- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна от брат ми...
molqvi hora pomognete mi ! predi 4 meseca imashe kupon u nas i az se napih i brat mi se beshe napil i pravihme sex. ot togava po4nah da povru6tam i cikala ne mi e idval vzeh si test za bremenost i toi beshe polojitelen . trqbva da otida na lekar no me e strah . ako sum bremena kakvo da pravq nashte 6te me ubiqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i LoVe WaLkiNg In The RaiN BeCauSe No OnE kNOwS tHAt I CrY
ako tova naistina e taka to ti si mn zagazila!nadqvam se ne vkarva6 filmi za6toto 6te e mn dolnospored men trqbva vednaga da kaje6 pone na maika si i da otidete na lekar
makar 4e vremeto za pravene na abort e minalo moje da se spasi6 nqkak si ti na kolko si?i kak si mogla da spi6 s brat si???![]()
obi4am moeto milo
Предполагам че не си много голяма и е кофти да си бременна(кофти меко казано де...) но да си бременна т брат си е направо ужасно! На колко си? Той знае ли? защо си се усетила толкова късно, не познаваш ли тялото си?
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ve4e malko ne6ta mi pravqt vpe4atlenie,no tova naistina me o4udi![]()
za jalost ,mila,ni6to ne moje6 da napravi6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ако темата е плод на въображението ти:как може да си измисляш такова нещо?
Ако темата е истинска:Вече е твърде късно да мислиш за последиците.Кажи на майка си,тя и без това ще разбере рано или късно.
Тегли си ножа - егати резила ако е истина
Мълчи уа критйен !!!
temata ne e luja az ne iskah da kazvam na maika mi za6toto nespomenah vsi4ko gore t.e. brat mi kato se napi toi po to4no si me iznasili no az vse pak mn go obi4am za6toto sme edna kruv i bqh mn zagrijena za nego no sega 6te stane zle i za men![]()
А годините ви на теб и на брат ти ?
Мълчи уа критйен !!!
ave vie ste malko izvrateni brat i sestra-toi te iznasilva ati go prikriva6?
ve4e e kasno za kakvoto i da bilo pone spomeni na maika si
obi4am moeto milo
Оле мила, моля се да ме лъжеш! Не обичам да ме лъжат-но сега просто ще съм щастлива! Няма начин кажи на майка си!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
az sym na 15 a brat mi e na 17![]()
![]()
аз лично ако бях на твоето дередже, нямаше да се сещам да използвам емотикони но както и дае....кажи на майка ти веднага! ама още сега! Ставаш от компа и отиваш! Марш!
naistina si v bezizhodica maika ti 6te te razbere-itq e jena i 6te izmilste dvete nai-racionalnoto re6enie!a brat ti zn li?
obi4am moeto milo
мили боже е такова нещо чувам за пръв път.ако си бременна и са минали 4 месеца-не си мисли че нещата ще се оправят,ако сега отидеш на гинеколог,що то тва бебе вече неможе да се махне.и тва със брат ти с две думи БЕЗ ДУМИ СЪМ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поздрав: Слави Трифонов - Кажи на майка си![]()
4ovek nqmash li malko sustradanie izob6to ne e smeshno vari se bazikai s nqkoi drug no na men sega izob6to ne mi e do bazici![]()
imah edna pr koqto be6e bremenna v 5 mesec i napravi abort na 4erno no i se otrazi mn zle-vdigna temp i edva ne umrq!!!nz dali 6te poeme6 tozi risk no ako se naloji i tova trqbva dago ima6 vpredvid a cenata be6e okolo 450 lv
obi4am moeto milo
кръвосмешение?абе ти фред ли си бе?!?!?! кво толкова няма ли да е бебе все пак? Бахти садиста!!!Първоначално написано от My_Dear
![]()
![]()
oh mersi gotova sum na vs dori da e i s risk za jivota mi se pak bebeto mi kak li bi se 4ustvalo kato razbere po kakuv na4in se e rodilo ;(
daamz nz oba4e koi lekar i napravi aborta mai be6e nqkaf ginekolog ama ime nz radvam se 4e sam ti v pomo6t makar 4e situaciqta e mn slojna i nz kak si ocelqla kaza li na maika si?
obi4am moeto milo
Съвсем не се бъзикам, и състрадание към пияници нямам.Първоначално написано от Drink_or_Die
Първо той ти е брат.
Второ ти си на 15.
Трето направили сте го в нетрезво състояние.
Шанса това бебе(ако се роди дори...) да е с някакъв недъг, както се сещаш е доста голям.
Дори и на пръв поглед нищо да му няма, е доста вероятно да се "сбърка" това дете.
Така че препоръчвам аборт.
Бебе ще е, ама кръвосмешенията не случайно са забранени. Шанса от различни генетични болести се увеличава много. Иначе може да реши и да го роди - в 4 месец е малко късно вече за аборти.Първоначално написано от petet
Може да си го гледа или да го даде в дом. Баси колко глупави хора има - не е истина.
Ако е истина - говори с майка си и решавайте заедно как ще оправяте тая каша.
Ако е измислица - да ти имам откачената фантазия ...
emi 6tom vse o6te sum na kompa zna4i ne sega otivam stiskaite palci