- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми каза, че ако не правя секс с него ще ме зареже
Скъсайте ВЕДНАГА щом ти е поставил това условие значи ходи с теб само защото може и да намаже нещо...... този е бройкасжия не му се поддавай........
След толкова много коментари, мила, направи си изводи и не прави глупости!!!!
За какво ти е тояИска само да те е*е...ако те обичаше наистина щеше да те разбере и да изчака докато станеш готова
![]()
все някога идва един момент в който момчето не иска само да се държите за ръчичка..
Щом ти е казал това значи сичко опира до секса , ако не се чустваш потготвена за първия ти път недей да се поддаваш на желанията му ! прави това което на теб ти харесва![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
превари го .. като го зарежеш ти .. той не те заслужава![]()
Това момче не те заслужава, по-добре го зарязвай преди той да го е направил, след като те наебе...![]()
и аз ша си купа \Първоначално написано от Schnitzer
/
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mojebi nai-pravilno kazano !Първоначално написано от ThE^ReApEr
Много са ми интересни такива безмозъчни момичета,който немогат да си решават живота сами.Има достатъчни коментари по темата,следвай тяхното мнение след като нямаш собствено.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Винаги ми е било адски странно-не че това ,че не му пускаш е нередно,но по-адекватно и номално нещо от това една двойка да прави секс не знам дали има.Може би за това не приемам повечето връзки на по 15 за сериозна работа.Да не ме разбере някой погрешно-не казвам ,че всичко е до секса,но ти сама казваш-не си готова.Но пък връзка на по 12-15 задължително трябва да иматеЕми...не мога да помогна.И не -няма да ти кажа да зарежеш момчето,защото всеки си има виждания за една връзка и нужди най-малкото.Но щом не си готова май друг вариант наистина няма.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
6tom samo tva iska ot tebe.....tolkova i struva idiota.... izob6to 6to se dvoumi6!?![]()
![]()
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Първо на колко си? И второ - от колко време сте заедно? Например, ако сте от 6-7 месеца заедно не може да очакваш да стой още "на сухо". Зависи и на колко си.
Еми зарежи го ти! Като е такова говедо, закво да си даваш девствеността на човек който няма да го оцели а ще го направи заради себеси и няма да помисли затеб! Кажи му чао и тва е ! Той не те заслужава, ако питаш мен-той никоя не заслужава!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
заеби го тоз пендел заспал
![]()
![]()
ако те обичаше нямаше да ти говори така и да те кара на сила
тъп да си ще разбереш,че е с теб само заради секса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от macka_1912
голяма работа
да те зарязва
ако не, проеби се и ще те зареже после
Собственост на Canis_Dirus
зарежи го тоя простак той иска само секс от теб
Първоначално написано от macka_1912
![]()
![]()
малееее ма ти си много зле
За какво си с него?! Той е с теб 100% заради секса!По-добре ти го зарежи,преди той теб и после ти да страдаш,за това,4е те е зарязал,щото не си му пуснала
Такива мом4ета,като него се стещат много 4есто
Как може да ти каже,4е ако не спиш с него ще те зареже?! Балък
...Според мен той не те заслужава...трябва внимателно да си подбираш гаджетата,защото ина4е много лесно ще те манипулират ей така,само заради секса
![]()
По-добре ме послушай мен и другите,които ти казват същото като мен,защото и аз преди направих същата грешка,като теб да се хвана с такъв неуда4ник
Но го зарязах,преди да ми о4ерни живота
Като искаш гадже,не гледай външността,а какъв 4овек е вътрешно...защото съм поне 89% сигурна,4е мом4ето,което ти поставя такива условия се мисли за много красив и готин
![]()
![]()
![]()
...
Сама си направи изводите какъв човек си избрала за ,,гадже``.Адски глупаво е това,което е казал,че ще те зареже,по-скоро ти направи първа тази крачка и му покажи,че имаш достойнство...не се оставяй да те измами...Има 2 варианта или ще те оправи и ще те зареже след това или просто ще те изостави,като ще ти направи голяма услега...помисли...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако сама не си осъзнала,ще ти го кажа аз...няма вече какво да те задържа при този мъж...
![]()
ЗАРЕЖИ ГО