- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Превръзките Дискрийт Део
Аз обичам да редувам превръзките, т.е всеки месец съм с различна марка. Имам цикъл от 6 месеца, oпитала съм различни марки, но не и Дискрийт део.Всички мои приятелки ги хвалят, но искам да попитам хубава ли са и доволни ли сте от тях. Аз до този момент не съм била много доволна, пробвала съм някакви памучни ''Лайди'', ''Паломита'',''Always'',''Rossy'', некви копринени-броя 11 ст. и още една марка, но я забравих. Да пробвам ли с Дискрийт?
Пробвай,като си решила.Нищо не може да ти стане като пробваш.Като не си доволна,смени ги.Аз си използвам always и от тях съм много доволна.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Аз ползвам Дискрийт Део и съм доволна. Пробвай и ти.
пробвай ги ама те не са за цикъл-много са тънки и малки и стават само за бяло течение-аз ги използвам в последните 2 дни когато ми е супер слаб цикъла!![]()
И аз туй щях да кажа!Иначе и аз ползвам always и съм доволна,но и everbell са добри(като си тръгнала да пробваш,що не ги пробваш и тях)!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
[quote]ОЛУЕЙС РлЗ !!!
опа нещо объркахисках да кажа, че stefsi ме е изпреварила
![]()
на мен превръзките на дискрийт изобщо пък не ми харесват.
нещо преди много време ми бяха направили някаква инфекция![]()
алелуя.
Едва ли превръзките са виновни...
абе точно те си бяха виновни да ти кажа![]()
ама айде няма да обяснявам, че ще се отвратиш. прави оборот на фирмата![]()
алелуя.
Впрочем превръзките Дискрийт Део са хубави, но само когато течението ти не е силно. Т.е може да ги употребяваш последния ден от цикъла ти. Аз ползвам Дискрийт по време на цикъл. Имам първите 2 дни силно кръвотечение, а превръзките са мънички и тънички и се получава протичане. Трябваше да ги сменям през 5-6 минути, защото после всичко отиваше на белиьото. Даже и имах много последствия върху бикините ми и съм решила да минавам на други. С дискрийта няма да стане-хубави са, имам страхотен аромат, но не стават за цикъла ти.
Ми те са ежедневни превръзки, за бяло течение, не са за цикъла... само за последния ден. Ест, че ще се получава протичане...![]()
Щом си решила пробвай няма лошо аз лично не обичам подобна смяна на една или друга марка превръзка но Дискрит Део не са лоши пробвала съм ги.
polzvam everbel i sam mn dovolna no i always sa mn dobri spored mene tezi 2 marki sa nai dobriteПървоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
Веднъж пробвах Дисриит и не останах много доволна,но всеки си преценява.Аз напоследък си купувам или Паломита или Евърбел.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз ги ползвам в последните дни от цикъла ми и съм доволна. Но по принцип си ползвам Everbel и съм супер доволна от тях.
Mi te sa si mn hubavi prevryzkite,a teq aromatiziranite sa bojestveniA za Always-a - i te sa mn hubavi:} osobeno ako sa s gel action .. kyrtqt mifki;]
Значи ще ти обясня подробно за превръзките дискриит-има ги в няколко разновидности 1-РОЗОВА кутийка-обикновени; 2-СИНЯ кутийка-за дишане на кожата;3-ЗЕЛЕНА кутийка с цветенца-с аромат на лилия;4-ЗЕЛАНЯ кутийка с сини кръгчета-с аромт на океански бриз;5-ОРАНЖЕВА кутийка-за прашка(16 броя);6-ЛИЛАВА кутийка-за пракша и гащи-2 в 1.Дамските превръзки се предлагат в кутиики от 20, 40 и дори 60 броя.Те са много къси(15см.)много тънки(1мм.).А 20 броя са 1.50-1.60, а за 40 и 60 броя нз колко струват!А и миля, че за прашката се предлагат само в кутийка от 16 броя!
Дискрийта са само за бяло течение.Поне за това казват,че са.А и аз за такова ги ползвам и съм доволна!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en