.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

страх ли ви е от самотата?

Страх ли ви е от самотата в смисал да се разделите с човек , които обичате и да ви е страх ,че няма да срешнете др. такъв?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    да си приная - да - страх ме е от тва пусто не6то самотата
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

men me e strah ot samotata. no podobre samotna, otkolkoto s 4ovek koito ne me zaslujava i si igrae s 4uvstvata mi

ми като нямаш човек до себе си обикновено ти е самотно приятели много, но др е човека до теб без него е

Да,мисля че това е нещо отвратително.В момента дори съм в такъв период.. разделих ме се и имам чувствтото,че никога няма да срещна такъв човек, с когото да изпитам същите чувтсва.Но смятам,че живота е пред нас и те първа ни очакват още много подобни изживявания. Самотата.. определено се страхувам от това 'явление'.

всеки го е стра защото не знаеш кога ,ще се почувстваш сам дали когато окло теб няма никой близък или когато си зобиколен от много хора аз напоследък много често се чувствам самотна
    I MISS YOU LIKE THE DESERT MISS THE RAIN

а много е гадно като си самотен и като се видиш с приятели малко се поразсееш, но после пак сам какво да направим като сме така егати гивота нестига , че е гаден пък и това да се чъвстваш така

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина нямат нищо общо, но иначе самотата я мразя.Не обичам да съм сама, каквото и да правя.Иначе да, страхувам се и от второто.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: страх ли ви е от самотата?

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Страх ли ви е от самотата в смисал да се разделите с човек , които обичате и да ви е страх ,че няма да срешнете др. такъв?
    Не. От нищо не ме е страх.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    mmmmmmmm da strah me e 4estno da si priznaq
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Страх ме е. Самотата може да бъде ужасно непоносима, но може да бъде и просто период за размисъл...
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Град
    София
    УМИРАМ от страх!Но има и неща от ,които ме е страх повече...направо е нелепо от какви неща ме е страх ,но никой не избира живота си

Да... и мен ме е страх.Но понякога е хубаво човек да остане за малко сам.Защото в някои моменти ти писва от всичко...
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    да си приная - да - страх ме е от тва пусто не6то самотата
    +1
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Всеки се страхува да не загуби човекът,когото обича. Но всичко се превъзмогва...
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Vseki go e strah da ostane sam.Savsem estestveno e kogato se razdelish s chovek koito obichash istinski da si zadadesh vaprosa "ami sega...dali shte sreshtna dryg..."rano ili kasno obache reshavash che nemoje cql jivot da stradash za neshto koeto veche ne e tvoe i prodaljavash napred.Samotata e vremenno neshto kakto vsichko ostanalo na tozi svqt! :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Страх ме е, но гледам да не го мисля много много. Каквото е писано да става, ще стане.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

ОПРЕДЕЛЕНО МНОГО МЕ Е СТРАХ И НЕ ИСКАМ ДА СЪМ САМА

Цитирай Първоначално написано от secret^dream
    Всеки се страхува да не загуби човекът,когото обича. Но всичко се превъзмогва...
    Много трудно...Аз в момента не си се представям с друга...Но рано или късно сигурно и това ще стане...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    преди ме беше страх но вече свикнах
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Да-Това е най-големият ми страх немога да си представя живота без някой до себеси.

Много.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си