.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Дано не анулират годината!Учителите трябва да си взимат по-високи заплати.Правителството трябва да увеличи заплатите на всички.

Голям фен Аватара на 50cent
    абе незнам дали ще стигне чак толкоз ама накъдето вървят нещата 50% от мен мисли че ще я анулират апък и вече казаха по новините

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    абе незнам дали ще стигне чак толкоз ама накъдето вървят нещата 50% от мен мисли че ще я анулират апък и вече казаха по новините
    какво са казали по новините? аз пък си мисля че тази седмица ще се споразумеят...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Току що казаха по новините, че ако има повече от месец стачка, учебната година отива на кино.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ооо не само това не????? да му е** аз където ще съм кандидатгимназистка кво ще правя????? ще вляза с година по късно ли????????? а не!!! сабираме се и ние вдигаме ста4ка!
    ебати даскали ние не сме виновни!!!!! ние губим най много от цялата работа! ВЪЛ4ЕВ НА САПУН!!!! АЙ ПИДИРАС МРЪСЕН,ВДИГАЙ ЗАПЛАТИТЕ 4Е ИНА4Е АЗ ЩЕ ДОЙДА И ЩЕ ТИ ГО ВДИГНА И ПОСЕЛ 6ТЕ ТИ ГО НАБУТАМ ОТЗАД!!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    Аз напълно подкрепям учителите.Не стачка, трябва направо бунт да дигнат.Не може да ги ядосваме, да се притесняват за нас, да берат ядовете на родителите, и тем подобни за некфи 300 лева.Това е страмно.Все пак те ни убразоват, те ни учат да станем хора, ние сме бъдещето на България все пак.А и по въпроса.Не мисля че сте анулират учебната година, въпреки че чух за нещо подобно.КаКто е тръгнало ще си останем тъпи като пуяци.
    Образоват...пише се с О...личи си тебе колко са те образовали

По темата...Не мисля, че ще се стигне чак до там!!!

dano da ne q anylirat 4e nz kvo 6e praq
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Да обЯвиХА 4Е ако ста4куваме още 1 седмица ще анулират годината и ние )не само ние де( 7мо класниците а вси4ки останали ше повтаряме
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Град
    Ямайка:)
    Няма да я анулират.. нали министъра е казал, че до края на седмицата ще гледа да разреши въпроса. Така че, не се притеснявайте повече скоро ще свърши почивката..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    При нас ще ста4куват 2ма даскали,дето ни преподават и то от 4етвъртак.Ако я анулират ще се гръмна!!!Другите поне не ходиха на даскало,а ние
    Някой беше казал да стачкуваме и ние с тях- ние стачка за униформите не успяхме да направим,та чуждите проблеми ли ще управяме???Не ,1е съм безчувствена,ама наще проблеми не успяхме да управим,а като помислиш ,че същите тия мизерни даскали ни ги наложиха(униформите) и сега се правят на жертви и стачки ще ми правят...а какво ще стане ние като се вдигнем на стачка против униформите,ще ни изгонят-само те ли имат права!!!
    А ся и да повтарям,няма да стане!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Трявна
    ThE^SsSwEeT^LaDy не мисля така. До колкото съм се усведомила, учители няма да приемат предложеното 35%-но увеличение в рамките на 1 година. А днес разбрах, че министъра нещо се услушвал и не знаел какво да прави вече Според мен ще се повтаря годината (не искам да прорукувам такова нещо, дано не повтаряме, ама както е тръгнало.... )
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    абе глупсоти.. как ще анулират годината.. и то за 20 дена стачкуване.. вие чувате ли сее?!?!? кй ще го позволи да стане?нали ако анулират годината правителството автоматично трябва да падне.. сещате ли се..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    абе глупсоти.. как ще анулират годината.. и то за 20 дена стачкуване.. вие чувате ли сее?!?!? кй ще го позволи да стане?нали ако анулират годината правителството автоматично трябва да падне.. сещате ли се..
    май не са глупости за съжаление от доста места го чувам, че е напълно вероятно и възможно

