- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Манафството (also known as педерастия)
Вие какво мислите за гейовете? Мръсни, гадни педали бла бла бла? Или обикновени хора?
Можеш ли да твърдиш, че е гадно да правиш секс със същия пол, ако не си пробвал? А бихте ли го направили...
Извинете ме, че ползвах думи като манаф и педераст, но са ми слабост![]()
аз бих пробвала с гей!
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Пу да попаднеш на тъмна улица с манафи тогава (:Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
Нито пък аз, винаги съм намирала хората, които разправят, че било гнусно и ни нам си какво още, за големи глупаци. Все пак всички имаме право на избор (:Първоначално написано от swords1010
Нямам нищо против тях, всеки има право на избор какъв да бъде..![]()
Всъщност не е точно така... Може би донякъде ти е предопределено, но все пак е въпрос на избор (:Първоначално написано от swords1010
Все още се водят спорове за хомосексуалността, в крайна сметка вариантите са три: или човек така се ражда, или придобива хомосексуалността си в по-късен етап от живота си, или комбинация от двете. В нито един от случаите не избираш ти !Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
![]()
Да, така е. Съгласна съм за първите два варианта, но сексуалната ти ориентация не се придобива. Може просто си се изразил неточно, но няма как да я придобиеш. По-скоро я осъзнаваш (:Първоначално написано от swords1010
Нямам нищо против тях, всеки е свободен сам да избира. Бих се подразнила единствено на прекалената показност.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Избор няма, защото не съм чувал за човек, който да ИСКА да стане Би или Хомо... хората искат да станат красиви, умни, високи, слаби... но не и обратни.
Всеки има правото да бъде такъв, какъвто е...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами защото можеш да придобиеш едни нови дънки, но сексуалната ти ориентация не си я купуваш, един вид. Аз пък бих казала, че хомосексуалните могат (:Първоначално написано от swords1010
Използвах една метафора (: Когато купиш нещо, можеш да го наречеш придобивка.Първоначално написано от swords1010
А когато нещо в теб се прояви, не смятам, че може да се нарече по същия начин.
Придобил е абсолютно същото като сдобил.Първоначално написано от swords1010
Ъммм.. аз лично бих я нарекла... я познай...
хомосексуална ориентация ;]
Но ако говориш за дума, която бих използвала вместо придобивка...
честно казано не мога да се сетя, но придобивка въобще не ми звучи добреА и не забравяй, че тръгнахме от факта, че ти каза, че придобиваш хомосексуална си ориентация...
Ох, ма си умнааааааааааа.....![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
NI6TO LO6O NE MISLQ,SAVSEM NORMALNI I OBIKNOVENI HORA,KEFQ IM SE,mn iskam da gledam geiove v legloto i ne mislq 4e e gnusno i da,bih probvala s gei,no dalboko se samnqvam 4e 6te mi haresa
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ох, ма си тактичеен =D>Първоначално написано от ^Sam90^
swords1010, да, видях. Ние затова и спорим, струва ми се.
Пък ти си го ползвай, нямам нищо против.
Дааа, не им е лесно на рядко тъпите като мен ):Първоначално написано от swords1010