- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ужасна коса имам!!!!!
Здравейте имам МНОГО (гадна) къдрава коса!!!Искам само да знам колко струва една преса да си изправя пустата коса!!!]Мерси предварително![]()
Ако използваш преса,с времето косата ти ще стане още по-ужасна.Шварцкопф профешънъл имат мн хубав балсам-спрей за оформяне на къдрава коса.Просто потърси подходящия за теб продукт.
Ами цените на пресите са различни. Както казаха по-горе можеш да си намериш преса за 20 лв. както и за 60 лв. та и за повече. Но след като искаш да използваш пресата ежедневно, трябва да си подхранваш косата с маски. Също така можеш да използваш и кристали. Иначе косата ти би се изтощила съвсем. А и още нещо за пресата, когато си избираш преса гледай да е керамична и да не е от тези от по 20 или 30 лв. защото качеството им не е от най-добрите.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
ами преси има от 20 до ... много повече париМоята я взех за 40 и няколко лв. Много съм доволна,косата ми е права обаче понеже си има характер понякога е ужасна и се налага да я исправям . Като се изправяш слагаи кристали или някакви други продукти /има голям избор/ да не ти изгаря толкова много косата
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ае по едно време в Кауфланд имаше промоция на някаква преса за 12-13 лв![]()
![]()
Абе зависи ти каква търсиш, ако искаш наистина хубава преса трябва да се изръсиш поне над 70лв.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
След като си решила да е с преса си вземи както казаха и останалите момичета качествена и ако имаш възможност професионална преса. Вземи си и спрей, който предпазва поне малко косата от вредното влияние на пресата и сешоара. Аз съм с един розов на Лореал и съм доволна.![]()
Подхранвай я повече и й давай поне седмица-две почивка от пресата.![]()
За мен лично къдравата коса, подходящо оформена е перфектната коса! Но ти си знаеш... по темата ти- една хубава преса за коса е със сигурност над 60-70 лв, даже в повечето случаи професионалните достигат и до 150-200 лв. За честа употреба по-добре дай повечко пари. Но винаги преди употребата използвай кристали или някакъв серум. Освен това подхранвай редовно косата си с маски, балсами и др...
Една позната има къдрава коса и си я прави с пяна... не я изправяй няма смисъл...
Mоята преса мисля,че струваше 17 лв и въпреки тва съм мн доволна.
Ама аз я използвам рядко и косата ми не се е изтущила.Предпочитам да я изправям с четка и сешоар,защото е по-дълготрайно.
Моята преса струваше 200 и нещо лева,но е професионална и е с керамични 4 приставки.Много съм доволна.![]()