- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страх ли ви е от самотата?
Страх ли ви е от самотата в смисал да се разделите с човек , които обичате и да ви е страх ,че няма да срешнете др. такъв?
да си приная - да - страх ме е от тва пусто не6то самотата![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
men me e strah ot samotata. no podobre samotna, otkolkoto s 4ovek koito ne me zaslujava i si igrae s 4uvstvata mi
ми като нямаш човек до себе си обикновено ти е самотно приятели много, но др е човека до теб без него е![]()
Да,мисля че това е нещо отвратително.В момента дори съм в такъв период.. разделих ме се и имам чувствтото,че никога няма да срещна такъв човек, с когото да изпитам същите чувтсва.Но смятам,че живота е пред нас и те първа ни очакват още много подобни изживявания. Самотата.. определено се страхувам от това 'явление'.![]()
а много е гадно като си самотен и като се видиш с приятели малко се поразсееш, но после пак самкакво да направим като сме така егати гивота нестига , че е гаден пък и това да се чъвстваш така
![]()
Наистина нямат нищо общо, но иначе самотата я мразя.Не обичам да съм сама, каквото и да правя.Иначе да, страхувам се и от второто.
mmmmmmmm da strah me e 4estno da si priznaq
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Страх ме е. Самотата може да бъде ужасно непоносима, но може да бъде и просто период за размисъл...
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
УМИРАМ от страх!Но има и неща от ,които ме е страх повече...направо е нелепо от какви неща ме е страх ,но никой не избира живота си
Да... и мен ме е страх.Но понякога е хубаво човек да остане за малко сам.Защото в някои моменти ти писва от всичко...
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
+1Първоначално написано от -4arovnata-
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Всеки се страхува да не загуби човекът,когото обича. Но всичко се превъзмогва...
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Vseki go e strah da ostane sam.Savsem estestveno e kogato se razdelish s chovek koito obichash istinski da si zadadesh vaprosa "ami sega...dali shte sreshtna dryg..."rano ili kasno obache reshavash che nemoje cql jivot da stradash za neshto koeto veche ne e tvoe i prodaljavash napred.Samotata e vremenno neshto kakto vsichko ostanalo na tozi svqt! :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Страх ме е, но гледам да не го мисля много много. Каквото е писано да става, ще стане.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ОПРЕДЕЛЕНО МНОГО МЕ Е СТРАХ И НЕ ИСКАМ ДА СЪМ САМА![]()
Много трудно...Аз в момента не си се представям с друга...Но рано или късно сигурно и това ще стане...Първоначално написано от secret^dream
![]()
![]()
преди ме беше страх но вече свикнах
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Да-Това е най-големият ми страх немога да си представя живота без някой до себеси.