.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Eraser
    Guest

Странни образувания по пениса

Да видим дали ще мога да поясня като хората. По кожата, която е обгръща главичката в нееректирало състояние имам странни червеникави подутини. Някои са по-малки, някои по-големи и днес забелязах, че са станали повече. Един кожен лекар ми предписа някакво кремче, с което се мажа от днес и се надявам да има ефект.

Обаче се притеснявам и не знам точно какво ми има. Надявам се някой тук да успее да помогне. Не са пъпки. Просто червени подутинки по кожата, която обхваща главичката и едно-две по кожата, която се спуска към десния тестис.

Благодаря предварително....

Град
    Асеновград, България
    Някаква инфекция навярно.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Re: Странни образувания по пениса

Цитирай Първоначално написано от Eraser
    Да видим дали ще мога да поясня като хората. По кожата, която е обгръща главичката в нееректирало състояние имам странни червеникави подутини. Някои са по-малки, някои по-големи и днес забелязах, че са станали повече. Един кожен лекар ми предписа някакво кремче, с което се мажа от днес и се надявам да има ефект.

Обаче се притеснявам и не знам точно какво ми има. Надявам се някой тук да успее да помогне. Не са пъпки. Просто червени подутинки по кожата, която обхваща главичката и едно-две по кожата, която се спуска към десния тестис.

Благодаря предварително....

abe shtom doktora ti e predpisal lekarstvo kvo se pritesnqvash ... maji se sq pyk ako nqma podobrenie otidi pak i mu gi nabii tfa lekarstvo otzad
    нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа

Iskam da kaja samo, che i az mai stradam ot sushtata bolest i iskam da te popitam deistva li tova kremche i ako deistva da mi kajesh kak se kazva !
    By Anonimen

Град
    РЮАР
    ауууууууу това е сифилис !!!!!!!!!!

Ааааааааааааа са ще ти резнат паткатааааааааааа.... бягай от васссссссс.... избягай... емигрирай!!!!!!!!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ауууууууу това е сифилис !!!!!!!!!!

Ааааааааааааа са ще ти резнат паткатааааааааааа.... бягай от васссссссс.... избягай... емигрирай!!!!!!!!

Няма да е зле да имигрираш в ЛУДНИЦАТА

Град
    Inside the temple
    Добре де, доктора като те прегледа не ти ли каза какво ти има??
    И все пак, споко... Ще се оправиш скоро сигурно. Ако не - бягай при друг лекар, че тоя нещо не ми вдъхва доверие... Как може да не говориш с пациентите си, ебаси...
    When I love, I love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си