- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Анулиране на годината..?!
Дано не анулират годината!Учителите трябва да си взимат по-високи заплати.Правителството трябва да увеличи заплатите на всички.
абе незнам дали ще стигне чак толкоз ама накъдето вървят нещата 50% от мен мисли че ще я анулират апък и вече казаха по новините
Току що казаха по новините, че ако има повече от месец стачка, учебната година отива на кино.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Образоват...пише се с О...личи си тебе колко са те образовалиПървоначално написано от SexY_LipS
![]()
По темата...Не мисля, че ще се стигне чак до там!!!![]()
dano da ne q anylirat 4e nz kvo 6e praq![]()
![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Да обЯвиХА 4Е ако ста4куваме още 1 седмица ще анулират годината и ние )не само ние де( 7мо класниците а вси4ки останали ше повтаряме![]()
![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Няма да я анулират.. нали министъра е казал, че до края на седмицата ще гледа да разреши въпроса. Така че, не се притеснявайте повече скоро ще свърши почивката..![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
При нас ще ста4куват 2ма даскали,дето ни преподават и то от 4етвъртак.Ако я анулират ще се гръмна!!!Другите поне не ходиха на даскало,а ние![]()
Някой беше казал да стачкуваме и ние с тях- ние стачка за униформите не успяхме да направим,та чуждите проблеми ли ще управяме???Не ,1е съм безчувствена,ама наще проблеми не успяхме да управим,а като помислиш ,че същите тия мизерни даскали ни ги наложиха(униформите) и сега се правят на жертви и стачки ще ми правят...а какво ще стане ние като се вдигнем на стачка против униформите,ще ни изгонят-само те ли имат права!!!
А ся и да повтарям,няма да стане!
ThE^SsSwEeT^LaDy не мисля така. До колкото съм се усведомила, учители няма да приемат предложеното 35%-но увеличение в рамките на 1 година. А днес разбрах, че министъра нещо се услушвал и не знаел какво да прави вечеСпоред мен ще се повтаря годината
(не искам да прорукувам такова нещо, дано не повтаряме, ама както е тръгнало....
)
май не са глупости за съжаление от доста места го чувам, че е напълно вероятно и възможноПървоначално написано от Kisses{P}
Ако има Господ ще ни даде почивка!![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
боли ма хyя.. кфото ще да става.. аз съм си добре в нас на топличко..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Да е и аз така разбрах...че ако изгубим още една седмица най вероятно ще ни анулират годината и тук идва кефа!!!!Ще завъша на 19
А бъйййй
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Между другото това се глася и аз да правя,ама съвсем сериозно и се чудя дали това означава да си на частен план/то иначе няма как де../,но няма ли да излезе много скЪпо?Първоначално написано от Whisskas
![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Едвали ще стане щом ги е страх да ни карат да учим в Съботите какво остава за другото
Няма да анулират годината, защото после няма да има завършващи ученици, а ще трябва да се приемат нови, демек ще е лудница. ВУЗовете също няма да имат прием, което ще рече че до година трябва да приемат 2 пъти повече студенти.
Ако все пак анулират тази година, да ни направят бал и сега, и до година![]()
Хмм нз кво ще става, обаче все пак си мисля, че няма да я анулират.. Поне се надявам като изпуснахме толкова мн дни да махнат тъпите входни и да си започнем на чисто. Иначе ако я анулират ще е супер кофти.. не смятам да завърша 12 клас една година по-стара заради учителите.. всв пак вината не е наша.Първоначално написано от lo6o`ko7e
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Подкрепям я 50/50 не мисля, че всички уччители трябва да взимат еднакви заплати.Не ми харесва тва, че тръгнаха много остро.Не може ти да искаш 100% увеличени и да ти го дадът нали след тва всички който са на държавни заплати ще скочат и те да стачкуват.Можеше да започнат с по малко проценти, но няма значени (лично мнение) А годината минисъра няма да допусне да се обяви за нулева, защото после ще скочат и много родители и ученици, а и четох някъде, че ще му се наложи няккаво наказание от Европейския съюз, ако се стигне до зануляване.Та не мисля, че е луд да го допусне
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
не се притеснявайте 95% това няма да стане,защото е голяма отговорност да провалиш 1 година на толкова деца...друг е въпроса ,че ще ви натиснат яко
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Аз лично искам да анулират година!!! Защо ли ? Защото една година почивка пак които иска да не почива ще си плаща и ще ходи ан уроци и ще си заварши нормално.Таче спорде мен трябва да подкрепим учителите за6ото тяхната работа е най -достойна за уважение!Все пка те си тровят нервите когато ние ги ядосваме не ги слушаме и крещим в час .Аз сега съм 7 клас и нищо не ми пречи да анолират годината хем ще имам повече време за подготовка за кандидатсване! Такаче учители Всички в Карнобат ви подкрепяме стачкувайте докато стане на ващо защото наистина 300 лева е една мизерна заплата за ВАС!!! :P :P :P![]()
![]()
![]()
В никакав случаи няма да има анулиране на годината защото учителите няма да стоят цяла година без заплата.