- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За вси4ки с разбити сърца!
Hora gledaite sa.....Prestanete se rovite v minaloto,kolkoto pove4e se rovite tolkova pove4e bolka 6te namerite,v minaloto ne vi 4aka ni6to novo,trqbva da mislite za sega6niq moment i za bude6teto,napulno vi razbiram...edin bil 4 godini s neq...druga bila 2 godini s nego,oniq izneveril,izlugal,skusal,onaq edi kvo si napravila.....razbirate li 4e tva ve4e se e slu4ilo i nemojete da go promenite vurnete se kum realnosta,realnosta e gadna(za tova predpo4itam virtualnost svqt v koito sam sami4ak opredelqm pravilata i deistviqta na ne6tata) no ne e hubavo i da se zaravqte v me4ti i suni6ta ot vreme na vreme trqbva da slizate na zemqta.Sega 6te vi razkaja edna istoriq.Bqh s edno momi4 godina i polovina,obi4ah q pove4e ot sebe si...edinstvenata ISTINSKA LUBOV do sega koqto sum imal.Pravehme vsi4ko zaedno,lubuvahem se edin na drug,nai obi4ahme da stoime i da gledame zvezdite(ako e bilo vuzmojno v SF e dosta opu6eno)pravehme vsi4ko po silite si da budeme na 100% 6tastlivi zaedno be6e kato v prikazka si4ko be6e tolkova krasivo..no ne vsqka prikazka ima 6tastliv krai razdelihme se.Sled razdqlata ni sum pravil kakvo li ne....Narkotici,Alkohol,Zbivaniq,Psiholog,Zatvarqn e v sebe si i kakvo li o6te ne....s drugi dumi bqn na dunoto na kenefa,ne se 4ustvah 4ovek bqh zabravil dori kakvo e smqh,to nebqha sulzi....daje na kraq ve4e nemojeh i da pla4a....otkazvah da priema 4e vsi4ko tova se e slu4ilo,neizlizah ot vku6ti...Nai nai nai glupavoto hrumvane deto mi e do6lo e samouubiistvo...ne sum se opitval no kogato si pomislih tova si kazah....ima tolkova mnogo ne6ta prez koito 6te mina,tolkova ne6ta po celiq svqt me 4akat da stana da se izpravq i da gi otkriq...togava re6ih totalno 4e vsi4ko e priklu4ilo i,4e ne6tata koito pravq,4e 4oveka v koito sum se prevurnal neprili4a na ni6to edno prazno su6testvo....Sega sledvam me4tite si da namerq momi4eto....da si kupq qhta.....da suzdam semeistvo...da stana po dobur 4ovek!S te4enie na vremeto otkrivam postoqnno novi ne6ta koito me zabavlqvat i mi dostavqt udovolstvie..naistina mi be6e trudno da zabravq tova momi4e...o6te q obi4am,no kakto e prikazkata Spomenite si predi6ni slagam v grafata biv6i!Vinagi 6te q pomnq i sum siguren 4e sled godini kato suzdam semeistvo i odurteq 6te si spomnqm deckite godini i 6te sum s usmivka na liceto....prosto ne mu e sega vremeto da se rovite v minaloto.SLEDVAITE ME4TITE SI!PERFEKCIONIRAITE!SUZDAVAITE!JIVEITE!VEDNUJ JIVEEME,PONE DA JIVEEME VESELO I PULNOCENNO!NIKOGA NE SE OTKAZVAITE!
Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....