.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Shmatko
    Guest

Въпрос към момичетата/жените?

Харесвате ли дългия секс и по-колко време го правите?

Секс над 1 час е гадно първо защото има голяма вероятност да боли и второ защото мъжът се изморява много и трябва аз...а аз се изморявам адски бързо. Перфектният секс е към 40-45 минути
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Аз лично не.Изнервям се.. .Харесва ми нормален секс около 30-40минути.Де да знам колко точно...стига да не е 3 часа.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Не, не ми харесва кагато е прекалено дълго примерно над 30 мин..Достатъчни са ми и 20 минути.

Голям фен
    Град
    София
    Най-добре си ми е 20-30 минути. Иначе се протривам, а и се изморяваме иии абе губи му се якото (:

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Въпрос към момичетата/жените?

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Не си падам по дългия секс. Колкото по-бързо свърши партньора ми - толкова по-голям комплимент ми прави Пък и на мен не ми трябва да ме клати часове. Предпочитам пълноценни 10 минутки, пред 1 час клатене.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ами според мен 4овек като свърши....после ако профулжи става тъпо...не е толкова готино ве4е....поне така предполагам...не съм водила полов живот така 4е...

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами според мен 4овек като свърши....после ако профулжи става тъпо...не е толкова готино ве4е....поне така предполагам...не съм водила полов живот така 4е...
    Под "човек" мъж ли имаш предвид? Как ще продължи с мек 4 сантиметров пенис?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Обърни внимание:

не съм водила полов живот така 4е...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Аз като бях девствена, не бях толкова неинформирана

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ами аз като свърша и не ми омеква, ами става по-твърд и след като продължа отново ми е още по-гот и така до когато си реша.
    3-4-5 часа и повече стига да има кой да даде толко...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз пък обичам час ,час и нещо ) Много съм ненаситна все питам за още и още

И аз се присъединявам към момичетата, които обичат не прекалено дългия секс. Не мога да кажа точно в минути, не си гледам часовника докато правя секс, или пони не помня след това, но приблизително по 5-10 минути на 2-3 пози са ми достатъчни (+10тина - 15 минути любовна игра преди това, разбира се). Понякога като свършим един път, искам и втори, трети, но не повече. Час-два-три клатене ще ми дойдат в повече май.

to4no sega s tva mom4e kudeto sum sexa e idealen 6toto vinagi sum iskala takuv-po 30min oba4e nqkolko puti edin sled dryg(ne govorq za 2-3 puti a okolo 5-6 )ama moga da kaja 4e vsqka jena ima razli4ni iziskvaniq taka 4e tyka 6e ima da subira6 dosta mneniq...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Re: Въпрос към момичетата/жените?

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    az puk tui kato sum обратна мога да правя секс колкот си искам време,без нито аз нито партньорката ми да се изморяваме
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Всъщност,както вече разбра....Май повечето предпочитаме краткия секс...На мен лично 20-тина минути са ми достатъчни..естествено,че правя и дълъг секс...към час...час и нещо...Но предпочитам краткия секс

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Men i 15 minyti sa mi napulno dostatu4ni osobeno ako povtorime 2-3 puti .Prosto mnogo burzo sur6vam(ili pone taka be6e s dosega6nia mi priatel za v bude6te ne znam). Imala sum i dulgi aktove no se protrivam,po4va da stava nepriatno i samo 4akam da prikliy4ime.

Shmatko
    Guest
    Е как може няяя една секс манячка ве

Фен
    Град
    Sofia
    да бе,аз очаквах в тая тема да се хвалят по колко часа са го правили а те казват,че 20мин са има достатъчни
    sam ne moga :P

Аз съм си доволно голяма секс маниачка.

Бтв, днес го правихме повечко време и поизсъхнах накрая...не е приятно...

Около 30минути е добре...въпреки,че го правим по повече

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не обичам дългия секс. Направо е гаден-боли, претриваш се, уморяваш се. 15 минути за първия път и 40 да кажем за втория са си просто перфектни. Но любовната игра държа да е мнооооооооого дълга!

Shmatko
    Guest
    Абе вие 30 минутковците нищо не знаете
    Абе друго си е 7 часа да морим шпека \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти се опитай да си удряш някоя мека част от тялото с юмрук 7 часа. Ще видиш, че съвсем не е приятно, даже и за юмрука.....7 часа са прекалено много. Това е ненормално и е болестно състояние мъжът да не може да еякулира след 7 часа секс.....

Shmatko
    Guest
    Ама кво да направа...
    Еякулирам от 2 до 5 пъти за тва време. И най-яки са 2-рия и 3-тия оргазъм.
    И няма удряне. Леко нежно е понякога не чак толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си