.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Скъсайте ВЕДНАГА щом ти е поставил това условие значи ходи с теб само защото може и да намаже нещо...... този е бройкасжия не му се поддавай........

Град
    Лудницата
    След толкова много коментари, мила, направи си изводи и не прави глупости!!!!

За какво ти е тоя Иска само да те е*е...ако те обичаше наистина щеше да те разбере и да изчака докато станеш готова

Голям фен
    Град
    София
    все някога идва един момент в който момчето не иска само да се държите за ръчичка..

Щом ти е казал това значи сичко опира до секса , ако не се чустваш потготвена за първия ти път недей да се поддаваш на желанията му ! прави това което на теб ти харесва
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

превари го .. като го зарежеш ти .. той не те заслужава

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Това момче не те заслужава, по-добре го зарязвай преди той да го е направил, след като те наебе...

Град
    where the sun rises
    кажи му като толкова му се прави да си го завре... пффф аман от такива момчета и аман от такива момичета дето дори се колебаят какво да правят в такъв случай... пф зарежи го мн ясно

Обичам те Миши

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Зареж го! Работата му с теб явно е за едното ебане....от къде знаеш че после няма да те зареже.... Няма смисъл да продължавате. Аман от идиоти
    То аман от идиоти ама момичетата се такива ги харесвате били газари имали мотори.
    и аз ша си купа \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Зареж го! Работата му с теб явно е за едното ебане....от къде знаеш че после няма да те зареже.... Няма смисъл да продължавате. Аман от идиоти
    То аман от идиоти ама момичетата се такива ги харесвате били газари имали мотори.
    и аз ша си купа \/
    гъзарр

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    браво на него значи не е за едната целувка с език помисли и аз съм така казвам още от начало поне 2 седмично да ми пуска и няма да има преблеми

Времее да се обединим!

Цитирай Първоначално написано от ThE^ReApEr
    e izvinqvai zarqzvai go 6to izob6to pita6 ti ako mu dade6 da te ebe posle 6e iska i svirki da mu prai6 i da te ebe v gaza... s izvinenie za dumite i nakraq 6e mu stane6 majuretka.... zarqzvai go vednaga 6te si nameri6 drugo mom4e neti trebe toq oruflek
    mojebi nai-pravilno kazano !

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от p07ren
    Цитирай Първоначално написано от ThE^ReApEr
    e izvinqvai zarqzvai go 6to izob6to pita6 ti ako mu dade6 da te ebe posle 6e iska i svirki da mu prai6 i da te ebe v gaza... s izvinenie za dumite i nakraq 6e mu stane6 majuretka.... zarqzvai go vednaga 6te si nameri6 drugo mom4e neti trebe toq oruflek
    mojebi nai-pravilno kazano !

ами 90 на 100 момчета искат секс а не само целувка с език или без имам предвид момчета в годините между 16 и 19 точно това искат

Времее да се обединим!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Много са ми интересни такива безмозъчни момичета,който немогат да си решават живота сами.Има достатъчни коментари по темата,следвай тяхното мнение след като нямаш собствено.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Винаги ми е било адски странно-не че това ,че не му пускаш е нередно,но по-адекватно и номално нещо от това една двойка да прави секс не знам дали има.Може би за това не приемам повечето връзки на по 15 за сериозна работа.Да не ме разбере някой погрешно-не казвам ,че всичко е до секса,но ти сама казваш-не си готова.Но пък връзка на по 12-15 задължително трябва да имате Еми...не мога да помогна.И не -няма да ти кажа да зарежеш момчето,защото всеки си има виждания за една връзка и нужди най-малкото.Но щом не си готова май друг вариант наистина няма.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

6tom samo tva iska ot tebe.....tolkova i struva idiota.... izob6to 6to se dvoumi6!?
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Първо на колко си? И второ - от колко време сте заедно? Например, ако сте от 6-7 месеца заедно не може да очакваш да стой още "на сухо". Зависи и на колко си.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Еми зарежи го ти! Като е такова говедо, закво да си даваш девствеността на човек който няма да го оцели а ще го направи заради себеси и няма да помисли затеб! Кажи му чао и тва е ! Той не те заслужава, ако питаш мен-той никоя не заслужава!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

заеби го тоз пендел заспал ако те обичаше нямаше да ти говори така и да те кара на сила тъп да си ще разбереш,че е с теб само заради секса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на FelisDirus

Re: Гаджето ми каза, че ако не правя секс с него ще ме зареж

Цитирай Първоначално написано от macka_1912
    gajeto mi kaza 4e ako ne pravim sex 6te me zareje kakvo da pravq mnogo sym obyrkana vse pak mi e za 1 pyt i mnogo ama mnogo mme e strah za6toto sym 4uvala 4e boli kvo da prava kajete mi pls

голяма работа

да те зарязва
    ако не, проеби се и ще те зареже после
    Собственост на Canis_Dirus

зарежи го тоя простак той иска само секс от теб

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Гаджето ми каза, че ако не правя секс с него ще ме зареж

Цитирай Първоначално написано от macka_1912
    gajeto mi kaza 4e ako ne pravim sex 6te me zareje kakvo da pravq mnogo sym obyrkana vse pak mi e za 1 pyt i mnogo ama mnogo mme e strah za6toto sym 4uvala 4e boli kvo da prava kajete mi pls
    малееее ма ти си много зле За какво си с него?! Той е с теб 100% заради секса!По-добре ти го зарежи,преди той теб и после ти да страдаш,за това,4е те е зарязал,щото не си му пуснала Такива мом4ета,като него се стещат много 4есто Как може да ти каже,4е ако не спиш с него ще те зареже?! Балък ...Според мен той не те заслужава...трябва внимателно да си подбираш гаджетата,защото ина4е много лесно ще те манипулират ей така,само заради секса По-добре ме послушай мен и другите,които ти казват същото като мен,защото и аз преди направих същата грешка,като теб да се хвана с такъв неуда4ник Но го зарязах,преди да ми о4ерни живота Като искаш гадже,не гледай външността,а какъв 4овек е вътрешно...защото съм поне 89% сигурна,4е мом4ето,което ти поставя такива условия се мисли за много красив и готин ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Сама си направи изводите какъв човек си избрала за ,,гадже``.Адски глупаво е това,което е казал,че ще те зареже,по-скоро ти направи първа тази крачка и му покажи,че имаш достойнство...не се оставяй да те измами...Има 2 варианта или ще те оправи и ще те зареже след това или просто ще те изостави,като ще ти направи голяма услега...помисли...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ramaiana
    Guest
    Ако сама не си осъзнала,ще ти го кажа аз...няма вече какво да те задържа при този мъж...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    ЗАРЕЖИ ГО
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си