- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Мразя..
Мразя когато съм толкова сама, мразя когато в очите ми има тъга,мразя когато се гмуркам в мечти лъжливи и никога неусъществими,мразя когато немога да извикам наглас и времето да върна назад.Мразя..мразя когато не си до мен! Това е мое произведение и реших да го споделя с вас![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Я го напиши по правилния начин.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
големи поети се извъдиха всички. Поне пишете за нещо различно. От толкова много клиширани и еднотипни "произведения", вече не мога д аим оределя творческата стойност.
Кучето ми се заклещи и ще го отклещя с клещи.
ППСветльо Витков (Хиподил)![]()
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----
това си е моя редакция и реших да го споделя с тебПървоначално написано от sladuranka_17
![]()
пп:какъв е тоя красавец да аватара на Спойлер....ох....баси яката муцунка има![]()
Така е излезнала снимката, хич не се и залъгвай...Първоначално написано от be_true
Иначе 10x за комплимента![]()
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----
Съжалявам, но...ужасно е. Никаква художествена стойност, никакво въздействие, никакъв стил на писане...
А към онези, които обвиняват, че тематиката е вече "банална"-човек пише за да излее душата си на белия лист. Когато е чел много или има талант това се получава и се нарича поезия, а когато не е така е просто "моята вътрешна изповед"..Това е моето мнение по въпроса и моля без нападки![]()