- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Окосмяване (Къде?)
maleeesega sam na 13 god . kato se zamislq malko , imam 4uvstvoto 4e kat stana na 16 nqa da ima i 1 normalno mom4e ... dobre de to ako mom4etata zemat da se brusnat i skubqt na sqkade momi4etata ko trqa da praim be ... za mene li4no e mn pedalsko mom4e da si brusne krakata il puk racete il gurdi i tn... tva e ujasno ... mom4eta pls stegnete se 6ot kat porasna malko nqa da ostane i eno svqsno mom4e i togava nz ko 6te praq
![]()
![]()
q pa toq pa pi4 stiga si filmirai ... 4e si mi sme6en.Първоначално написано от crazy_style
sexita , krem4e: spored men mujut ( mom4eto) trqa da se obezkosmqva edinstveno i samo ako ima kosmi kato na gorila i koito sa ujasno grozni i golemi , no ako sa v reda na normalnoto si e palna pederastia da se obezkosmqvash . 2ro spored mene Mustacite i bradata zadaljitelno trqbva da se mahat...nqma da komentiram shtoo.. e osven ako ne iskash da si kato onia potni kosmati rokeri po amerikanskite uesterni...![]()
a otnosno "topkite i 4lena" seki si ima pravo na izbor/pone tam za boga/ no e za predpo4itane da se mahat![]()
![]()
![]()
![]()
v poslednite godini momchetata mn se podarjat kato pedalite sashto ... mahata si komiste navsqkade dori i po racete i po dypeto .. skybqt si vejdite ...![]()
![]()
![]()
AMAN OT FESHIONI, PO ULICATA PO NQKOLKO BROQ IDIOTI!!! SKUBI SI VEJDITE, EPILIRA SI KRAKATA VSI4KO!! AZ PA NE SE BRASNA NIKADE, NE 4E IMAM KOSMI, NA 18 GODINI NQMAM BRADA...KAKTO I DA E, AKO NQKOI PUTKA MI KAJE BRYSNI SE...6TE I KAJA SAMO 'Ebi si maikata pa4a...' natatyk go znaete
Сексита, прекали. Това, че твоят се епилира, не означава, че мъжете с косми са гнусни. Престани с глупостите. Моят си има доволно много косми по краката и ръцете и не е гнусен.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хах 70% искат гладко и бръснато мом4енце ама на бас 4е 100% са имали(и о6те имат) рунтави плушени игра4ки
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
много вярно =D>1.krakata - с косми
2.zadnika -както му е по рождение. С предполагам
3.topkite i 4lena(estestveno) Няма значение. Все ми е едно.
4.korema не е желателно да има, ама какво толкова
5.gardite може, ама малко
6.garba без косми, моля
7.racete с косми
8.bradata не харесвам брадати и с мустаци
9.mustacite виж 8.
SMILE FOR ME NOW
ми то си зависи от момчето и от това колко косми има, примерно приятеля ми си има на всякъде ,но мен лично това не ме притеснява защото му седи някво естетвено и не ми се вижда гнусно или нещто такова, въпреки ,че аз лично много мразя да имам косъмчета където и да е било , но на това му се вика май и близост
да приемаш човека до себе си такъв какъвто е,само за брадата го тормозя да си я маха, че ме бозка иначе
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ОЛЕ,не се бях замисляла![]()
За един мъж е задължително да има косми в носаи в ушите,по веселяшко е
![]()
Ами естествено,че ще си маха космите![]()
То остава и да не ги маха...ще прилича на върколак...както това:
-Мамо,мамоо...какво е върколак??
-Млъкни и си среши лицето!
Това е твое желание,ако си намериш момиче,което те обича,тряа да те харесва какъвто си,маа...да не си решеш лицето или подмишниците![]()
Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
Мм на мен лично ми харесват момчета,който си махат космите,навсякъде.Е това естесевно не е гавен фактор дали ще съм с него или не.Просто казвам,че предпочитам обезкосмените![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
1.krakata -da nqma
2.zadnika -da nqma
3.topkite i 4lena(estestveno) -da nqma
4.korema -da ima,no malko
5.gardite -da ima,no malko
6.garba -da ima,no malko
7.racete -da nqma
8.bradata -da nqma
9.mustacite-da nqma![]()
abe edno mom4e ne trqq da ima nikude kosmi..osven moje bi na rucete(ako sa malko)..az specialno mrazq nqkfi "mati kosmati" vijdam 4e i dr momi4eta 6te me podkrepqt![]()
![]()
tak 4e mom4eta zapo4vaite
![]()
![]()
![]()
На калпавия е**ч - космите му пречат
(Важи и за жените)
Уфф и аз гледах скоро някви "мъже" с гладки крака.Направо ОТВРАТ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бахти кат мразите косми ставайте лезбийки
патки загубени![]()
![]()
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от petet
abe regnah si ineche tozi tolkova simpatichen nick samo za da vi kaja che zaradi ediniq sex nema da si obrusnem krakata ili racete NIKOGA ..... kuro da .... hubavo e che po gurdite imam muhcheta nekfo neshtat da rastat ama i az i neshtem de ... bradata i mustacite az nemoga da se turpq s teh kamoli jenatai podmishnicite che mnogo vuniii osobeno lqtoto ...
![]()
Да бе, ние си ви обичаме брадати, космати и т. н., пък трябва да се обезкосмяваме навсякъде, да си правим прически, да се гримираме... Това е тъпо, че ще го обичашш всякак. Може до време да е така, но после ти писва да му стискаш космамите ташациПървоначално написано от ThE^ReApEr
![]()
xax ами ако наистина го оби4ам не вярвам да ми пука къде има косми и къде не,но ина4е съ6тото като '' Sweet_baby''![]()
\
/
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от Ани
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
На мен пък не ми писва и изобщо не ме бърка. Когато съм с него не ми пука има ли косми, къде има, колко са дълги......Искам само да ме притиска в обиятията си и да си доставяме сексуални наслади.Първоначално написано от Blestq6ta