.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Брои ли се??

Zdraveite az sam na 13 godini. Vchera biah na vtoroto si parti nakoeto se napih. dneska sutrinta se sabudih v edna ot staite s prezervativ v gaza. Sigurno se e sluchilo naj loshoto tov broi li se za seks i dali sam destvena vse oshte?? molia pomognete

Абе ей мене на 13 години не ме пускаха да спя в чуждите къщи по купони...как може да си толко безотговорна

Град
    Dreamland Varna
    АХахХАхаах с презерватив в гъза
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Девствена си,докато пенис не проникне във вагината ти...Друг е въпроса,че съществуват и така наречените "курви девствени"...Вече си една от тях-та..... "Мъжки п*тки и к*рви девствени,когато го лапате сте най-естествени "

Повече от фен
    Град
    lunata
    Сори маце ама снощи те праснахме 3ма. Много крещя ама не помниш. И не беше само 1 презерватив бяха 2, провери навътре. Истината е някъде там.
    wtf

stiga ste mi se podigravali az she se pobarkam. da hoda li na ginekolog?? kakvo da mu kaja??

Цитирай Първоначално написано от maria stoilova
    stiga ste mi se podigravali az she se pobarkam. da hoda li na ginekolog?? kakvo da mu kaja??
    И кво ще му кажеш...снощи се напих и си намерих презерватив в гъза ..има ли ми нещо

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Без коментар съм...
    +1

Град
    tam!!! (love) ~>
    оле мн сте зле бе!!!!!!!
    ужас,на 13 години?!
    и аз оставам БЕЗ КОМЕНТАР!!!

CoRrEctEd bY aB-uSeR
    точка 11 от правилника
    y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си