- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Препоръчайте ми...
хубави дамски превръзки, които са на по-изгодна цена и сте доволни от тях.
everbel![]()
Дискрийт Део са хубави, обаче са малки и не стават за силен цикъл.
И мисля да минавам на тях,може ли да ми кажеш колко са броя са в пакет и горе-долу колко струват ?Първоначално написано от zvezdi4ka_su
always v1v vsi4ki raznovidnosti sa mn dobri![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Използвах Always наскоро и не са нещо специално...аз си вземам единични.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз ти препоръчвам "always ultra" и "everbel".![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
zvezdi4ka_su написа:
everbel
Ваня_ Петкова
И мисля да минавам на тях,може ли да ми кажеш колко са броя са в пакет и горе-долу колко струват ?
ami az si kupih v4eraza 1.30lv no v po-golqmi supermarketi sa po 1.10lv nqkade.Ina4e everbel light i everbel normal sa po 10,a everbel super sa 8broq (ama super sa prekaleno d1lgi,mai
).
Добри са еварбелките
![]()
A евърбел са добри-1.30 са, а аз сега ще пробвам като ми дойде едни на флирт-1.20 саА и либрес са хубави
А забравих да кажа-либре са скъпи обаче
![]()
И аз имам познати, които са доволни от Еverbel-a. Ще минавам на тях другия месец, защото цикъла ми вече мина.Мерси за информацията!Първоначално написано от zvezdi4ka_su
Аз съм доволна от Alwys Uвtra иначе Everbel също не са лоши.
По принцип си ползвам Always, но всяка друга марка ми вършат същата работа. Libress, Descreet, Everbel... виж кои ще ти допаднат на тебе, а между другото, тези на бройка са също много добри!
По принцип използвам едновременно Everbel и Always Ultra и съм много доволна![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
Az polzvam kakvito namera. Izbiram gi spored cenata za6toto ne mi se vijda opravdano da davam mn pari za ne6to takova
Everbel, az ot Always imam alergiq
Първоначално написано от KaTinCeTy
+1
няма какво да говорим оулейз и евърбел са най-добрите марки!