- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъчно ми е, искам да ми помогнете.
Ще се опитам да ти дам възможно най компетентното мнение от всички други мнения тук и то не поради друга причина,а защото тези хора който описваш в днешно време са малко.За добро или лошо и аз съм един от тях.На 21години съм,не може да се каже че съм имал гадже освен децките работи,не съм правил секс и дори не съм се целувал с език.Сега чакам солидно оплюване от ебачите във форума,но такъв е живота.Иначе харесвам момичета.
Та стига с мойто описание да видиме сега твоя проблем..При такова момче наистина трябва да се постараеш.Ако мислиш че след три дни ще ти писне по добре не се и опитвай изобщо.Не очаквай да реагира.За да реагира трябва да е влюбен до уши в теб.По скоро ти трябва да направиш първата крачка.С това че ти е симпатичен няма да минеш,защото не знам как е при него,но аз това че съм сладур съм го чувал доста често от разни момичета.Дори стигнах с едно момиче да ме сочи на учителите и да им разправя"Вижте какво хубаво гадже си имам".Тя ми казваше че ме обича и след като и повярвах се оказа че било "само приятелски",а беше толкова убедителна. .Да не говориме че в някой периоди чувам по три пъти на ден че някоя ме обича или някоя нейна приятелка ме обича.Вече като ми каже някое момиче "Обичам те"аз отговарям"ами добре".Може да го притеснява разликата в годините.Не знам колко дали изглеждаш по голяма отколкото си и как си на акъл.Може и да го притеснява това че имаш много повече опит от него.За кафетата може и да няма средства,може и да се притеснява да ходи,а може и да го е страх че няма за какво да си говорите.И не на последно място може да не му е само до секса,а да иска сериозна връзка и да си мисли че ти неможеш да му я осигуриш.
и аз на негово място нямаше да те харесам...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...