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ако има Господ ще ни даде почивка!
    Jebem te u usta, jebem te u oko

mene mi e prez mujkiq polov organ kvo 6e stane
    huu 6e mi pracakat malko si4kite planove, ama 6e go prejiveq nqkak si

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    боли ма хyя.. кфото ще да става.. аз съм си добре в нас на топличко..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Да е и аз така разбрах...че ако изгубим още една седмица най вероятно ще ни анулират годината и тук идва кефа!!!! Ще завъша на 19 А бъйййй
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Мииии... Не ми се ще да завършвам по-късно....
    Ако анулират годината да си ебат майките, ще уча цяла година сама, и без това откакто си уча средното образование в училище на нищо не са ме научили, всичко което съм решила сама съм го научила...
    Ще уча сама цялата година и лятото ще ходя на приравнителни изпити, ще се преместя някъде... И няма да уча една година повече...
    Баси скапаната система...
    Между другото това се глася и аз да правя,ама съвсем сериозно и се чудя дали това означава да си на частен план/то иначе няма как де../,но няма ли да излезе много скЪпо?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Град
    над морето
    Едвали ще стане щом ги е страх да ни карат да учим в Съботите какво остава за другото

Град
    По гетата...
    Няма да анулират годината, защото после няма да има завършващи ученици, а ще трябва да се приемат нови, демек ще е лудница. ВУЗовете също няма да имат прием, което ще рече че до година трябва да приемат 2 пъти повече студенти.
    Ако все пак анулират тази година, да ни направят бал и сега, и до година

Град
    Ямайка:)
    Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e
    ThE^SsSwEeT^LaDy не мисля така. До колкото съм се усведомила, учители няма да приемат предложеното 35%-но увеличение в рамките на 1 година. А днес разбрах, че министъра нещо се услушвал и не знаел какво да прави вече Според мен ще се повтаря годината (не искам да прорукувам такова нещо, дано не повтаряме, ама както е тръгнало.... )
    Хмм нз кво ще става, обаче все пак си мисля, че няма да я анулират.. Поне се надявам като изпуснахме толкова мн дни да махнат тъпите входни и да си започнем на чисто. Иначе ако я анулират ще е супер кофти.. не смятам да завърша 12 клас една година по-стара заради учителите.. всв пак вината не е наша.
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Подкрепям я 50/50 не мисля, че всички уччители трябва да взимат еднакви заплати.Не ми харесва тва, че тръгнаха много остро.Не може ти да искаш 100% увеличени и да ти го дадът нали след тва всички който са на държавни заплати ще скочат и те да стачкуват.Можеше да започнат с по малко проценти, но няма значени (лично мнение) А годината минисъра няма да допусне да се обяви за нулева, защото после ще скочат и много родители и ученици, а и четох някъде, че ще му се наложи няккаво наказание от Европейския съюз, ако се стигне до зануляване.Та не мисля, че е луд да го допусне
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

не се притеснявайте 95% това няма да стане,защото е голяма отговорност да провалиш 1 година на толкова деца...друг е въпроса ,че ще ви натиснат яко
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

Re: Анулиране на годината..?!

Аз лично искам да анулират година!!! Защо ли ? Защото една година почивка пак които иска да не почива ще си плаща и ще ходи ан уроци и ще си заварши нормално.Таче спорде мен трябва да подкрепим учителите за6ото тяхната работа е най -достойна за уважение!Все пка те си тровят нервите когато ние ги ядосваме не ги слушаме и крещим в час .Аз сега съм 7 клас и нищо не ми пречи да анолират годината хем ще имам повече време за подготовка за кандидатсване! Такаче учители Всички в Карнобат ви подкрепяме стачкувайте докато стане на ващо защото наистина 300 лева е една мизерна заплата за ВАС!!! :P :P :P

В никакав случаи няма да има анулиране на годината защото учителите няма да стоят цяла година без заплата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си