беше ми кофти само заради тфа, че куките имат ебаси наглостта.. колкото са нагли толкова са и тъпи пак веднъж .. 4 човека сме и седим си ние.. идват пак 2 куки, тоя път мъж и жена и ни почват.. в мен две цигари(но за тях не се притеснявах шото имам ебаси тайника.. хаха) и едно листо, което бях забраила м/у една тетрадка.. и листото се понатрошило и на дъното на раницата се веят некфи листа.. и таа женка бърка в раницата ми и вади едно натрошено листо, което вече по-скоро приличаше на шума.. хаха, и го мирише.. гледа го.. пак го мирише и го остаи .. някак не зацепи че е от коз
ммм повярвай, не се сети (:
а и тфа беше най-заядливата жена, която съм виждала.. да почнем с тфа, че си мислише че имам 3 празни кутии цигари в раницата, за да махам станилчето(отвътре) и с нео да си свивам.. тфа ми го каза самата лелка ..
Само аз ли знам за времто когато цигарката излизаше левче? 5 лева - 5 грама цялата глава. То семките..колко тежат там...знам ли. Купувал съм за суъченик, ама нещо имаха проблеми момчетата и...му бахрах листа от пред блока, с духащата печка ги изсуших за 20 секунди, натроших и му ги дадох, че да не го въртя. К'во да направя че му хареса и се съгласи. А аз дето не разбирам...казвам че бесе баси ужасТната
Ае още ли е модерно да се пуши бе? К'во се занимавате с тия глупости въобще. На мен интереса ми мина за по-малко от година.
Само аз ли знам за времто когато цигарката излизаше левче? 5 лева - 5 грама цялата глава. То семките..колко тежат там...знам ли. Купувал съм за суъченик, ама нещо имаха проблеми момчетата и...му бахрах листа от пред блока, с духащата печка ги изсуших за 20 секунди, натроших и му ги дадох, че да не го въртя. К'во да направя че му хареса и се съгласи. А аз дето не разбирам...казвам че бесе баси ужасТната
Ае още ли е модерно да се пуши бе? К'во се занимавате с тия глупости въобще. На мен интереса ми мина за по-малко от година.
щото си пушил ей така, за гъзарията. и така и не си успял да усетиш...свободата, която ти дава напушването...изобщо...абе друг свят си е..що мислиш, че толкова се ограничих напоследък...щот..взе да ми става ежедневие, а не искам нещо толкова специално да се превърне в ежедневие и да не носи никаква наслада
за цигарките по левчв - тука доскоро(смятай края на зимата и началото на пролетта 2007) пазарувахме за толкова, ама сегакато се покачиха цените и..
kakto se kazva v 1na pesen pomnq vremeto kogato jointa be6e lev4e ...
sega se namira po 2 leva ama sam navit i na pove4ee pari za su6toto samo 4e ka4estveno 4e pove4eto duduci si pravqt pishki i ne slagat ka4estvena stoka