- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вена на пениса
Виждате ли си горната вена на пениса.Забелязах,че като стана прав е особено изпъкнала и всякаш запушена.Някой има ли подобен проблем?
hxahx uspokoise kak shte e zapushena nali ot tam minava kryvta koqto vliza v penisa kak iskash inache da ti stava churkata
Ако ти е запушена няма да те боли не .... хич ...Всеки има такава вена е ... боже....
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Спокойно дишай![]()
Айде млк ве тъпан, стига си се правил на многознайко.Първоначално написано от swords1010
Аве ти някога виждал ли си пишка ве?Първоначално написано от Стоян
ХАаХААХАХаХАаХаХ![]()
![]()
![]()
![]()
нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа
Незнам с каква цел го казваш но звучи като "е вижте ме аз съм грамотен и съм по умен от вас" поне така го разбирам... просто така звучи нищо лично![]()
Не показва, че е по-умен, а че е по-грамотен от човека, който поправя. А поправеният да си вземе бележка, вместо да дудне.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Съгласен съм със swords1010. Нормално е да се вижда въпросната вена, а ако беше запушена ОПРЕДЕЛЕНО щеше да разбереш![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ama sio umrela kurwa da dawash mnenie za wsi4ko naliПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
na men mi izpykvat vsichki veni, dori i nai-malkite.Първоначално написано от Стоян
Това не е проблем!!!Това е напълно нормално.Как ще ти става, ако пениса не се пълни с кръв и как няма да има кръвоносни съдове?![]()
Темата е безмислена и се заключва.