- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възрастта?
Бихте ли я преглътнали в имета на любавта?И колко по-голям от вас партньор бихте имали?
Ami razlika ot 1 do 4-5 godini e normalna i bih q priela razbiraseno ako razlikata e nad 10 godini ne bih
![]()
![]()
tova si e moe mnennie
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Разликата от 10 год е голяма, ако например си на 14 и приятеля ти е на 24, но ако момичето например е на 24, а мъжа на 34 - не изглежда толкова голяма. При всеки е различно, но не мисля, че човек може да си избере в колко годишен/на мъж/жена да се влюби и да си сложи някаква граница.
Еми любовта съществува ли нищо друго няма значение![]()
тъй еПървоначално написано от thefreak
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от bloodranger
Ваше си мнение![]()
юПървоначално написано от Lapin
Наше си е![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
При всеки е както се случи и това е.Разликата между мен и моя приятел е 5 години (в негова полза).Познавам двойка където мъжът е 25 години по-голям от жената.една двуга двойка (дето си падат малко сексуални исатории),момичето е на 15,а мъжът на 34.Познавам мъже на по 27,които се сваля с 14-годишни.Всеки както му се случи така си го възприема за нормално.
razlikata m-y men i bivshoto mi gadje beshe 3 godini az bqx na 12 a toi na 15 i tazi razlika mi izglejda nap1lno normalna\
/ \
/ \
/
![]()
ооо ужасно много зависи от разликата. Когато бях на 13 някъв мизерник на 36 се мъчеше да ми ги вкарва тея теории, но за негово съжаление и тогава знаех к'во е педофилия и не обърнах внимание! Та...такава разлика в годините не бих могла да си позволя никога! Та ако щеш с голямата разлика в годините идват различните интереси, различно светоусещане и прочее. То ме съмнява, че и няма да имате общи теми за разговор... На сегашните ми години някаква разлика от 5 - 6 - 7 години максимум е допустима, но повече не!
Може би максимум 20-21 години, просто страх ме е да ходя с по-голям, колкото и тъпо да звучи.Мога да преценя трезво нещата и дори да обичам по-голям, връзка няма да има.И то от моя страна, не искам постоянно да се крия от наще, защото няма да ми позволят да имам такава връзка и с право, а и аз не бих искала.
Когато и двамата са над 18, разликата е по-приемлива, дори да е 15 години. Макар че ми се струва гадно разлика повече от 7-8 години...разбира се, всеки си решава за себе си. А когато са под 18, 1-2-3 години е приемливо и нормално.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Шибано е с голяма разлика във възрастта![]()
За мен допустима е разлика от 1-2 максимум 3 години...повече не![]()
![]()
Разлика във възрастта... До сега не бях се замисляла,понеже приятелите ми винаги са с от 1 до 4-5 години по големи и .. ми се струва нормално.Но и аз съм мн против огромните разлики от по 10 години... Прочетох едно мнение обаче.. че когато жената е на 24 примерно,а мъжа на 34.. не изглежда толкова голяма..И на мен така ми се струва![]()
Присъединявам сеПървоначално написано от bloodranger
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
bih q prenebregnala v granicite na dopustimoto i normalnoto...do 26,27 max
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Vij sega..to ne zavisi tolkova ot vazrastta,kolkoto ot akula i haraktera na chovek..primerno ima 13 godishni momcheta i momicheta,koito s apraveli vsichko,koeto e pravilo edno 18-19 godishno momiche ili momche!a ima i obratniq sluchai..tai che vazrastta dalech ne e neshtoto za koeto chovek trqbva da es pritesnqva nai-mnogo!inache razlikata..hmmm...mi zavisi..abe do 5 godini razlika max ako si na 12-13-14..ina4e moje i poveche..pone az taka mislq
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Ами не бих тръгнала с по-малко момче от мен....
Ако е в негова полза,засега най-много 3 години.Иначе като мина 18 може и повече.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Педофили !Първоначално написано от maybelline
Дори да е голяма разликата между двама души,ако се обичат,какво им пречи?
Разбира се,всичко има граници... Някои ги прекрачват,без да се замислят. За жалост,познавам момиче,на 18,което ходи с 32 годишен мъж,вече три години и половина.![]()
Разликата с човекът,в когото се влюбих аз за първи път,беше 7 години ...
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
нз може би +-5 години
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix