.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Guest

Превръзките Дискрийт Део

Аз обичам да редувам превръзките, т.е всеки месец съм с различна марка. Имам цикъл от 6 месеца, oпитала съм различни марки, но не и Дискрийт део.Всички мои приятелки ги хвалят, но искам да попитам хубава ли са и доволни ли сте от тях. Аз до този момент не съм била много доволна, пробвала съм някакви памучни ''Лайди'', ''Паломита'',''Always'',''Rossy'', некви копринени-броя 11 ст. и още една марка, но я забравих. Да пробвам ли с Дискрийт?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Пробвай,като си решила.Нищо не може да ти стане като пробваш.Като не си доволна,смени ги.Аз си използвам always и от тях съм много доволна.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Аз ползвам Дискрийт Део и съм доволна. Пробвай и ти.

Пробвай, да Аз също съм много доволна от тях

пробвай ги ама те не са за цикъл-много са тънки и малки и стават само за бяло течение-аз ги използвам в последните 2 дни когато ми е супер слаб цикъла!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    пробвай ги ама те не са за цикъл-много са тънки и малки и стават само за бяло течение-аз ги използвам в последните 2 дни когато ми е супер слаб цикъла!
    И аз туй щях да кажа!Иначе и аз ползвам always и съм доволна,но и everbell са добри(като си тръгнала да пробваш,що не ги пробваш и тях)!

az poprincip polzvam discreet deo (vodna liliq) mn sa gotinki i miri6at mn priqtno no ina4e kogato sam nerazpolojena i s tampon polzvam evryday 6tot sa po debeli4ki i platni ,a teq discreet sa mn tani4ki 4e daje i ne se use6tat,to4no kato za vseki den Probvai gi \/

Град
    Велико Търново
    [quote]ОЛУЕЙС РлЗ !!!

Град
    Велико Търново
    опа нещо обърках исках да кажа, че stefsi ме е изпреварила

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    на мен превръзките на дискрийт изобщо пък не ми харесват.
    нещо преди много време ми бяха направили някаква инфекция
    алелуя.

Град
    Велико Търново
    Едва ли превръзките са виновни...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе точно те си бяха виновни да ти кажа
    ама айде няма да обяснявам, че ще се отвратиш. прави оборот на фирмата
    алелуя.

Впрочем превръзките Дискрийт Део са хубави, но само когато течението ти не е силно. Т.е може да ги употребяваш последния ден от цикъла ти. Аз ползвам Дискрийт по време на цикъл. Имам първите 2 дни силно кръвотечение, а превръзките са мънички и тънички и се получава протичане. Трябваше да ги сменям през 5-6 минути, защото после всичко отиваше на белиьото. Даже и имах много последствия върху бикините ми и съм решила да минавам на други. С дискрийта няма да стане-хубави са, имам страхотен аромат, но не стават за цикъла ти.

Град
    Велико Търново
    Ми те са ежедневни превръзки, за бяло течение, не са за цикъла... само за последния ден. Ест, че ще се получава протичане...

Щом си решила пробвай няма лошо аз лично не обичам подобна смяна на една или друга марка превръзка но Дискрит Део не са лоши пробвала съм ги.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от stefsi
    ОЛУЕЙС РлЗ !!!

Цитирай Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
    И аз туй щях да кажа!Иначе и аз ползвам always и съм доволна,но и everbell са добри(като си тръгнала да пробваш,що не ги пробваш и тях)!
    polzvam everbel i sam mn dovolna no i always sa mn dobri spored mene tezi 2 marki sa nai dobrite

+1 \/

probvai
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Веднъж пробвах Дисриит и не останах много доволна,но всеки си преценява.Аз напоследък си купувам или Паломита или Евърбел.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И аз ги ползвам в последните дни от цикъла ми и съм доволна. Но по принцип си ползвам Everbel и съм супер доволна от тях.

always никога не са ми "изнеревявали"

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mi te sa si mn hubavi prevryzkite,a teq aromatiziranite sa bojestveni A za Always-a - i te sa mn hubavi:} osobeno ako sa s gel action .. kyrtqt mifki;]

Значи ще ти обясня подробно за превръзките дискриит-има ги в няколко разновидности 1-РОЗОВА кутийка-обикновени; 2-СИНЯ кутийка-за дишане на кожата;3-ЗЕЛЕНА кутийка с цветенца-с аромат на лилия;4-ЗЕЛАНЯ кутийка с сини кръгчета-с аромт на океански бриз;5-ОРАНЖЕВА кутийка-за прашка(16 броя);6-ЛИЛАВА кутийка-за пракша и гащи-2 в 1.Дамските превръзки се предлагат в кутиики от 20, 40 и дори 60 броя.Те са много къси(15см.)много тънки(1мм.).А 20 броя са 1.50-1.60, а за 40 и 60 броя нз колко струват!А и миля, че за прашката се предлагат само в кутийка от 16 броя!

Дискрийта са само за бяло течение.Поне за това казват,че са.А и аз за такова ги ползвам и съм доволна!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си