Значи преди около 4 месеца се запознах с едно момче мн сладък(да го наречем Х) и мил , но е леко смъкнат.. а аз съм пълната противоположност.. и най малко приятелите ми са напълно различни и е странно като сме сички заедно.И аз го отрязах тръгнах с друго момче и сичко си беше Ок,но с Х си пишехме всяка вечер и след 1 2 месеца той ми каза че ме обича а аз нензаех какво да му кажа и му казах радвам се.Тогава той спря да ми говори и да ми пише и аз спрях да го търся.След време пак почнахме да си говорим ,но точно тогава единственото момче което някога съм обичала ме потърси и искаше да излезем да се видим и аз мн се кефех.. и тои ми каза да ходим на кино и аз се съгласих мн ясно ,но предишния ден Х ми каза същото да ходим на кино аз не се съгласих де и аз отивам с момчето което обичах на кино и там виждаме Х и аз се здхах а аз през това време си имах гадже.. но той естествено не знаеше кви ги върша и сичко се обърка.. и с момчето което обичах преди не стана нищо момчето с което ходех ме заряза.. защото съм била голяма лигла и при мен остана само Х но аз се дърпах и така аз отидох на море и там естествено момчета и какво ли още не Х ми се обаждаше всеки ден но аз спрях да дигам.. и така спряхме да се чуваме после аз му звънях незнам защо А преди това аз му бях казала ако иска нещо от мен трябва да се промени.. да не ходи с тея кецове ли са кви са и да не е толко смъкнат и тогава той ме попита ако се промени ще бъда ли с него и аз му казах незнам ще видим.. и август месец се видяхме и той се беше променил и аз като го видях и се разбрахме като се върне той от морето ще говорим.. ама аз пак с гадже и нишо не стана и сега си мисля само за него незнам дали имам чувства ние се засичаме сутрин на спирката и видях че пак си е предишния говора за дрехите и вече няма значение.. но като му кажа да се видим той се ми вика че е зает че има некфи срещи а дори незнам защо го търся ние сме напълно различни нямаме нищо общо хаха освен че си чакаме реисовете на една и съща спирка хаха незнам какво да правя