- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Окосмяване (Къде?)
1.krakata - обезкосмени
2.zadnika -обезкосмен
3.topkite i 4lena(estestveno) - иска ли питане? ест. че обезкосмени
4.korema - обезкосмен.. или ако има съвсем малки
5.gardite - същото като корема..
6.garba - обезкосмен
7.racete - обезкосмени.. но ако са малки.. може и с тях
8.bradata - лека брада... а иначе не
9.mustacite- същото като брадата
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Без брада и мустаци че става кофти при целуването... и не самоА за крака..корем..задник..член и там всичко останало -абсолютно без претенции съм. Лично моя приятел си бръсне само брада..мустаци. И кво да не би да го обичам по-малко като е с косми?!?! Напротив..по-мъжествен е.
Всеки сам си преценява какво да обескосмява от тялото си.. а за хората които едва ли не искат всичко да е обескосмено ще кажа само: "бе мили мои.. вземете си легнете с някоя жена щом искате да е до толкова мазничък човка до вас.. На гейове ли ще превръщате мъжете..??????"
![]()
+1 =D>Първоначално написано от krem4et0
И аз така мисля
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
1.krakata-nqmam pretencii
2.zadnika -ne me barka
3.topkite i 4lena(estestveno) -bez
4.korema- bez
5.gardite -bez
6.garba -BEZZZZ!!
7.racete -s kosmi est
8.bradata -prepochitam bez brada
9.mustacite-//-
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от 182+44_4adel
+1 и аз така мисля ако има оби4 нищо друго няма значение![]()
1.krakata - със
2.zadnika -все тая
3.topkite i 4lena(estestveno) ами...май е по-добре да няма
4.korema- стига да не са много няма проблеми
5.gardite -стига да не са много
6.garba без косми
7.racete с косми
8.bradata -без
9.mustacite -без
izcqlo obezkosmen,nqma da po dokazvam za6to pravila sam go mn pati
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Тва пък с обезкосмяването на мъжа е тооооооооолкова тъпо.
Ако той си се поддържа намя защо да се скубе като п...а то вече почти не останаха истински мъже. Всичките ги гледам по улиците с едни лъскави крака отврат.
Мъжа трябва да се различава от жената не да прилича на нея.
+1...Не искам гаджето ми да е по-гладко от менПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Подкрепям с две ръце!!!Първоначално написано от krem4et0
Напълно съм съгласен с теб. Не е възможно да се бръснем като ненормални. При нас излизат космите много по-бързо отколкото при момичетата. Като махнем 1 косъм на негово място се появяват 3. Представете си ако започнете от 18 годишни.. то до 25-30 ще сме е*ати косматите топкиПървоначално написано от UL
Пък и това с бръсненето на "цялото тяло" е женска работа. Жените трябва да са фини и гладки, а ние "говедата"
![]()
Ако си мъж и без косми - то какъв мъж ще сиИ аз се поддържам, ама в границите на нормалното. Ако го направя както чета насам-натам ще съм с по-гладка кожа от гаджето ми
П.П. Само че аз съм с татус на пеперуда и ми е през х*я![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
На тебе специално ти пожелавам Буги Барабата да та изчука да та видим тогава. Много мразя такива надути момиченца дет си мислят че сички за тях живеят. След 10 години няма да ги избираш по броя на космите ами който ти пусне щот ши загориш кат дърта циганка на магистралата.Първоначално написано от pampers
да бе ебаси да се състезаваме кой е по-гладък... е мерси
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
О, Боже...
'бати абсурдните снимки си пуснала..![]()
К'во, моят приятел има косми по краката, коремчето и малко по гърдите. И не ми пречат грам. Беше ме питал дали да ги маха, аз му казах, че е тъпо. Освен това ще се депресирам, ако гаджето е по-гладко от мен. Случвало ми се е да пипна мъжки крак, който е по-поддържан от моя собствен. Гадно е, бе!
Според мен е гейско. Много МЕТРОСЕКСУАЛНО, както е на мода да му се вика. Момчета, моля ви, не изпедерастявайте.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Сексита![]()
На мен повече ми харесват косматите чичковци които си пуснала защото са ИСТИНСКИ! Тия мускулести мачовци са под 1% в целия свят. Слезте на земята малко![]()
![]()
![]()
п.п. тая мацка с космите под мишницитеобичам я!
пусни още матрял![]()
Аз не съм луда на тема " гладко".
Поддържам се, но познавам момчета, които се поддържат повече от мен. И не мисля, че е правилно.![]()
Аз иначе си махам навсякъде космите. Обичам да съм си гладичко. Но аз, а не този , с който спя.Щото го правя за собствено удоволствие, а повечето момчета си махат космите, щото се водят по акъла на разни девойки и модата.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
NA KRAKATA I RUCETE STAVA...VSI4KO DRUGO NE SE PRIEMA.KAKTO VIE NE OBI4ATE KOSMATI MOMI4ETA TAKA I POVE4ETO MMOMI4ETA NE OBI4AT KOSMATI MOM4ETA
![]()
Държа само 3,8 и 9 да НЯМА. Другите не ми пречат.
Повечето женки мразят мустаци и бради,защото бодат...Първоначално написано от Анонимко
Краката...мъжко си е да си имаш косми по краката,маа...незнам,познав м човек,който се епилира целия!
По гъза...ако можеш да си го охапеш със зъби,значи можеш да го обръснеш...Толкова ли си космат по гъза бе...иди на кола маска...
Топките и члена...хмм...ами...според мене е задължително,защото,ако некоя се навие да ти лапа и като види къв си обрасал като братовчед на орангутан,ще се откаже!
Корема и гърдите,незнам,на мен лично не ми харесва да са НЕбръснати...по-добре е да се почистват!
Гърба...повечето мъже нямат косми по гърба,незнам за теб!
Съцете не е задължително,ноо...не е и приятно когато се обръснат боде много гадно!
А за брада,да не ти говоря!
Мразя брадати,мустакати и с космати гърбове![]()
Това е от мен!
Момиче съм!Първоначално написано от hackers
Sexita-мъжът на 3-тата снимка в средата е много приятно и мъжествено окосмен. Моя приятел има много по-малко косми, де, ама и така да беше...........супер. Така е хиляда пъти по-секси, отколкото онея гладките момченца!