг - просто съм си свита.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ем,да....срамежлива съм..в някой моменти направо се пукам от срам...ужс направомного е гадно така....но пък други пъти,хич не ми пука...ЗСпоред зависи....-обстановкатаа те предразполага как да се държиш
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
v dadeni situacii az sushto sum mnogo sramejliva i vinagi tova e sreshtu men i ne mi pomaga
Срамежливостта е признак за неувереност, често обаче бъркат срамежливите хора за сдухани и това е гадното на това да си срамежлив. Иначе почти винаги съм срамежлив пред момичетата.![]()
i az sam taka,no ima momenti,v koito i men me dosramqvaПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Преди бях доста срамежлив, нооо сега не.... даже напротив![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ми не съм срамежлива.. отдавна вече го преодолях.. скромността е качество на тези които нямат други..
ако се замислиш малко може и да ми схванеш мисълта.. в днешно време колкото по-скромен си толкова по ти се качват на главата..Първоначално написано от 182+44_4adel
когато бях малка беше ужасно...едва ли не мразех да говоря с хора, ако не ги виждах всеки ден и познавах достатъчно добре...но година почти само в мъжката компания на 3години по-големите ми братовчеди и приятелите им и подготвото след това ме накараха да забравя какво е да си свит...някакси постепенно стана...от срамежливостта ми остана само омразата към говоренето по телефон![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз съм срамежливаи това ми пречи
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Да,срамежлива съм.Незнам как да променя това.Забравям за срамежливостта си само когато съм в компанията на най-близките ми хора.
i az sym mn sramejliv
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.