.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    пенчо
    Guest

надървих се

Абе има едно момиче от моя клас, която много ме кефи и която много искам да забия. Та вчера бяхме на купон и аз поисках да танцувам с нея. Обаче докато танцувахме, аз взех че се надървих. И понеже беше блус танца и бяхме много близо едни до друг и мисля, че тя ми го усети! Сега много ме е страм да я погледна. Момичета какво бихте си помислили за едно момче в такава ситуация? Когато както си танцувате с него и той ви "боцне" с нещо в панталона му

Re: надървих се

Цитирай Първоначално написано от пенчо
    Абе има едно момиче от моя клас, която много ме кефи и която много искам да забия. Та вчера бяхме на купон и аз поисках да танцувам с нея. Обаче докато танцувахме, аз взех че се надървих. И понеже беше блус танца и бяхме много близо едни до друг и мисля, че тя ми го усети! Сега много ме е страм да я погледна. Момичета какво бихте си помислили за едно момче в такава ситуация? Когато както си танцувате с него и той ви "боцне" с нещо в панталона му
    брато радваи се че ти става и да не ти пука ... според мене е нормално и аз съм имал такива моменти ... няма нищо срамно. Поне така мисля аз ...

mi na men da mi stane ne to4no sme6no...ama ni6to nqma da kaja ...sig 6te se usmihna..spx puka ti kvo si misli

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    На мене ми става яко
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от radito
    На мене ми става яко
    =D>

Ми честно казано донякаде щте ми стане приятно,че има момче което само докато ме гледа,и да му стане пишлето,иначе не се притеснявай.Едва ли си мисли нещо лошо

Кои знаи мое си е помислила глеи го тоя кавал иска само да ма ибе.

Супер фен
    emi mn gotino,6te se vazbudq,ako i az te haresvam de
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Супер е че ти става , не бои се и БОЦКАИ на ред!
    daaaaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeeeeee,strahoten savet
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    #mainatown
    Е,спокойно не е кой знае какво...Едва ли си е помислила нещо лошо
    Обичам само един човек и това съм аз.

Мега фен Аватара на koalka
    Какво ти пука чак толкова?Това е нещо нормално все пак и не трябва да я очудва.

Зависи. Ако сме по-близки като отношения, ще се усмихна и сигурно ще се отдръпна. А ако се сваляме, е ясно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

бих си помислила "е силния пол,си е силния пол,ще му простя"

Az bih se izkefila do nqkade che vyzbujdam momche samo s edin tanc \/
    ....SnoOp Doggy....

Цитирай Първоначално написано от sexita
    толкова често ми се е случвало,че дори го мисля за нормално
    +1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    emi mn gotino,6te se vazbudq,ako i az te haresvam de
    Saglasna sam \/

Супер фен Аватара на rakiQ
    е нормално ее...случвало ми се е ....след един скандал с гаджето ми почнаха некфи целувки прегръдки и мн близо до себе си ме притисна изведнъж и усетих че му се е................. напуши ме смях

Град
    LuNaTa
    napalno normalno e da tancuvash s momiche koeto ti haresva i da se nadarvish.nqma nishto sramno takache ne se pritesnqvai
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Gotino e edno taka taktichno da te zakachi .. sluchaino .. :P

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от rihannka
    napalno normalno e da tancuvash s momiche koeto ti haresva i da se nadarvish.nqma nishto sramno takache ne se pritesnqvai
    така е, бтв и на мен ми се е случвало, момичето усети и се усмихнах както и аз след това и продалжихме танци(аз леко засрамен) а тя доволна

най-добрия комплимент за някое момиче
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Град
    София
    Хах то голям комплимент ... И на мен ми се е случвало и още ми се случва , когато си гушна момичето , някой път се изправя ... немога да разбера обаче дали тя го усеща... принципно на мен ми е неприятно да изпадам в такава ситуация

Re: надървих се

Цитирай Първоначално написано от пенчо
    Ако не си я пробил (демк влиза през корема и излиза през гърба) значи моеш да я погледнеш
    ///GEGEN NAZIS\\\

Повече от фен
    Град
    lunata
    Ако искате да ви е станал денонощно, пробвайте кат мене цял ден с трибестан. В крайна сметка сички са доволни
    wtf

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ще си помисля,че ме харесва.Ако и аз го харесвам ще се радвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си