.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Вишнев пай

Вчера направих много хубав вишнев сладкиш (лесен при това) и реших да споделя рецептата с вас:

Продукти:

1 яйце
    1 ч. ч. захар
    1 ч. ч. кисело мляко
    2 ч. ч. брашно
    1 бакпулвер
    1/2 ч.л. сода
    1/3 ч.ч. олио
    1 ванилия

Начин на приготвяне:

Всички продукти се разбъркват и изсипват в намаслена тавичка. Вишните, на които са махнати костилките, се овалват в галета и подреждат върху сместа.(Може да използвате и конфитюр.) След 20 минути се пече.Да ви е вкусно!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Лесен ли? На мен не ми изглежда никак лесно! A пък както съм си и истински кухненски инвалид с две леви ръце със сигурност няма да стане нищо ако тръгна да го приготвям.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

mn gotinka recepta a ne stavali i s nqkakvo drugo sladko(konfitur) za6toto po4ti nqma presni plodove makar 4e mislq 4e ima6e edno burkan4e a ami kogato e s konfitur napravo se izsipva nali bez galeta

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Лесен ли? На мен не ми изглежда никак лесно! A пък както съм си и истински кухненски инвалид с две леви ръце със сигурност няма да стане нищо ако тръгна да го приготвям.
    Кое му е трудното? Това е супер елементарно. Я, направи френска нуга, дето се бият 2 крема, прави се крокан и още 1000 манипулации.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Кое му е трудното? Това е супер елементарно. Я, направи френска нуга, дето се бият 2 крема, прави се крокан и още 1000 манипулации.
    Ами на мен като цяло ми изглежда трудно. Продуктите да се набавят е лесно и с разбъркването ще се справя криво ляво, но като тръгна да го пека 100% всичко ще оплескам. На хора като теб, които могат да готвят сигурно им изглежда лесно, на за съжаление на такива като мен ни е като китайско писмо.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Боже, боже...

Кое му е трудното?Смесваш всички продукти,чакаш 20 минути и печеш!

Цитирай Първоначално написано от mia
    mn gotinka recepta a ne stavali i s nqkakvo drugo sladko(konfitur) za6toto po4ti nqma presni plodove makar 4e mislq 4e ima6e edno burkan4e a ami kogato e s konfitur napravo se izsipva nali bez galeta
    Да-без галета!Аз го направих с конфитюр от вишни и стана много вкусно!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,лесно е.Някой ден ще го пробвам.Обичам да готвя.

Но защо се слага бакпулвер и сода?Не е ли достатъчно само бакпулвер?

da naistina ili bakpulver ili soda za6to i dvete i pitan moje li s drug konfitur

Мега фен Аватара на koalka
    Забравила си в рецептата да споменеш вишните и колко трябва да се сложат горе-долу за тези продукти.

az go probvah samo 4e otgore izsipah 1 burkan4e sladko ot sini slivi i stana prevazhodno 4udesno mn e vkusno :P

Супер фен
    Град
    Своге
    мммм 6те го пробвам,пък изглежда лесен и вкусен !
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Въпроса ми е малко глупав ама да го задам де...не съм фен на вишните...нали може да ги заменя с някой друг...по-...ммм...екзотичен плод Иначе рецептата е чудесна и наистина не изглежда сложна Благодарско

emi az go napravih pai4eto sas sini slivi (konfitur) i stana dobre to principno moje i qbalki da nareje6 i da podredi6 be kvot se seti6

Аз не ям много сладко ама съм го правила ахам лесно е и е много вкусно

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Въпроса ми е малко глупав ама да го задам де...не съм фен на вишните...нали може да ги заменя с някой друг...по-...ммм...екзотичен плод Иначе рецептата е чудесна и наистина не изглежда сложна Благодарско
    Може.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Може да опитам някой път...Аз и без това съм се навила да направя някакъв сладки, а и този изглежда лесен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

хех мерси ... ще го пробвам ...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    някъде там...
    хах май съм сбъркал темата може да накарам мама да го направи хах
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си