- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вишнев пай
Вчера направих много хубав вишнев сладкиш (лесен при това) и реших да споделя рецептата с вас:
Продукти:
1 яйце
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. кисело мляко
2 ч. ч. брашно
1 бакпулвер
1/2 ч.л. сода
1/3 ч.ч. олио
1 ванилия
Начин на приготвяне:
Всички продукти се разбъркват и изсипват в намаслена тавичка. Вишните, на които са махнати костилките, се овалват в галета и подреждат върху сместа.(Може да използвате и конфитюр.) След 20 минути се пече.Да ви е вкусно!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Лесен ли? На мен не ми изглежда никак лесно! A пък както съм си и истински кухненски инвалид с две леви ръце със сигурност няма да стане нищо ако тръгна да го приготвям.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
mn gotinka recepta a ne stavali i s nqkakvo drugo sladko(konfitur) za6toto po4ti nqma presni plodove makar 4e mislq 4e ima6e edno burkan4e a ami kogato e s konfitur napravo se izsipva nali bez galeta![]()
Кое му е трудното? Това е супер елементарно. Я, направи френска нуга, дето се бият 2 крема, прави се крокан и още 1000 манипулации.Първоначално написано от KaTinCeTy
Ами на мен като цяло ми изглежда трудно. Продуктите да се набавят е лесно и с разбъркването ще се справя криво ляво, но като тръгна да го пека 100% всичко ще оплескам. На хора като теб, които могат да готвят сигурно им изглежда лесно, на за съжаление на такива като мен ни е като китайско писмо.Първоначално написано от krem4et0
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Боже, боже...
Кое му е трудното?Смесваш всички продукти,чакаш 20 минути и печеш!Първоначално написано от KaTinCeTy
Да-без галета!Аз го направих с конфитюр от вишни и стана много вкусно!Първоначално написано от mia
![]()
Но защо се слага бакпулвер и сода?Не е ли достатъчно само бакпулвер?
da naistina ili bakpulver ili soda za6to i dvete i pitan moje li s drug konfitur
![]()
Забравила си в рецептата да споменеш вишните и колко трябва да се сложат горе-долу за тези продукти.![]()
az go probvah samo 4e otgore izsipah 1 burkan4e sladko ot sini slivi i stana prevazhodno 4udesno mn e vkusno![]()
![]()
:P
мммм 6те го пробвам,пък изглежда лесен и вкусен!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Въпроса ми е малко глупав ама да го задам де...не съм фен на вишните...нали може да ги заменя с някой друг...по-...ммм...екзотичен плодИначе рецептата е чудесна и наистина не изглежда сложна
Благодарско
![]()
emi az go napravih pai4eto sas sini slivi (konfitur) i stana dobre to principno moje i qbalki da nareje6 i da podredi6 be kvot se seti6![]()
Аз не ям много сладко ама съм го правила ахам лесно е и е много вкусно
хех мерси ... ще го пробвам ...![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
хах май съм сбъркал тематаможе да накарам мама да го направи
хах
Обшо взето, всичко общо е взето!