Здравейте.
Първо да започна с това че пиша анонимно,въпреки че си имам ацц.Искам с тази тема да изкажа възмущението си от това ВЕЧЕ наподобяващо на форума Тийнпроблем.нет.
Стар потребител съм – от 2004!
Форума е заприличал на форум само за спам,тъпите теми преобладават,дори някой модове си спамят в темите !Принципно мога да дам много ликове към такива теми,но предполагам че всички са забелязали...
БТВ искам да питам какъв е смисъла на – ИГРИ и ФЪН ФЪН ФЪН като има едни и същи неща в 2те?!?Неее...новото ръководство го е направило предполагам...
Забелязвате ли колко малко стари потребители има вече...как познати и любими съфорумци вече тотално изчезнаха..погълнати от новата ..хах генерация : Регистриран : Септември 2007.
Искаме си стария форум!!!!!!!! Казвам искаме , понеже и други стари съфорумци са на това мнение,но не знам дали ще имат смелостта да си кажат.
Призовавам новите модове да си вършат по-съвестно работата!Да научат правилата на форума на изуст ...а да няма неща от рода “ Ама аз се 1удя дали да делна темата..”
Или някой да заключват без дори да пишат по коя точка!
Новите форумци да ПРОЧЕТАТ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!Форума е за да си помагаме,както казва една форумка,НЕ ЗА ДА СЕ ЛИГАВИТЕ!
поствам тук темата , понеже във " Всичко ..накуп" не мога.
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Така си е.
Всички се лигавят, а целта на форума е да помага.
Какво да се прави, "младите" са глупави..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ам са извинявайте ма не е нужно всеки втори да пише нещо от сорта : " Ама така е ... Съгласен сън... Прави си " и т.н
Мисля, че автора не напразно се е трудил да напише темата и някакви си спамери да я наспамят и както винаги модераторите да заключат темата...
Аз не виждам как1в е проблема само да се прочете... и това е...
Но не сте малки имате ак1л в главата, можете да мислите...аз само изказвам мнение..
По скоро нямат житейски опит и питат ли питат.Мисля си че при положение че има търсачка и тя е в улеснение,трябва да се научат да я използват иначе едни и същи теми ще се повтарявт многократно.Първоначално написано от bungle
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
prav si,no dumite ti biha imali po-golqm efekt,ako si be6e vlqzal s reg.-a![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз вече започнах да влизам все по-рядко и по-рядко защото...всичките теми.......................................... .................................................. .................................................. ...........оф...ко ли се занимавам...
hora ,pravi ste ,ama are ,tva ne e za temata:lubov nali/pishete tam kadeto trqbva a ne kadeto vi padne
В разделите Фън и Игри се позволяват повече волности. Във всички други раздели се стремим да наложим духа на взаимопомощ![]()
Аз пък съм била тук и 2003г., и 2004г., и 2005г... да продължавам ли? И, да, форумът беше по-различен, имайки предвид посещаемостта, броя на темите и мненията и т.н. Несериозни потребители, теми и мнения винаги ще има и винаги е имало! Напомням MUCKATA, NSPi4... ако наистина си от "старите" потребители, би трябало да ги помниш. Култови потребители си бяха от всякъде и спамът не липсваше.![]()
Колкото до въпроса защо старите потребители не посещават вече форума - защото пораснаха, почнали са да работят, премести ли са се в друг град, за да следват в някой университет, някои може да са се омъжили и да имат деца - кой знае? Интересите на хората се изменят с годините, и тези, които ни поучаваха 2003г., когато бяха на 19г., сега са на по 23 и сигурно имат съвсем други грижи на главата, освен един ТИЙНейджърски форум!
И аз съм потребителка от 2004 година, и аз помня добрият стар форум, наистина сега е променен, не е като едно време..
Но затова са виновни само потребителите ..
Казваш, че модераторите спамели в темите ... Като го казваш - докажи го, подкрепи го с няколко линка, така само на думи е лесно...
Аз не съм срещала някой модератор някъде да е писал, че се чуди дали да изтрие дадена тема или не..
Както и да е.. пак се оплаквате наизуст..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
under my umburellllaaaa ellla ellla
само не разбрах смисъла от анонимност
покажи се и заяви всичко открито, кво мишкуваш
=D> =D> =D>браво браво!!!! Дано някой,все пак нни обърне внимание,и направи нещо! ина4е рейтинга им отива на кино! или не можеби бременните 13г
ще го поддържат със своите тъпотии! весна пусна,още една тема в която даваме мнения как да се попромени форума ккъм по добро,аз ве4е писах! направете го вси4ки...та дано има ефект!
Хубав апел.
Мерси, че ни напомни.
Гостите вече НЕ могат да пишат по форума.
Лек ден и всичко хубаво желая на всички
П.с. - ако ще си припомняме 'доброто старо време', направете си темичка и си лафете. Този раздел е с друга насоченост.