- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- надървих се
Абе има едно момиче от моя клас, която много ме кефи и която много искам да забия. Та вчера бяхме на купон и аз поисках да танцувам с нея. Обаче докато танцувахме, аз взех че се надървих. И понеже беше блус танца и бяхме много близо едни до друг и мисля, че тя ми го усети! Сега много ме е страм да я погледна. Момичета какво бихте си помислили за едно момче в такава ситуация? Когато както си танцувате с него и той ви "боцне" с нещо в панталона му
брато радваи се че ти ставаПървоначално написано от пенчо
и да не ти пука ... според мене е нормално и аз съм имал такива моменти ... няма нищо срамно. Поне така мисля аз ...
mi na men da mi stane ne to4no sme6no...ama ni6to nqma da kaja ...sig 6te se usmihna..spx puka ti kvo si misli
![]()
На мене ми става яко![]()
Let The BEAT Control Your Body
=D>Първоначално написано от radito
Ми честно казано донякаде щте ми стане приятно,че има момче което само докато ме гледа,и да му стане пишлето,иначе не се притеснявай.Едва ли си мисли нещо лошо![]()
Кои знаи мое си е помислила глеи го тоя кавал иска само да ма ибе.![]()
emi mn gotino,6te se vazbudq,ako i az te haresvam de
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
daaaaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeeeeee,strahoten savetПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Е,спокойно не е кой знае какво...Едва ли си е помислила нещо лошо![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Какво ти пука чак толкова?Това е нещо нормално все пак и не трябва да я очудва.
Зависи. Ако сме по-близки като отношения, ще се усмихна и сигурно ще се отдръпна. А ако се сваляме, е ясно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
бих си помислила "е силния пол,си е силния пол,ще му простя"
Az bih se izkefila do nqkade che vyzbujdam momche samo s edin tanc\
/
![]()
....SnoOp Doggy....
+1Първоначално написано от sexita
![]()
Saglasna sam \Първоначално написано от marina star
/
е нормално ее...случвало ми се е ....след един скандал с гаджето ми почнаха некфи целувки прегръдки и мн близо до себе си ме притисна изведнъж и усетих че му се е................. напуши ме смях![]()
napalno normalno e da tancuvash s momiche koeto ti haresva i da se nadarvish.nqma nishto sramno takache ne se pritesnqvai![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Gotino e edno taka taktichno da te zakachi .. sluchaino .. :P
така е, бтв и на мен ми се е случвало, момичето усети и се усмихнах както и аз след това и продалжихме танци(аз леко засрамен) а тя доволнаПървоначално написано от rihannka
![]()
най-добрия комплимент за някое момиче![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хах то голям комплимент ... И на мен ми се е случвало и още ми се случва , когато си гушна момичето , някой път се изправя ... немога да разбера обаче дали тя го усеща... принципно на мен ми е неприятно да изпадам в такава ситуация
Ако не си я пробил (демк влиза през корема и излиза през гърба) значи моеш да я погледнешПървоначално написано от пенчо
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
Ако искате да ви е станал денонощно, пробвайте кат мене цял ден с трибестан. В крайна сметка сички са доволни![]()
wtf
Ще си помисля,че ме харесва.Ако и аз го харесвам ще се радвам.