- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов
Здравейти имам проблем.В момента съм 10 клас и харесвам едно момиче от класа.Първата година в 8 клас просто се познавахме и се поздравявахме ако се видим извън училище.На втората година се сприятелихме.Говорехме много , споделяхме и тн.Стана ми много добра приятелка,но започнах да изпитвам чуства към нея.Нямаше си приятел което беше добре за мен ,но аз все не събирах смелост да и кажа за чуствата си.И така към края на годината изпуснах шавса си , тя си намери приятел който е с 4 години по-голям и аз останах сам.Това още повече ме обезкуражи.Вече съм 10 клас и направо не мога да издържам лудо влюбен съм в нея но тя все още има приятел,който ме превъзхожда в много звена, по години,има кола а аз един мижав скутер и тн.Не знам какво да направя вече.
кажи и какво чувстваш няма какво да губиш може само да соечелиш
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Съгласна съмПървоначално написано от ivakavlad
има какво да загубя нейното приятлство защото като и кажа какво чуствам тя ще ми каже сигурно че тази любов е невъзможна защото си има приятел а не знам как ще реагират приятелите и от класа и извън него защото съм сигурен че ще разберат и как ще почнат да се отнасят с мен
Ако я обичаш би трябвало да не ти пука за мнението на другите а ако найстина държи на теб поне като на приятел се съмнявам че ще има проблем в това отношениеПървоначално написано от Отчаяновлюбен
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Намеквай й,но не й казвай,защото наистина може да се отдръпне от тебПо-добре приятелка от колкото нищо,нали? Но има и друг вариант - да се получи нещо...Ти решаваш дали ще рискуваш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И кфо кът оня има кола ?! ДА не е 100 кила (а дано не де...).Тва че има кола не го изкарва по напред освен ако приятелката ти не е материалистка...но ако го обича много наистина ще задухаш супата...това което ще те посъветвам аз не бих го направил не те съветвам и ти да го правиш но за всеки случей...просто му изкарай кирливите ризи (а всеки има повярвай ми)пред нея възползвайки се от приятелското си влияние върху нея...и по тези начин я накрай да се отдръпне от него...после използвай слабостта и от раздялата и действай
П.п: Боже...къф пъклен план...да знам кретен съм...
auuuu va6ata lubov e nezamenima.pojelavam vi mnoy 6tastie
ми аз като 4ета написаното запо4вам да си мисля 4е тя е с приятеля си заради "богатството" му![]()
Ole ...абе нямаш какво да губиш, ако й кажеш ...
Кажи й какво чувстваш.Освен това не се подценявай!В една връзка не са важни-колата и парите,а чувствата.
Нямаш какво да губиш. Наистина.
Не мисля, че тя има чувства към теб... ако се бяха появили, сега надали щеше да е с друг. Но дали ще й кажеш и тя ще те отхвърли или ще си съществуваш в някаква заблуда за вас двамата, резултатът ще е един и същ - приятелство между вас не може да има, когато само единият изпитва силни чувства.
Ако обаче споделиш... имаш шанса тя да откликне.
Вашето приятелство е минало. Или ще прерасне в нещо повече, или ще престане да съществува.
When I love, I love.
Пф раэбирам те перфектно.Ясна ми е картинката,эащото съм в почти същото положение,само аэ съм момиче.Както и да ,това няма эначение.Энам колко е кофти да си иэпуснеш шанса,ама кво да се прави,случва се.НЕ энам точно какъв съвет да тидам,эащото и аэ съм в ебати дилематаДа бъда или да не бъда?
А като се сетя,че и в двата случая може да НЕ бъда и..
Най-кофти е тва чувството отвътре,което те раэяжда
!Аэ лично вече не мога да търпя и ще вэема мерки май май.Може би е по-добре да и приэнаеш,эа да ти олекне.ЩЩото като и кажеш,неэависимо дали ще те отреже или не,все пак 100% ще ти олекне.Но пък все пак има приятел (това е и моята спънка
![]()
),така че може би е по-вероятно да те отреже.Эависи от това какво очакваш и дали си готов да понесеш евентуално предполагаемата эагуба.Не энам,не мога да ти дам конкретен съвет-Ти трябва да си решиш.Не мога да ти посъветвам нещо и да си эашита на 100% поэицията,щото сама эа себе си не намирам решение.
Много ,много съм мислила и стигнах до иэвода,че ако опита човек,има по-голям шанс,отколкото ако не опита.Това си е така,и все пак работата си е относителна.Нэ.Мога да раэвивам много локумина тая тема,но ще се спра.Ако искаш да поговорим дай некъф кординат
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
kaji i kaji i i bez tyi nqma ko da zagybi6 dai boje da spe4eli6![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
материалните неща и парите не ме интересуват защото мого и осигуря всичко което пожелае но се замислих върху това
Вашето приятелство е минало. Или ще прерасне в нещо повече, или ще престане да съществува.
и не мога да реша какво да направя вече а и сега разпитах за тях тук там и връзката им е напълно сериозна а момчето няма издънки поне от това което разбрах
Просто продължавай да си и приятел и изчакай момента в който и тя ще почне да има чувства към теб.Ако това стане някога де![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
мисля ме приятелството ни е стабилно но винаги има риск дори и малък не обичам да рискувам преди малко ги видях и направо ми се скъса сърцето утре трябва да се взема в ръце и да действам сега
Обаче може и след приэнанието ти,приятелството ви да рухнеПървоначално написано от Отчаяновлюбен
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
оф от както започнох темата мисля само за това и не ми дава мира все още съм много разколебан утре какво да направя страх ме е да не стане като в тази тема http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133460 а то е почти 100% сигурно че така ще стане
и азПървоначално написано от Don't touch me
![]()
Животът е адът описан в Библията!
не мисля защото и тя е доста заможна така да се каже а той е е чак толкова
ако беше материалистка щеше да ходи с мене щото аз имам вного повече възможности и ресурси от оня ама явно не е за парите
ако до утре не ми се пръсне сърцето ще и разкрия всичките си чуства няма значение какво ще ми каже дори и да разбие сърцето ми
Първоначално написано от summer flower
И да добавя... ако момичето е нек'во свестно... да не е някоя оборотна пумия няма да гледа колата и какво имаш, а ще гледа да е с тебе...
Не си кретен, а си един от малкото тук, които могат да мислят!Първоначално написано от GregoryHouse
А за ситуацията мисля, че приятелството ви, поне от твоя страна, вече е приключило. Стигнал си до следващото стъпало, което се нарича любов! Опитай с намеци, така ще разбереш какво мисли за теб и вашите отношения. Но ако видиш, че няма да сте повече от приятели не си прави илюзии и не храни надежди, че някой ден ще сте заедно щастливи. Това си е пропиляване на живота, не позволявай да се случи. Ако ви е било писано... остави времето да си каже тежката дума !
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!