.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    ei kak ti e skype-a kefi6 me iskam da si pi6eme

Град
    РЮАР
    да си чувал за едит пост ?

Град
    Търново.... Велико Търново
    знаеш ли така като си го написал може поне 9 човека да си мислят че искаш техния скайп

хах аз като бях в 5 клас харесах едно момче, ама много ( са се чуда кфо съм му харесала, въпреки че го водят за готин) и го харесвах някъде година и половина и вече към края на 6 клас той започна да се опитва да ми покаже че съм му едва ли не симпатична или нещо от тоя род (беше си боядисал косата почти бяла и сички му се смееха) и тогава точно си хванах гадженце и той ни виждаше секи ден заедно и някак си май му убих самочувствието а за онова гадже... 8 клас съм вече ама още сме заедно и + тфа не го бях харесала заради външен вид просто е адски стабилен . така че не й позволявай да си и за спеяни случаи като тоя дет ти казах...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Абе като ти гледам ника.. това 93 верно си лапе. Пребии въпросния Мишо и тогава може да си 100% сигурен, че въпросното момиче ще те намрази и никога няма да те погледне. Знам, че сте малки, но гледайте да пораснете. Стига правите глупости!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Да ти кажа докато си толкова тъп нищо няма да стане...

В интерес на истината е така...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    съвет пребийго без никой да разбере че си бил ти(дори и той)
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

E sq govorih sas neini priqtelkiedni vikat 4e me haresva a drugite 4e ne.Na koi da vervam nz da eba 6e se otkaja ima mno0oo0 dive4 na daskaloto

хах!като се сетя сега...бе ти от къде си сигурен че го харесва тоя Мишо!?аз,например сега ,за да се харесам на едно момче реших да го накарам да ревнува.е,не че ми обърна внимание де,ама имам вредвид,че тфа с Мишо може да го прави нарочно,само за да й обърнеш внимание
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Повече от фен Аватара на suantito
    Тъси си дуга. Щом не те хаесва какво искаш от нея едвали някога ще те хареса или обикне. Но ако искаш промени нещо в себе си пък може и да и се хаесаш.Тъпо е да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш азличен резултат.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Повече от фен
    Първо, защо си накарал приятелка, ти уста нямаш ли?Питай я лично длаи те харесва.А относно "тоя тъпак" той с нищо не е виновен, че тя го харесва.След като го харесва може би нямаш шанс с нея, но не мога да ти кажа да я забравиш, защото явно ще ти е доста трудно.Като за начало поговори с нея-ТИ, а не приятелка.Увери се сам дали го харесва оня и дали ти имаш шанс.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ти изоб6то лове знае6 ли кфо е?как за една седмица 6те я лофф?а преди тфа не си я познавал.. прави6 ли разлика между тфа да я харесва6 и лофф?мисля 4е нЕ.. по темата-остави я.. не може6 да я накара6 да тръгне с теб кат не те харесва,а и може инфото да ти е гре6но върви я питай дали е верно тфа за тоя ми6о..ако ти каже ДА се откажи от нея.. а него не зака4ай,с бой не се оправят проблемите..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си