- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в бившия
Влубена съм в бившия си приятел, с него ходихме 4 години! Какво да правя
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
naprimer pak da se s1beretee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Емиии ако си няма гадже пробвай се пак![]()
i az sam na mnenie ako e svoboden da probva6 da se saberete
Нищо не си каэала.Раэкажи малко повече.
Иначе ,пробвай да се съберете.Провери има ли си приятелка.Ако няма,действай беэ да мислиш много ,много.Кажи му.Е естествено,помисли и эа неговото отношение към теб.
[size=7][b][u]fosse cos
Това е много време, а ти още си влюбена.Наистина страхотно, но ако чувствата са споделени.Ти нищо не си пояснила, дали той има чувства, дали е възможно въобще да сте заедно?Ако е така-направи нещо, определено си струва, щом го обичаш.
каьи ни поне защо сте се разделили,че да те посавтваме..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
priznai mu za 4uvstata ti
Emi kaji za6to ste se razdelili,v kakvi otno6eniq ste sega,toi ima li priqtelka...ne6to![]()
Мда,и аз т'ва се чудя...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Абе и аз си мислех, че още бях влюбена в бившия ми годна и половина след като АЗ скъсах с него.... Но се намери човека, който да ми покаже, че не е така...Така че моя съвет е...Назад не се връщай, а гледай само напред... Според мен е по - добрия вариант.. Но ти си знаеш все пак по - добре, защото при вас може да е доста по различно все пак..
забрави го!![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
И аз така си мисля,защото и аз бях в такава ситуация.. Така де аз още съм,но вярвам,че някъде по пътя ми ще срещна човека,с когото просто ей така ще забравя бившия... Милиони пъти съм искала да го потърся и да му кажа всичко което чувствам,но винаги нещо ме е спирало.Това знак,че не е редно ли е?Първоначално написано от domatche
![]()
ее мацка мноо гадно.. и аз в4ера се скъсах да рева за бив6ия си..след като скъсахме преди пове4е от 3 месецаама Нз... просто ми липсва,ама ние с него нямаме бъде6те така4е... просто се примирявам.. а ти какво да прави6 незнам... мноо е гадно тфа,просто се опитай да го забрави6..Успех
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не е добре да се връщаш назад към миналото. Продължи напред има много момчета, които ще откриеш, че те привличат.
y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
za6to vsi4ki si mislite 4e e tolkova lesno da se s1berat.imam podoben slu4ai i naistina ne e tolkova lesno.no za6to ne razbere dalitoi ima o6te 4uvstva kum teb idali iska da ste zaedno.i togava re6i
4 години са прекалено много... Не сте ли си омръзнали...![]()
Anyway... Не мислиш ли, че е време да опиташ нещо ново...След 4 години с един човек...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
И азПървоначално написано от pink fly
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena