- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как бихте реагирали,ако най-добрата ви приятелка ви каже....
че има чувства към вас?говоря за момичетата![]()
И мойта е откачалка... доста често я бие сачмата, ама ще я разубедя. Всичко е въпрос на внушение.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Ами отначало ще съм,но после ще го приема и ще я подкрепя,но може би ще й откажа.Ама като се замисля,ако е готина...хахах...не знам
![]()
А ако на теб наистина ти се е случило,покажи й,че тя не те привлича(ако е така,де)![]()
mi kat za na4alo 6te si gl1tna gramatikata ... ama s te4enie na vremeto sigyrno 6te svikna s taz mis1l
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Много ясно,че има чувства нали за тва ми е най-добра пр,трябва да се обичаме![]()
Next Time I`ll be True...
emi 6e i biq 6uta... ve4e sam imala 1 takava fr...
Testis unus,testis nullus...
не такива чувства...Първоначално написано от kameliqbaby
Не знам.Ще се учудя,ще ми стане доста странно и ще се разясним за какво става въпрос и защо.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ще се почувствам един вид предадена и ще се отблъсна от нея.
че тя мойта си е луданяма да се очудя ако и тва ми сервира
как да реагирам ? ше се захиля като идиот
![]()
Животът е адът описан в Библията!
az bqh mn blizka s edna priqtelka prosto bqhme mn ligavi i sme se celuvali nqkolko puti dosta deama na 6ega em daje 1 put nz kvo sedqhme v tqh i (ne bqhme pili) i po4nahme da se natiskame i be6e super qko samo 4e samo tfa obarvahme se i se celuvahme .. no nishto pove4e i tq se mi vika6e 4e me obi4a i i az i go kazvah i edin put tq mi vika mnogo te obi4am ti si vsi4ko za men i az i se usmihnah i i kazah da i ti za men i tq mi vika samo 4e az te obi4am ne samo kato fr i az seda i nz .. kvo da i kaja no si4ko si ostana do tam.. i sega ne sme priqtelki ..
![]()
Ам сегашната ми най - добра приятелка НИКОГА няма да ми го каже, така че този вариант отпада. Но ако ми го каже предната...ще бъде едно ново начало, може би...![]()
![]()
![]()
А може да се пуснете по течението, снимайки с камера и да го разпространите по интернет.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Първоначално написано от drfatt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще направя ей тъй:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти си доста зле.... явно сте били големи приятелки....няма що ,щом за тва би загърбила едн приятелство ..Първоначално написано от vladuha haili
Ахахахха
Ноу уей...
Ще ми стане гадно, защото, ако аз не споделям чувствата й ще се отдалечим може би, на нея ще й е гадно, че не сме заедно и такива работи.
Хм... аз няма да и повярвам , всеки път като се разочарова от някой левент от мъжки пол казва, че ще става лезбино тя определено си пада по момчета. Иначе, ако някои ден и аз нещо вратна шайбата тя ще е първата, на която ще налетя (много яка мадама е)
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
мхм!Правя го от време на време!Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
кво правиш ,че не разбрах ,ако говориш за ебавки не това имам предвид :PПървоначално написано от be_true
първо ще й се изхиля ето такащото ще си помисля че е бъзик, но ако не е ще се шокна ето така
после ....няма да се карам с нея но няма да е същото както преди, ще се отдалеча от нея....в много странна ситуация си попаднала
![]()