.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Emo`girl
    Guest

Вие,сексът и родителите ви???

Абе хора вашите знаят ли че правите секс? Ако да - вие ли им казахте и как или просто те са се досетили??

Град
    Асеновград, България
    Айде поредната тема! "Търсене"
    Пробвай линка може да ти бъде от полза!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ми да знаят даже понякога ги карам да ми освобождават терена
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

абе аз още не съм го направила ,ама им говора... да свикват с тая мисъл !

hm... az nesam kazal i nemislq da kazvam nqmam se mn mn s na6te ;] nito na tqh im puka za mene nito na men za tqh tei4e ;] nqma smisal da im kazvam pak i nee tqhna rabota koga kade i s kogo 6e praq sex ;] e moje da znae6 ako 6te stavat baba u dqdo togava trqbva da znaqt za da mogat se podgotvqt :P

направо си за пример
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly

Не знят защото не правя хихи

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Майка ми знае.
    А баща ми се досеща...все пак съм на 18

мда.. и при мене е така
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    направо си за пример
    koi e za primer 4e ne6to necepq ....

сарказъм бе момче

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Майка ми знае. за бащата-той дори и не може да си го представи. за него съм на не повече от 12, нищо че съм на 22. Нямам намерение да го уведомявам скоро за това. Най-малкото, че ще трябва да се изнеса, а на този етап ми е невъзможно.

Град
    sofia kopele
    iha bravo qka tema e tva emi mama o6te ne znae a tate kato me nabludava i vijda 4e se me tyrsi edno mom4e tree ve4e se seti awe kofti rabota mani mani \/ awe karaii

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Майка ми знае. за бащата-той дори и не може да си го представи. за него съм на не повече от 12, нищо че съм на 22. Нямам намерение да го уведомявам скоро за това. Най-малкото, че ще трябва да се изнеса, а на този етап ми е невъзможно.

е, как баща ти не знае... в смисъл, толкова е логично - на 22 си, знаят, че имаш сериозен приятел
    нещо не разбирам

Град
    Свищов
    С него не говорим за секс. Той и с кака не е говорил за секс, а тя е на 30 и е омъжена.......
    Той се държи все едно такова нещо не съществува. А напоследък с мен се държи, все едно че не съществувам. даже се водя изгонена от дома, защото облякох 1 потник за дискотеката в понеделник. Той се развика, налетя ми да ме бие и ме изгони. Как да водя нормален разговор с такъв човек? да не говорим за сексуална тематика!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    С него не говорим за секс. Той и с кака не е говорил за секс, а тя е на 30 и е омъжена.......
    Той се държи все едно такова нещо не съществува. А напоследък с мен се държи, все едно че не съществувам. даже се водя изгонена от дома, защото облякох 1 потник за дискотеката в понеделник. Той се развика, налетя ми да ме бие и ме изгони. Как да водя нормален разговор с такъв човек? да не говорим за сексуална тематика!

ах, явно е прекалено консервативен... не бива така, ама за жалост не можем да превъзпитаваме родителите си, които също често грешат.

успех, кремче

Защо е нужно да знае, след като се прави, че такова нещо не съществува?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Може и да се досещат - с бифшата ми приятелка не се криехме особено, а и колко пъти момчета са спали у нас...в мойта стая.... Не знам и не ме интересува особено - с тях говоря само за ежедневни неща - пари, храна и т.н. Да мислят, каквото си искат...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защо е нужно да знае, след като се прави, че такова нещо не съществува?
    И аз така разсъждавам-нито ме е питал, нито ме е съветвал нещо. Абсолютно нищо при все, че имам гадже от 3 години и нещо!

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Може и да се досещат - с бифшата ми приятелка не се криехме особено, а и колко пъти момчета са спали у нас...в мойта стая.... Не знам и не ме интересува особено - с тях говоря само за ежедневни неща - пари, храна и т.н. Да мислят, каквото си искат...
    brv samo tei da neti puka ko si mislqt samo tei ;] i az sam tei nemi puka kakvo mislqt ;]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Незнаят,защото не съм го правила.Когато започна да водя полов живот ще им кажа.Няма да ми се карат защото съм вече на 17 а и знаят,че ще се пазя.

Голям фен
    Град
    София
    знаят и без да съм им казвала.. да не са тъпи..

Предполагам се досеща...майка....
    Татко е нещо подобно на бащата на Кремчето..е не такава крайност ама от тоя тип де
    Нямам намерение да им казвам скоро...те всъщност наистина цял живот са се правели че не съществува секс...тъй че явно не им трябва да знаят..
    Макар че понякога ми се иска някой,с който да мога да поговоря на тематика секс...и този някой да е майка ми ама...шанс...
    Мисля поне като си имам деца да им предам сичките си знания в тая област..и подкрепа...не искам да са като мен Аз ако нямах умни приятели и интернет,досега да съм забременяла минимум 10000 пъти

Супер фен
    emi az si mislq 4e ne znaqt,ama sigurno maika mi se e dosetila
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Знаят и за тях това не е проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Майка ми знае.
    А баща ми се досеща...все пак съм на 18
    Като добавим, че от време на време преспивам у приятеля си за някой и друг уикенд...
    Майка ми се опита да ме подкачи на темата, но предпочетох да не говоря. Това, че ме е образовала и ме е научила да се пазя, ми е достатъчно.
    Баща ми разчита на майка ми за сексуално образование и контрол и въобще предпочита да стои надалеч от темата... Срам го е
    When I love, I love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си