- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам бившия на сестра ми
Направо се ненавиждам заради това,не искам да то харесвам заради сестра ми,6тото той я заряза мн гадно,но като се сетя за него и нз.....направо летясега виждам че сестрата има добър вкус,вапреки че сегашното й гадже е малко грозничък....но тва е др тема,та....той е толкова сладък и нямаше как да не го харесам,знам че е невъзможно да се получе нещо м/у нас,но въпреки това не спирам да мисля за него.Какво е това?Откачам направо ся нз кво да правя да си намеря друг или да продължавам да го харесвам с надеждата че ще се получи нещо?
П.П.-С него учим в едно и също даскало,той е на 18,а аз на 14.
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
ясно е 4е го харесваш само защото е хубав....глупово е да си хващаш за гадже мом4е което е мн готино на външен вид, но всъщност е пълен простак!ще ти омръзне бързо,моят съвет е не го хващай няма смисъл,а и сестра ти сигорно ще ти се разсърди!
Хубаво че го харесваш зарад физиономията му...така по слесно ще го забравиш поради 2 причини:
1- той е на 18 и за него ти си малка лигла (може и да не си ама той така те възприема...)
2 - не си такава кучка че да го причиниш на сестра си...или греша ?!
подкрепям!Първоначално написано от GregoryHouse
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
EE GOLQM PRAZ PYK TI ..
а забелязали ли сте 4е "голямата" разлика между мом4ето и моми4ето е в зна4ение само до като са на 14-18?а като станат да кажем на 26(мом4ето)и 22( моми4ето) няма такива проблеми.дори и се женят?! \Първоначално написано от GregoryHouse
/
Струва ми се,че го харесваш само защото е красавец.Така ли е?
Струва ли си да си развалиш отношенията със сестра ти ,заради един празноглав красавец ,който знаеш как ще те зареже като му омръзнеш !?
Факта, че я е зарязал по гаден начин, ако тя не е била виновна, показва, че и с теб може да постъпи така, дори и да не бяхте сестри.По-добре се опитай да не мислиш за него, да го виждаш по-малко и скоро това ще отмине.![]()
+1Първоначално написано от gabi_94
Животът е адът описан в Библията!
Не мисля че 18-годишно момче ше се занимава с неква пикла...Малка си за него...А и ще е гадно спрямо сестра ти
За пореден път съм съгласна с GregoryHouseПървоначално написано от GregoryHouse
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Добре че не си моя сестра...досега да си мъртва
.... ако обичаш сестра си забрави
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Охх незнам май ти харесва само външно не прицинявай това на сестраси.Иначе другите откъде знаете че няма да й обърне внимание .