- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Анулиране на годината..?!
На нас няма какво да ни анулират, защото си учим..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
може,може но не вярвам да стане,та нали тия у4ители тряя се изхранват с не6то..?тия ста4ки не могат да продължът дълго..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Бе вие луди ли сте ? Ако се стигне до там ще има масови съкращения на учители ? Да не мислите, че няма хора, които да си търсят работа като учител ? Веднага ще има кой да замести онези, които не искат да се върнат на работа. Страха ще ги накара да се върнат.
Незнам какво ще стане,но има слухове,че може да ни отрежат част от ваканциите.
Да се надяваме, че няма да се стигне до там. Тази година ми предстои да кандидатствам и изобщо не бих се зарадвала (меко казано), ако подобно нещо се случи.
От друга страна обаче, министърът едва ли ще се съгласи на 100-процентното увеличение на заплатите, което искат учителите. За сега той държи на своето - казал е, че най-много да ги увеличи с 15% до Нова Година и още 15% юни месец. При това положение не знам кое е по-добре за тях - да се откажат или да продължат стачките. Вярно, че трябва да държат на своето, но и в двата случая ще има ощетени![]()
Лошото е, че изобщо не е сигурно дали протестите ще дадат някакъв резултат.
В края на краищата да не стане така, че да съсипят учебната година на учениците - особено на нас, 12-токласниците, а на края ефектът отново да е нулев.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не се притеснявайте няма да има такова нещо
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Няма да има такова нещо , даже малко ме съмнява и за ваканциите , но за тях е по възможно. Учителите още 1 седмица макс да стачкуват все пак и те имат да изхранват семейства.
Невярвам да я анулират,но ако стане направо ще убия някойНяма другата година пак да съм 9клас
![]()
Трябва да им удовлетворят исканията
![]()
![]()
ооо не само това не????? да му еба аз където ще съм кандидатгимназистка кво ще правя????? ще вляза с година по късно ли????????? а не!!! сабираме се и ние вдигаме ста4ка!
ебати даскали ние не сме виновни!!!!!![]()
![]()
ние губим най много от цялата работа!
ВЪЛ4ЕВ НА САПУН!!!! АЙ ПИДИРАС МРЪСЕН,ВДИГАЙ ЗАПЛАТИТЕ 4Е ИНА4Е АЗ ЩЕ ДОЙДА И ЩЕ ТИ ГО ВДИГНА И ПОСЕЛ 6ТЕ ТИ ГО НАБУТАМ ОТЗАД!!!!!
и аз съм ги чувала,но мисля че нямат право и смелост чак да закрият годината тъй като ще им спрат и 200-те лева които им плащат.а и на тях се пак им трябват някакви пари.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Bqh 4ula ne6to takova,ama ne mi se vqrva mn mn za6toto koi znae kvo moje da mu hrumne na ministara..daje bqh 4uvala 4e 6te se u4i prez lqtoto..az li4no se nadqvam u4itelite da spe4elqt-te go zaslujavat..a ministara..da si podava ostavkata![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
\Първоначално написано от _Cuddly_
/ =D> заради каузата утре ще запиша 1-вия и последен изкаран час за седмицата
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Аз съм нечовек....Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Първоначално написано от nikoceto
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
И аз така мисля...а пък и учителите няма да издържат толкова...Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
nosqt se takiva slyhove che ako produlji sega stachkata posle ili shte hodim na daskalo v subota i nedelqili shte ni vzemat ot lqtnata vakanciq
a moje i da ima nyleva godina t.e vs shte povtarqme edna godina
dosta tupo se polychava pri mene nqkoi daskali stachkyvat dr ne ...i hodq samo za 2 chasa i sled tova ako se otychva nqma kak da otbegnem tiq chasove koito sme karali i sme precakani shot shte karame 2 puti poveche chasove pri tiq daskali koito ne sa stachkyvali
![]()
![]()
В мой интерес е, знаеш ли как не ми се ходи на училище?Първоначално написано от qjte dreben penis
дано не я анулират тази година ми предстои кандидатстване и няя начин
личи си - не разбра че точно това казахПървоначално написано от Majestic12
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
не на тебе ти личи че си нечовек щот той говореше на просто аз фПървоначално написано от qjte dreben penis
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
за6то не кандидатсвах мин година,са няя6е да иам такива проблеми...бахти...................![]()
![]()
как 6е наваксам после...дано не уду4ваме де..ама така па 6е ни съсипят..с по 2-3 урока на 4ас сиг 6е зимаме.. бати..6е се гръмна
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз напълно подкрепям учителите.Не стачка, трябва направо бунт да дигнат.Не може да ги ядосваме, да се притесняват за нас, да берат ядовете на родителите, и тем подобни за некфи 300 лева.Това е страмно.Все пак те ни убразоват, те ни учат да станем хора, ние сме бъдещето на България все пак.А и по въпроса.Не мисля че сте анулират учебната година, въпреки че чух за нещо подобно.КаКто е тръгнало ще си останем тъпи като пуяци.![]()
Ne mogat da q anulirat,trqbva da ne sme uchili nai-malko 2 meseca..
~Graveworm-Fear Of The Dark~
Начи ако стачката продължи повече от месец даже и с един ден годината ще се счита за нулева
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!