- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Брои ли се??
Zdraveite az sam na 13 godini. Vchera biah na vtoroto si parti nakoeto se napih. dneska sutrinta se sabudih v edna ot staite s prezervativ v gaza. Sigurno se e sluchilo naj loshototov broi li se za seks i dali sam destvena vse oshte?? molia pomognete
![]()
Абе ей мене на 13 години не ме пускаха да спя в чуждите къщи по купони...как може да си толко безотговорна![]()
АХахХАхаах с презерватив в гъза![]()
![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Девствена си,докато пенис не проникне във вагината ти...Друг е въпроса,че съществуват и така наречените "курви девствени"...Вече си една от тях-та..... "Мъжки п*тки и к*рви девствени,когато го лапате сте най-естествени "
![]()
Сори маце ама снощи те праснахме 3ма. Много крещя ама не помниш. И не беше само 1 презерватив бяха 2, провери навътре. Истината е някъде там.
wtf
stiga ste mi se podigravaliaz she se pobarkam. da hoda li na ginekolog?? kakvo da mu kaja??
И кво ще му кажеш...снощи се напих и си намерих презерватив в гъза ..има ли ми нещоПървоначално написано от maria stoilova
![]()
+1Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
оле мн сте зле бе!!!!!!!![]()
ужас,на 13 години?!
и аз оставам БЕЗ КОМЕНТАР!!!
CoRrEctEd bY aB-uSeR
точка 11 от правилника
y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html