Някой посещавал ни го е ? -доволни,недоволни от него ?
Защото съм чувала,че за по-беличките не било мн хубаво да хващат тен така![]()
Мога да ти кажа само едно - чиста загуба на при и време!
А и има опастност от куп кожни болести!
Според мен не си заслужава...
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Освен кожата,млечните жлези също за застрашени!Не ти трябва нещо такова,всичко изкуствено е вредно!
По едно време ходих доста често на солариум.Тена който хванах ми хареса, нооо като спрях да ходя след 2 седмици ефектът се махна т.е за да имаш постоянно хубав тен трябва редовно да посещаваш солариум в противен случай си е чисто губене на време и пари...
Аз посещавах солариум в началото на лятото и останах много доволна. Лекарите дори препоръчват солариума като част от лечението на някои болести. Моята кожа също е по-беличка и нямах никакви проблеми. Просто трябва да знаеш, че когато кожата ти е по-бяла и започваш да ходиш на солариум трябва да стоиш по-малко минути. Аз винаги, когато ходя за първи път в годината стоя по 4 минути първия път и постепенно увеличавам с по 2 минути, максимално 12 минути, като правя почивки от няколко дни след 3 процедури, а и повече от 15 минути в солариум са опасни за здравето и кожата.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ходя на солариум пролета и то рядко и много съм доволна.Кожата ми е много мека нежна и бяла и винаги изгаря но на солариума на който ходя няма такава опасност смисъл настройвам си най-подходящата температура и кеф.Стоя най-много 15 минути и ми стига просто зависи от кожата
Противоречиви мненияТо наистина ако се пракалява с времето може да стане вредно,но ако се стои по-малко пак ли вреди ?
Не! Дори напротив!
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз ходих пролетта и миналата година също,но доколкото знам е вредно.Първите няколко пъти влизах за 5мин. през 1 или 2 дни и после ходих 2 пъти за 10 и ми беше достатъчно,аз попринцип много лесно хващам тен![]()
И според мен.Първоначално написано от vra4ka
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ne sam hodila,bqla sam i mn iskam ten ot slanceto prosto ne po4ernqvam,a ot solariuma me e strah
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!