- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът...?
Как така повод за любов?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
da ti kaja zavisi ot 4oveka no mislq 4e nemoje ot sex da se vliubi6.... vi6 da prai6 sex ot liubov moje ;] no nemislq 4e moje da se vliubi6 ot sex ..... nemoga ti kaja to4no 6oto mene sex-a nema kefi... prail sam go samo 3 pyti neka nqkoi po opiten ti otg ;]
Повод?По-скоро любовта е повод за секс,но е грубо да се нарече просто повод,може би следствие.Но не е задължително.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Секс от любов? Сексът се прави от страст, от нужда, но не и от любов. Какво е това схващане, че сексът се прави, за да покажеш чувствата си? Нямате ли желание за секс?![]()
e kakvo iska6 da kaje6 4e moje se vliubi6 ako nepoznava6 nqkoi i na kupon se nebete? i moje se vliubi6 v nego li izvinqvai ..... ako stane tova 6e e samo nqkva hlaska za izvestno vreme nemislq 4e moje se vliubi6 v nqkoi ako prai6 sex s nego bez da ima6 4ustva predi tvaПървоначално написано от swords1010
ami 4ovek moje te da sa imali 4ustva kam tebe i da sa legnali zaradi tva pak ako sled tva sa ti go kazali ili ima6 4ustva ili prosto si gi iz4ukal mn qko i sa ludnali po sex-a s tebe nz to4no koe 6e e ;] ama uspeh
Ако не е тайна за каква възраст,става въпрос ?Първоначално написано от hackers
Защото,ако са някой малки девойчета,нормално е сума си време да са се залисвали по тебе,и сега след като са били с теб,да кажат,че те обичат...,въпреки че "обичам" е много силна дума...
A qui
И ти си прав до някъде.Но да ти кажа трудна работа е след само една единствана сексуална нощ,чак да се влюбиш...,може да има след това силно сексуално влечение към същият партньор...незнам мое мнение е това...Но да се влюбиш ми се струва трябва малко повече време,виж да се зарибиш е по-вероятноПървоначално написано от swords1010
![]()
A qui
=D> Да ама тук не говорим за любов от пръв поглед,а за любов породена след сексПървоначално написано от swords1010
![]()
A qui
Как така дали е повод?Дали ще заобичаш някой ако го направите,така ли?
![]()
a ti ze 4e go razbra nie tuka 2 stranici ispisahme toq o6te nerazbra varposaПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
est 4e vaprosa e dali sled sex moje da se porodi liubov..... za men nemoje ne i ot edin edinstven sex
Ами то нали се предполага, че човекът го виждаш за пръв път (дори и да не е така). За да се съгласиш да правиш нещо с него, все пак трябва да има някакво привличане, а след като го правиш секс, симпатиите ти могат да се усилят и защо да не се влюбиш.Първоначално написано от Erica
Първоначално написано от ThE^ReApEr
![]()
![]()
![]()
![]()
докато зацепя ще заключат темата
ми от къде да знам и аз мисля,че от един път няма да се получи голямата любов
![]()
Пич,сигурно мацката е зарибена по тебе от известно време...и сега след като ти се е насладила (явно и е било хубавоПървоначално написано от hackers
=D> ),е решила да ти признае чувствата си
![]()
Абе не се знай знай ли се,варианти много
![]()
A qui
Нема да споря...незнам , а пък и всеки си има мнение по въпросаПървоначално написано от swords1010
![]()
На мен лично ми се е случвало обратното,да се влюбя и след като правя секс,да се разочаровам от въпросният избранник![]()
![]()
A qui
Има физическо привличане от пръв поглед, любов няма.