Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Защо трябва да правиш подарък? Ти и твоята любов не са ли му достатъчни. Бтв снощи му дадох 2 парченца ананас(той не беше ял никога пресен ананас) и идея си нямаш колко се зарадва. Почти толкова, когато видя най-новата ми блуза с огромно деколте
Ami az my pravia podaruci za6toto toi e ot mnogo gadno semeistvo i daje rojdenia my den ne pomniat puk kamo li da my podariat ne6to i to tova e ot kakto e stanal na 12-13 a i "priatelite" my ne gi e grija za takiva praznici i hi4 ne se starae nikoi da my napravi denia specialen Puk i toi prosto tolkova se radva 4e sum pomislila za nego,postarala sum se i tova koeto sum napravila mi e kostvalo ne samo pari(za6toto e nai-lesno da kypi6 ne6to) ami vreme i tryd 4e napravo mi idva da se raztopia kogato o4ite my se nasulziat i mi blagodari
A ina4e i toi se radva syper mnogo na razni takiva malki ne6tica(primerno ymira ot kef da iadem zaedno diyner i me gleda s goliamo obojanie sled tova a puk az hi4 ne sum fenka na diynerite ) no prosto se staraia da go nakaram da se po4ystva specialen na dadenia praznik za6toto znam 4e nikoi dryg niama da go napravi