.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 149
    Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    Цитирай Първоначално написано от YgaBHuk
    Тегли си ножа - егати резила ако е истина
    axaxaxa taka e....nqma6 golqm izbor
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

alele maiko!!! mi nali ne si zaburkala taq ka6a sama, neka ba6tata ...taka de brat ti da ti pomogne, neka doide s tebe na lekar!

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Моля се на бога на това момиче просто да му е хрумнало да пише глупости във форум...

Иначе:
    Ти си тъпа.
    Говори с майка си.
    Посетете гинеколог.
    И вижте какви варианти съществуват да се отървете от бебето. Това е кръвосмешение и детето не трябва да се ражда.
    Кажи на майка си, но според мен е по-добре да излъжеш кой е бащата. бях чела в нета, че по принцип аборт се прави до 3 месец ,но за момичета от 12 до 16 годишна възраст е позволено до 5 месец

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    стига сте писали глупости, сексът (съответно и аборта) за лица под 18 години са забранени, първото е подсъдно, второто би трябвало да става само с разрешение от родителите...медицинският аборт се прави до 5-я месец, той обикновено се налага, когато се установи вродена малформация на плода, или има рискове за живота и здравето му и тези на майката без значение на колко години е тя...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

леле...миличка...влизам ти в положението и мисля ,че се загазлиа сериозно по добре вземи кажи на маикати макарче след това ще ти се навика яко но по добре това от колкото друго нещо Успех все пак

Мега фен Аватара на koalka
    Направи аборт, това е най-доброто решение.

Браво едно похвално дело =D>

Кръсти го Георги.Успех!

................... ta...........KAJI NA MAIKA SI ! NO NE SPOMENAVAI ZA BRAT SI KAJI 4E SI BILA NA KUPON I TAKA ! KAJI NA BRAT SI ZA SLU4ILOTO SE NO I NA NEGO MU KAJI DA NE KAZVA - PONE DA OSUZNAE GRE6KATA SI PFFFXAX .... SLED TOVA PROBVAITE DA SE OTTURVETE OT BEBETO I GOTOVO!4ESTITO TI SI MN MN ZLE (DVAMCATA S BRAT SI DE) EMIII KUSMET ... PFFF
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Асеновград, България
    Струва ми се, че темата е поредната е****а, но да кажем че е истина. ГОВОРИ С РОДИТЕЛИТЕ СИ, и заедно вземете равилното решение! Аз също препоръчвам аборт, пък и бебето може да се изроди!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Това не може да е истина И ако все пак е...както казаха другите- няма кво да чакаш,веднага казвай на ваще! Може да ти се карат и т.н. ама само те могат да ти помогнат! и как по дяволите може да се случи тва...сестра и брат??? Тва е извратено
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Fuck'd up...

Темата ми се струва ебавка Ако е така,престанете да се ебавате с такива глупости де*а и лапетата Ам ако е вярно говори с "умния" ти брат или кажи на ваще,че си бременна от друг.Очаквай изродче.

Леле, мале! Какво доживях да видя! Как си могла да преспиш с брат ти, сега бебето ще се роди изродче. Не знам вече на къде върви обществото. За аборт забрави-късно е, пък и 100 % нямаш 18. Говори с вашите, нали ще ти се скарат, може и един бой да отнесеш, но няма да те обесят или гръмнат.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    четири месеца? Боже... какви деца има... тц-тц-тц отивай на лекар веднага... и казвай на ваще. не е нужно да споменаваш от кого е, просто... трябва да се премахне... извращения...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Kolkoto i da ste bili piqni s brat ti tva e izvrateno ujasno nedopustimo....i t.n.!!!vse pak ne az sum tazi koqto trqbva da te obvinqva seki si jivee jivota kakto moje.... kaji i na brat ti i na maika ti za6toto suvsem 6te zatune6....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Колко извратена фантазия имате!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

suglasna sum sus si4ki nagore-mneniqta sa raznoobrazni,no vuv vsqko ima ne6to vqrno!uspex i pi6i kakvo e stanalo!
    :]

Много гадно Чакаме да кажеш какво е станало.

Абе вие нормални ли сте да вярвате на тия глупости ?!?!?! мале малееееее направо не знам какво да ви кажа .... е за пореден път се обеждавам че тука 80 % от темите са една ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ!
    нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа

първо ако тва е ебавка.....това от твоя страна е много тъпо, не само много тъпо а МНОГОООО ТЪПО.
    Ако не е ебавка, малко ми е чудно, как след като са минали четири месеца ти все още се чудиш дали си бременна ...ами цикъла ти, ами коремчето, като си разбрала какво се е случило защо не си отишла веднага при гинеколог и не си казала на майка си. Сега е доста късно и последиците са нанесени. Говори с мамчето и марш при лекър.
    надявам се всичко да се оправи

Напълно те разбирам, душко И аз съм обременен от кака..Брутално ме изнасили, когато ме видя да си духам суполите /в тия моменти съм най-секси /

4 meseca-tova e mnnogo.Dori i da e imalo 6ans za spasenie ve4e e kasno.Za6to ne kaza vednaga na maika si ili pak ne otide na lekar,sega nz kakvo moje da napravi6,no sdasa sigurnost trqbva da otide6 na lekar vednaga!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Гълтаи камъни!!!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Е добре де къде спа 4 месеца? Цикъла ти е спрял, знаела си си кви си ги вършила....и пак чакаш, да беше помислила малко по рано. Първо ваще не вярвам да останат очаровани от това каква са я свършили милите им дечица; второ - ако се роди тва бебенце вероятността да има физически и психически отклонения е огромна; трето - на 15 си, а брат ти на 17, нормално ли е да се написаве толкова че да незнаете кви ги вършите и изопщо защо правиш секс, като не осъзнаваш какви могат да бъдат последствията??? Е мислете малко преди да направите някоя глупост И ако все още не си казала поне на майка си, не виждам какво чакаш-казвай и бързо на лекар

"Запознай ме с брат ти - явно може да го вдига и мъртво пиян (щом не те е познал)... Глупости, темата е ебавка! "
    offf pone maina edin 4ovek da se useti! pfff a we malkata q zemi se stegni kvo si vkarva6 nqkvi zdravi fantazii!Parvo mom4e kato e martvo pqno moje da mu e stanal ako si go e podprql s ne6to ama ina4e NE MOJE! SPI VECHE PLS
    Una Pasion Una Amor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си