- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли скучен секс?
моля, бъдете честни в анкетата, така и така е анонимна - а после се оправдавайте в темата колко як и разнообразен секс практикувате
(темата е тъпа, но е бисер в сравнителен план)
Аз пък не прая секс.
Оф и азПървоначално написано от Emsi
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
me too
cool
затова гласувахте с три гласа "не"?
![]()
едва ли с подобно мислене човешкият род е открил огъня...
![]()
абе не ви питам за хипотенузата на слона
правите ли шибан скучен секс, ебаси майката
все едно ви карам да ми философствате за смисъла на живота
*глез глез*
"обкетивно погледнато, сексът е бляяя бляяяя"
*толкова съм интересен, защото говоря глупости, опитвайки се да се измъкна от въпроса*
то е субкетивно, айде да дам помощ на професорите
Да.
Какво да се прави, случва се от време на време... Не може всеки път да е все едно кацаш на луната.
When I love, I love.
Уж 'избягвам' но... се случва понякога.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Правя рядко секс. Трупам много нервно напрежение, партньорът ми също. Без оргазъм 7-8 дни и за него и за мен е мъчение. Отдава ни се рядко възможност за интимни ласки и в повечето случаи е за кратко. В следствие на това сексът винаги е интересен и вълнуващ. Ако превех всеки ден секс по 3 пъти много ясно, че ще ми е хиляда пъти по-безразличен и скучен. Аз го приемам като нещо изключително специално и чакано цялата седмица, че и повече. А и последния път в колата ни спипа гранична полиция и определено беше забавно да обясняваш какво правиш спрял късно вечер с колата на 1 шосе извън града и то на задната седалка!
Добре.. Поне като търсиш отговор задай въпроса си като хората... ..... Dа беше пояснил и да напишеш какво е според ТВОИТЕ критерии СКУЧЕН СЕКС........ И от там хората да ти кажат....
А добре къде са отговорите като "понякога". Защотото както мене с такъв отговор Понякога се чудя за кое да гласувам
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Честно казано при мен секса никога не е бил скучен...![]()
ESTESTVENO! Imalo e. Ne pravq po 3 puti sex na den..no na sedmica po 4 puti ima. Ob6to vzeto kogato imame vreme i teren. No ima sluchai v koito naistina ne e vlunuvashto. Zavisi ot mqstoto i nai-veche ot nastroenieto.
ей на, има хора, които казват, че понякога са правили скучен секс - гласувай ебаси, кво се оплакваш като пенсионер с 65 лева пенсия бе?Първоначално написано от Anf3tamin4o
пленумът гласува "против"Първоначално написано от `No`Name`Girl`
![]()
Веднъж правих. Мъжо беше много пиян...вкарваше го супер флегматично...и накрая заспа...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от BUFU994
mnogo mi e lubopitno vie vsi4kite koito se oplakvate 4er ne ste pravili seks na kolko godini ste i za kakvo go imate seksa?
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
кого лъжете курви?Първоначално написано от BUFU994
Някъв проблем?!Първоначално написано от ReFlEcTiOn
Що се заяждаш![]()
po nqkoga se sluchva ... ne vinagi sam dobre predrazpolojena i ne mi e do tova, no go pravq za udovolstvie na partniora mi
Направо утрепа коня, перверзнико :РПървоначално написано от quench
Със сегашния ми приятел само веднъж ни се случи да сме на косъм от ванилката, ама се отказахме на време и продължихме както трябва![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.