.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 149
    Охх,бе кажете едно ЧЕСТИТО на щастливката и готово

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Трябвало е да помисли с около месец / два по рано аккво да правиш....Абортите се правят до 3 месеца след забременяването. И сеега ще ви се роди бебе- изруд ( с извинение , но е тат тъй акт о децата на роднини имат тежни генетечни заболявание и още куп други)

p1rvo kato pro4etox "istoriqta ti " ostanax potresena no da 4aaka6 4 meseca i da ne ti li4i ve4e i o6te da ne kazala na maika si malko mi se struva nenormalno se pak ako si premenna kakto kazva6 ne moje ve4no da si slaba to po4va da si li4i a i tva ne e tema koqto da spodelq6 s1s nepoznati xora v1v internet za6to iska6 s1vet ot nas poiskai s1vet ot roditelite ti te znaqt nai dobre ne mi se vqrva tva e vqrno no ti si znae6

AKO tova e istina az sam potresenq..otsqkade..A p1k ako si go izmislila prosto ei taka 6toto nqma6 kakvo da pravi6...saveta mi e nedei da si pravi6 6ega sas takiva ne6ta 6toto ne znae6 kakvo i koga 6te ti se slu4i..
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Град
    BS
    Без коментар Баси хората дето има вече....

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако темата е плод на въображението ти:как може да си измисляш такова нещо?
    Ако темата е истинска:Вече е твърде късно да мислиш за последиците.Кажи на майка си,тя и без това ще разбере рано или късно.
    Let The BEAT Control Your Body

2 минутки невнимание,
    9 месеца страдание,
    а накрая за отплата
    бебе скача в кревата.

абе ебаси ебавката не че не е възможно но няма начин за 4 месеца да не си разбрала че си бременна
    След автобус и мъж
    не се тича!
    Следващият е след 5 мин.!

Град
    kadeto iskam
    ave are zaklu4ete q taq glupost bre moderatori

no koment!!!!!!!!!!

xaxaxaxa basi tapoto we tiq na 15 zeha sas bratqta si da se e**at 6a se razcepa mamka mu.dano temata ne e ebavka ina4e mi ne si mnogo zagazila we ko tolkos svirkai si i tva e
    Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem

Sorry. ne vjarvam na nito edna duma! brat ti shte te iznasili, ti shte mulchish izobshto, puk kamoli celi 4 meseca!! na 15 veche bi trjabvalo da znaesh che 4 meseca e dostatuchno vreme za da ne mojesh veche da pravish abort. a na vsichkoto otgore tvurdish i che si imala vsichki simptomi na bremenna, i pak nishto ne si predpriela!! kakvo si pravila prez tezi 4 meseca? kak si jivjala? kakvi sa ti bili otnoshenijata s brat ti iznasilvacha, koito obache tolkova obichash, che go ukrivash??!! ne kaza izobshto dali si mu kazala i ako da toi kakvo misli... za men tova e podigravka s vsichki tuk! naistina se nadjavam da e gruba luja/shega, zashtoto inache naistina e izvrateno i otkacheno...

abe a ti na kolko god si macka! a ako naistina e taka zagszila si... trqbva da ide6 ne lekar naistina e mno zle!ili zemi si mapravi o6te 1-2 desta za6toto te obiknovenno ne sa mno mno verni
    Life is just a dream on the way to Death...

mmm az prosto nqmam dumi.. kak moje da stavat takiva ne6ta... i to ti si na 15 ??? i s brat ti...?!!! aa kakto kazah nqqqmam dumi ....ako tova e istina,no ako ne e sam edno 6ti kaja ne se 6aguvai s takiva raboti!!!!!!
    ... Just smile...

Хайде бе стига с тоя хлейм във форума ей хора вие стига сте вярвали на такива простотии!

- И наистина ли и вярвате ?
    - Аз НЕ!

омг момиче не си ебавай с подобни неща

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    супер гадно е тва ако е истина по добре кари найстина на майкати тя ще те разбере така постъпих с бащами когато забремених моя съочиничка

Времее да се обединим!

Супер фен Аватара на rakiQ
    писна ми от ебавки

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    ти кво мислиш че се ебавам ли ?

Времее да се обединим!

Супер фен Аватара на rakiQ
    абе не бе за темата ти говоря...

xaxxxx a we bahti tapata tema mamka mu 100% ebavka ili puk avtorkatya e nakva tapa ku4ka kade se e** na 15 (sas brat si) omrazna mi ot ebavki
    Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem

Град
    Пловдив
    Тцтцт...жалка си...нямаш ли си друга работа вместо да пускаш глупави теми... а и между другото.. заЩо авторката спря да пише?

Град
    plovdiv
    ako e istina 6te e mnogo jalko kryvni brat i sestra s bebe samo da ti kaja imam priqtelka na koqto roditelite i sa 2ri bratov4edi i ne iskam da vi kazvam kak izglejda ima si malki deformacii a va6to ne si go predstavcqm i ne ti zavijdam

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Земаш един скалпел и намираш някоя артерия ^^
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Супер фен
    Град
    Венера
    Ми.. иди първо на мозъчна трансплантация и може да ти дойде идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си